keskiviikko 6. lokakuuta 2010

days 58 and 59

Hemmetin elukat vaanii mua! Tänään pesukarhujen-minkä-lie-otuksien sijaan tiellä hyppeli peura! Tai jokin muu bambi.. Kaiken lisäksi vielä samassa paikassa kuin ne pesukarhut..

Pakollisesta ilmoitusluontoisesta asiasta pääsemmekin erääseen ilmoitusluontoiseen ja erittäin epämiellyttävään faktaan, nimittäin siihen, että mulla on nyt kolmatta päivää putkeen päänsärky.. Tänään viimein taivuin ottamaan särkylääkkeen, koska ei olla R:n kanssa ehditty akupunkturoimaan minua vielä tällä viikolla.

Mitäs muuta, tänään (eikun eilen?) söin ensimmäistä kertaa USAan saapumiseni jälkeen puuroa ja voi vitsi kun se onkin niiin hyvää! Yllätän jo itseni haaveilemasta puurosta marjoilla, puurosta hunajalla, puurosta siten ja täten ja tuoten. Nam. Tänään tunsin itseni amerikkalaiseksi, kun puin päälleni pitkän takin ja uggit sekä kannoin nuorimmaista joka paikkaan. En tiedä miten nuo liittyvät amerikkalaisuuteen.. Ehkä edes hitusen siten, että täällä ei tosiaan ole vielä UGG-kylmää. Tänään kuluneen sanonnan tapaan sää oli kuin morsian. Päivien sadeputki hellitti viimein ja saimme nauttia raikkaasta, sopivan kirpeästä, mutta samalla kuitenkin kivan lämpimästä ilmasta. Aamulla kävin L:n kanssa autoillen pankissa ja kirjastossa (se yksi ihana kirjastotäti tunnistaa mut jo kaukaa:D), mutta lounaan jälkeen oltiin pihalla vaikka kuinka kauan-pirtsakka pikku au pair ei olisi halunnut sisälle ollenkaan. Muutaman tunnin vapaa-ajallani katsoin Gleen ja lueskelin sekä juttelin suomalaisten kanssa (aka podin päänsärkyä, minkä takia en jaksanut tehdä mitään muuta kuin tuijottaa näyttöjä). Illemmalla herätin L:n, jonka jälkeen piirreltiin ja leikittiin.. Päivällisen jälkeen lähdin salille, personal trainerini piiskasi minua taas oikein urakalla. Salin jälkeen halusin vielä lenkkeillä pihalla, koska oli niin ihanan raikas ilma. Lyhyen lenkin jälkeen päädyin lasten "puumajaan" makoilemaan lentokoneita tuijotellen. En voi sanoin kuvailla kuinka rentouttavia nuo 20 minuuttia olivat.. Päätin poistua majasta tyylikkäästi liukumäkeä pitkin, mutta koska liukumäki olikin melko liukas päädyin tyylikkäästi takapuolelleni maahan..

Tiistaista en enää edes muista paljoa (heh, siitähän on jo niin kauan..). Jos sanon, että olin lasten kanssa niin ei voi mennä kovin paljoa pieleen:> AI NIIN! Muistanpa. Olin illan töissä, joten laitoin taas lapset nukkumaan. Olen kyllä hemmotellut heidät pilalle, koska normaalin yhden neljäsosan sijaan kolme neljäsosaa vaatii minut vierelleen nukahtaakseen.. Koska en todellakaan voi pysyvästi totuttaa heitä siihen, käskin yhden neljäsosan ajatella maailman pehmeintä pilveä, sulkea silmät ja rentoutua. Yhdelle neljäsosalle sanoin parin minuutin vieressäolon jälkeen, että menen käymään vessassa ja tulen kohta takaisin, suukottelin paljon ja jätin nimeäni huutavan lapsen sänkyynsä.. Auts kuinka kamala tunne. Yhden neljäsosan vieressä on pakko makoilla, yleensä au pair meinaa kyllä itsekin nukahtaa.. Mutta onneksi M nukahti parissa minuutissa, poc siis.

Oho, hups, nyt tuli päivät väärässä järjestyksessä! Luultavasti tämä vaivaa mua huomenna niin paljon, että käyn vähän muokkaamassa tätä tekstiä.. We'll see, until then: kärsikää kylmyydessänne! :>

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti