maanantai 4. lokakuuta 2010

days 56 and 57

Kaksi kuukautta. Kaksi kuukautta sitten lähdin vuoden kestävään reissuun painavine matkalaukkuineni ja nyt olen pisteessä, jossa tuosta vuodesta on eletty yksi kuudesosa. Uskomatonta. Kun katsoo taaksepäin, huomaa kuinka lyhyt aika kaksi kuukautta oikeasti onkaan. Vastahan minä astuin John F. Kennedyn paahtavaan helteeseen.. Kahdessa kuukaudessa on kuitenkin tapahtunut monia asioita, joista mielestäni merkittävin vuoden kannalta on se, että arki on muuttunut rutiininomaisemmaksi. Olen osa hostperhettäni ja he ovat osa minua. Pienet asiat (kuten se, että kuulin L:n kysyvän herätessään minua tai se, että M juoksi halaamaan tultuaan koulusta kotiin tai se, että A sanoi äidilleen että tarvitsee minua nukahtaakseen) osoittavat, etten ole täällä vain hostperheeni palvelija vaan oikeasti osa heitä.

Sunnuntaina hostit lähtivät jonkin tuttavaperheensä lapsen nimenantotilaisuuteen tms (lapsi on vuoden, öö?) joten minulla oli poikkeuksellisesti vapaata koko päivä. Saksalainen A-C tuli meille, katsoimme King Kongin (eräs elämäni huonoimmista leffakokemuksista..) ja juttelimme niitä näitä. A-C:n lähdettyä pyysin A:ta kylään, mutta koska A eksyi pahasti matkalla meille (he muuttivat viikonlopun aikana) päädyimme erittäin myöhäiselle päivälliselle Cheeseen (aion käyttää lyhennystä Cheese The Cheesecake Factorysta.. :D). Olipas laiska sunnuntai..

Maanantaina minulla oli vapaa aamu, kuten aina. Pesin pyykkejä, katsoin täykkärit sekä kuuntelin tarkkaavaisena autotallin ovea korjaamaan tulleen miehen puheita(meinasin siinä sivussa jäätyä..). Ihan kiva, että viime viikolla ovea korjaamaan tullut mies sanoi, että "tähän tarvitaan erikoisvaijeri", joka niiden piti tilata viime viikon lopussa. No, tämä maanantain tyyppi sitten totesi, että "tähän tarvitaan erikoisvaijeri".. Ahas. Olis ihan kiva jos saisitte sen vaijerin jopa tilattua.. Iltapäivällä leikin L:n, M:n sekä M:n kaverin E:n kanssa. E on meillä tosi monesti play dateilla ja tytöt onneksi yleensä leikkivät tosi nätisti.. Tänään M oli vähän väsynyt ja E vilkkaalla päällä, joten jouduin jopa pari kertaa jäähdyttelemään heitä. Illemmalla kylvetin L:n, siivoilin lasten kanssa heidän huoneensa, leikitin L:ää, M:ää ja A:ta, pidin A:lle puhuttelun, kielsin, kielsin, kielsin, rauhoittelin, korotin ääntäni, puutuin 'leikkeihin'.. Meillä oli siis melko villi ilta ja taidan mennä nukkumaan heti kun olen hakenut R:n.

PS I'm so in love with my UGGs.

2 kommenttia:

  1. Toi JFK:n paahtava helle toi NIIN mun mieleen meiän bussimatkan. Meiän viisumisekoilut. Meiän matkalaukut. Meiän ekan yön. MEIÄN NIIIN PARHAAN VIIKON <3

    VastaaPoista
  2. Mulleki!! :D En varmaan ikinä unohda: "mun huonees on joku ranskalainen"....... parin päivän päästä: "se on kyl Argentiinasta"

    VastaaPoista