perjantai 15. lokakuuta 2010

days 67 and 68

Koin eilen pakokauhun hetkiä, kun autossa istui tikkaria huutava 2-vuotias sekä äitiä huutava, kotiin haluava ja huonovointinen 3-vuotias, taivas kaatui niskaan vesisateen muodossa ja minä tajusin pankin pihassa, etten löydä autonavaimia mistään. Ajoin sitten edellisen pysäkin kautta kotiin, jossa käänsin autoa ympäri, kunnes...löysin avaimet ajajan penkin alta (anteeksi, mutta miten ne sinne joutuivat?)! Kaikki huolet katosivat sillä hetkellä, kun sain avaimet käsiini ja loppupäivän olinkin inhottavan onnellinen.

Eilinen oli siis todella kiire päivä, olin töissä melkein kellonympäryksen kun lapsilla on flunssaa ja Gkin sairastaa ja minä halusin olla mahdollisiman paljon avuksi, eikä mulla kyllä mitään ihmeellistä muutakaan tekemistä olisi ollut. Olin aamupäivän L:n kanssa play datella, jonka jälkeen tultiin kotiin syömään nopea lounas, haettiin M koulusta, kiiruhdettiin M:n tanssitunnille (ja voin sanoa, että ei hirveästi naurattanut, kun kannoin 2-vuotiasta, kameraa, käsilaukkua, 3-vuotiaan tanssivaatelaukkua, pidin 3-vuotiasta kädestä, yritin lukita autonovia ja suojata lapsia sateelta sekä vielä kävellä ripeästi tanssitunnille), jossa M ei sitten halunnutkaan tanssia, joten ei muuta kuin kamat olalle, 2-vuotias käsivarsille ja nokka kohti autoa ja sitä riivatun pankkia, jonka pihassa alkoi elämäni kauhein viisitoistaminuuttinen.. Kotona katseltiin Yo Gabba Gabbaa, syötiin, lueskeltiin ja vain istuskeltiin kun M oli huonovointinen. G:n tultua kotiin hain pojat koulusta ja lähdin A:n kanssa pankin kautta (pääsin jopa sisälle asti tällä kertaa) little gymiin, joka oli kuulemma "worst gym class ever".. Haettiin A:n kanssa R ja päädyttiin puhumaan hassuista sanoista autossa. Suomen kielessä kuulemma tarvitsee vain yhdistää paljon tuplakonsonantteja sekä lisäillä muutamia vokaaleja ja varmistaa, että sana on tarpeeksi pitkä.. :D Kotona puin tytöille yökkärit, nappasin L:n ja vein R:n johonkin tapaamiseen, minkä jälkeen leikin vielä L:n kanssa hetken ennen kuin pääsin vapaalle. Istahdin päivälliseni jälkeen television (ja tietokoneen) ääreen ja katsoin Greyn anatomian ennen kuin painuin pehkuihin.

Tänään sain nukkua pitkään, heräsin itse joskus puoli kymmenen maissa! G lähti asioille ja minä jäin tyttöjen kanssa kotiin, M ei siis ollut tänään ollenkaan koulussa. Jouduin laittamaan mielikuvituseni äärimmilleen, kun jouduin sepustamaan tarinoita prinsessoista ja barbeista.. Yleensä he päätyivät leipomaan pinkkejä cupcakeseja, aika kehittävää.. Gkin tuli jossain vaiheessa kotiin päiväunille, me jatkettiin tyttöjen kanssa lukemista ja leikkimistä. G:n herättyä sain vapaan tunnin, jonka aikana muuten tein löytöjä meikkipussukastani (uskomatonta, että en ole käyttänyt kuin paria meikkituotetta yli kahteen kuukauteen..).

Tällä hetkellä katson M:n kanssa Tinker Bell-leffaa, koska G ja L lähtivät joillekin vauvakutsuille tms. Illalla luvassa olisi päivällinen cheesessä sekä keilailua A:n kanssa (jos me nyt onnistutaan löytämään se keilailupaikka tästä lähistöltä..)

2 kommenttia:

  1. Siis miten sä ajoit sitä autoa ilman niitä autonavaimia? :D Meni vähän ohi toi kohta.. :D Ja monta lasta sulla siis on? Ainaki 2v ja 3v ja sit kouluikäsiä?

    VastaaPoista
  2. Meiän Prius (elikkä se auto millä ajoin) on sellanen älyauto, että se avaa itestään kuljettajan oven kun kävelee sen luo avainten kanssa+se käynnistetään nappia painalla elikkä ei tarvii avaimia.. muutaku ovien avaamiseen&lukitsemiseen, jollon sitten aina paniikissa pengon käsilaukkuani : D ja mulla on neljä lasta, kohta 7v, 5v, 3 (helmikuussa 4) v ja 2v : >

    VastaaPoista