sunnuntai 31. lokakuuta 2010

days 83 and 84

Iloinen au pair täällä terve! Viikonloppu meni siis suunnitelmien mukaan mikä tarkoittaa sitä, että mun hermoja ei ajettu hermoromahduksen partaalle. Mutta muuten olen kyllä taas ylityöllistänyt itseni, as usual.

Anyways, lauantaina siis heräilin ja söin aamupalaa odotellessani tyttöjä saapuviksi. Keskipäivän aikaan lähdinkin sitten saksalaisten (!) A-C:n, L:n ja J:n kanssa seikkailemaan kohti Kohler Farmsia. Farmilla ihasteltiin kurpitsoja (ja aurinkoista säätä!) sekä hypättiin traktorin perävaunuun heinien sekään hay ridelle. Matkalla nähtiin hassuja halloweenkoristuksia, ja pit stopilla nautittiin kuumaa omenasiideriä ja pehmeitä viipurinrinkeleitä (toisin sanoen pretzeleitä, mikä kuulostaa paljon järkevämmältä..) sekä kierrettiin corn mazessa ja kokeiltiin, kuinka painavia ne kurpitsat oikein ovatkaan. Kierroksen tehtyämme (täytyy sanoa, että saatettiin olla vähän innostuneempia hay ridesta kuin ne lukuisat lapset, jotka olivat osuneet Farmille samaan aikaan kuin me) otimme kuvia ja ostimme hieman normaalia pienemmän kurpitsat, joiden kanssa sitten ajelimme meille. Alettiin kaivertelemaan kurpitsoja ja voi pojat, kuinka hauskaa meillä olikaan! Nimesimme kurpitsamme (Roana, Hugo, Bob ja Tim, arvatkaapas kuka on mun;>) ja kaivertelimme niille erilaiset nassut, sekä nautiskelimme R:n paahtamia kurpitsansiemeniä! Tiesikö joku muka ennen tätä, että niitä voi oikeasti syödä ja että ne ovat oikeasti melko hyviä? Illansuussa lähdin L:n ja J:n kyytiin, ajeltiin Burger Kingin drive throughn ja J:n kotiin viemisen kautta L:n luokse, jossa juteltiin L:n hostisän kanssa ja pukeuduttiin halloweenasuihin iltaa varten. Illasta ei riitä kerrottavaa kovin pitkäksi aikaa, edellisvuosien halloweentappelut ja överit poliiseja hyvin työllistäneet bileet olivat vaihtuneet erittäin leimiin kävellään-edes-takas halloweenin viettoon. Äiti lienee onnellinen, siinä missä tytär olisi halunnut nähdä palasen siitä wildistakin puolesta..

Tänään olen raahautunut kotiin, juhlistanut J:n (oikeasti eilisiä) synttäreitä (meillä oli kakku joka koristi Pikachu!) ja istunut tv:n ääressä nukkuvaa L:ää kuunnellen. Niin ja kyllähän me käytiin vähän lurittelemassa sitä kuuluisaa trick or treattia, ah! Täytyy sanoa, että se oli kaikkea mitä odotin ja ehkä vielä himppasen enemmän. Lähdettiin R:n, J:n, A:n ja M:n kanssa kiertelemään naapurustoa, G:n ja L.n jäädessä kotiin jakamaan karkkia. Haettiin seuraamme ystäväperhe ja toinen perhe ja vielä kolmaskin perhe ja loppujen lopuksi meitä oli kunnon lössi porukkaa trick or treatilla. Pääsin itsekin sanomaan "TRICK OR TREAT" ja voi sitä riemun määrää kun ajattelin, että olen oikeasti viettämässä halloweenia Amerikassa.. Aikuiset trick or treattisivat viskiä, minä nätisti kieltäydyin itseäni vanhemmasta viskilasillisesta:D Oli kyllä niin ihana ilta, varsinkin kun iloa kiljuvat prinsessat, sotilaat, vampyyrit ja monet muut juoksivat ympärillä.
PS Quarterskokoelmastani puuttuu enää 18 osavaltiota!

PPS söin tänään ensimmäistä kertaa pop rocks-karkkijauhetta, se poksahtelee suussa jänskysti! Niin jenkkiä, niin coolia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti