perjantai 29. lokakuuta 2010

days 81 and 82

DAY 81-päivä au pairin ajatuksissa

5.36. R koputtaa oveen. Väsyttää hieman ja kurkku on toista aamua putkeen todella kä-he-ä. Katson kelloa ja ajattelen, että meneepä R myöhään töihin.
5.55. Vastaan tulee ambulanssi, mahassa muljahtaa ikävästi. Ajattelen hetki sitten ohittamaani kuollutta elukkaa, hyi miten paljon ikäviä asioita tähän aamuun mahtuukaan.
9.30. Heräilen itse ja ihmettelen, miksei minua ole jo herätetty. Olen kuitenkin todella, todella iloinen, että sain nukkua hieman pitempään.
9.32. G koputtaa oveen-aika nousta ylös. Voi kurkku-parkaani, mistä keksisin pikaparannuksen?
10.06. J soittaa, koska ei löydä taloamme. Nautiskelen aamupalaani, viinirypäleitä ja jogurttia myslissä, nam.
10.08. J ja hostlapsi M saapuvat, olen vieläkin väsynyt.
10.35. L huutaa uppie, uppie, uppieta-mietin väsyneitä käsiäni, mutta otan silti tytön syliin askareita tehdessäni.
10.58. Ah kuinka rauhallista, katson lapsien mehunjuontia ja ajattelen kuinka ihana hetki tämä onkaan. Lapset ovat niin söpöjä.
10.59. M läikyttää mehut lattialle, ei muuta ku siivoamaan..
11.00. Uppie uppie uppie-mikä L:ää vaivaa tänään??? Jään miettimään josko tyttö on tulossa kipeäksi.
11.06. Lapset syövät banaania ja au pairit kuvailevat, L ja M ovat niin hassuja.
12.30. Haemme M:ää koulusta, kun jokin opettaja kysyy minulta "oletko uusi" ja vastaukseni "No, olen ollut täällä 2,5 kuukautta että en sitten tiedä olenko niin uusi" jää hämmentämään ja hymyilyttämään.
12.32. L huutaa, kun ei saanut M:n istuinta, M on vastahakoinen co-operoinnissa, aaaaaaa hajottaa.
12.46. CD-soitin on jäänyt päälle, L huutaa sängyssään, M vaatii purkkaa ja TV:tä, juoksen paikasta toiseen kerratessani mielessäni mitä kaikkea pitääkään tehdä. Hiki valuu kun olen kietonut kaulaan huivin, huoh.
12.54. Pyykit laitettu koneeseen, vieläkin on kuuma.
12.55. Au pairin oma pieni hetki aka aika siistiä olemus. Huoahdan, hetken päästä olo on taas raikas ja hieman virkistynyt. Au pairin oma hetki koostuu myös lusikallisesta jäätelöä suoraan purkista sekä ipadilla surffailusta, luksusta.
13.10. Social time, järjestän viikonlopun tapahtumia ja vastailen viesteihin, päässä surraa miljoona ajatusta, tapahtumaa ja to do-listaa.
13.30. Koneaika! M esittelee samalla halloweenasua ja vaatii syliin, ja vaikka tekisikin mieli sanoa että ei-juuri-nyt niin otan tytön kuitenkin syliin-mikä on kyllä loppujen lopuksi mukava hetki.
13.42. skypettelyä "isosiskon" kanssa, mukavaa, kunnes menetän väsyneet hermoni kun yritän saada Gossipin jaksoja toimimaan. Prkl.
14.42. Väsy, onneksi huomenna on perjantai.
15.36. L herää, vaihdellaan vaippoja ja naureskellaan, heittelen pyykkejä koneesta toiseen ja edelleen pyykkikoriin.
15.49. L:llä vuotaa nenä, ollaan siis flunssassa kummatkin. Huomaan ajattelevani, että hittoku halloweenasu olikin kallis.
16.19. Lähden hakemaan R:ää, odotettu hetki iltapäivän hulinassa
16.24. Pinkkiä radiossa, nautin hiljaa olemisesta.
16.55. Katson L:n pinkie pig-pyjamaa ja mietin, kuina vaikeaa on lähteä 9 kuukauden päästä..
17.35. Ärsyttää, J haluaa tehdä korttien poislaittamisesta mahdollisimman vaikeata ja organisoitua (kuten allekirjoittanutkin tekisi..) vaikka pitäisi olla jo päivällispöydässä..
19.02. Yksin autossa, sushia hakemassa erittäin innokkaana ja nälkäisenä. Huolestun bensasta, kohta pitää taas tankata. Mietin äskeistä lasten nukkukaanlaittoa-oli ihana leikkiä babyttää L:ää (eli leikkiä että se on vauva:D), lukea sille kirjaa ja leikkiä M:n ja A:n kanssa.
19.08. Hyi kuinka lättänät hiukset mulla on..
19.09. Helvetin punaset valot, rasittavia.
19.24. Rakastan tätä ravintolaa. Söpö vanha pariskunta on syömässä, aww..
19.27. Avaan tikkarin, purkkapallon makuinen, hmm, mielenkiintoista..
19.34. Olen vähällä heittää tikkariroskan ikkunasta ulos.. (kuinka jenkkiä) Järkeennyn saman tien järkyttyneenä omasta aikomuksestani.
Illan aikoja en muista, mutta katsoimme Hurt Lockerin ja söimme sushia, jossain vaiheessa ajattelin, että pakko päästä vessaan ja hitto kun on niskat jumissa, nukkumaan mennessä en meinannut saada unta (?), koska to do-asiat pyörivät mielessä.

Tästä kyllä huomaa, että tein tämän loppuviikosta flunssan vaikutusten alaisena, en yleensä ole ihan noin väsynyt:D

Tänään olen ottanut päikkärit, juonut R:n ehdottamaa sitruunamehupitoista hunajalla makeutettua kuumaa juomaa, avannut säästötilin, käynyt leffassa (en meinannut löytää leffateatteria, jonka ohi olen näköjään ajanut melkein joka toinen päivä..) ja jutellut monta tuntia A-C:n kanssa sekä leikkinyt vähän lasten kanssa. Ei hullumpi päivä siis, hieno alku upealle viikonlopulle. Jos siis kaikki menee suunnitelmani mukaan, ja kuten monet tietävät, että jos ei mene niin koneella istuu sunnuntai-iltana erittäin ärsyyntynyt au pair. Siispä thumbs up!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti