lauantai 2. lokakuuta 2010

day 55

Luulitteko, että Miikka saisi nimipäivänään vain postauksen? Hahah, olitte väärässä. Kuvat tulevat myöhässä, mutta tälläinen nimipäivä Miikalla siis oli:Messed up viikonloppu vaihtui ihan kivaksi viikonlopuksi tosi kivoilla mausteripauksilla. Alkuperäinen suunnitelma oli lähteä Six Flags-huvipuistoon lauantaina (aka tänään), kunnes monien vaiheiden kautta huvipuisto vaihtui King of Prussia malliin, mikä vaihtui vielä viime tingassa brunssiin Under the Oak cafessa, ikiomaan Willow Grove malliin, lastenhoitoon sekä mahdolliseen sunnuntaihengailuun. Eilen illalla olin uskomattoman ärsyyntynyt, koska joka ikinen suunnitelma tuntui menevän mönkään. Mutkien kautta päädyin siis A:n kanssa brunssille Under the Oak cafeeseen, jota G oli suositellut, eikä suotta, sillä se oli aivan mielettömän ihana paikka. Söpö, pien, tunnelmallinen, namia ruokaa eikä edes kovin ylihinnoiteltua. Meinasin muuten matkalla sinne ajaa kolarin (joutua kolariin?), koska jokin idiootti päätti keskellä ajamaani mainroadia kääntyä minun eteeni stop-merkillä varustetulta tieltä.. Jos en olisi saanut väistettyä risteävälle tielle niin olisimme ajaneet aika mojovan kolarin. Pidin sille idiootille saarnan liikennesäännöistä, onneksi hän itsekin myönsi että oli vähällä aiheuttaa kolarin ja pahoitteli pahoittelemisen jälkeen. Ei minulle turhaan sanottu, että philadelphialaiset ovat "bad drivers". Eniveis, äiti, kellekään ei käynyt mitään, auto on kunnossa, minä en aiheuttanut ko tilannetta enkä saanut traumoja:>
Heitettyäni A:n kotiin menin mallille kiertelemään ja päädyin tutustumaan erään vaateliikkeen kahteen myyjään sekä erään kojun israelilaiseen myyjään. Rakastan sitä, että täällä voi oikeasti tutustua myyjiin ja muihin randomeihin ihmisiin todella helposti. Vaikka Suomessakin ollaan hieman edistytty tässä asiassa, niin yleensä vuorovaikutus kaupoissa rajoittuu "voinko auttaa kiitos ei":hin. Pacsunin myyjien kanssa päädyin tasolle, jolla he vaativat minua tulemaan takaisin päivittämään kuulumisia. He myös rakastuivat pitsihihaiseen paitaani, jonka ostin kesällä Pariisista ja olivat molemmat vahvasti sitä mieltä, että paidasta näkee, että se on Euroopasta.. Okei? Sain muuten israelilaisestakin myyjältä kehuja samaisesta paidasta, piristävää! Ja Pacsunin myyjät kehuivat englantiani ja kun kaiken lisäksi aurinko paistoi ja olin syönyt brunssin Under the Oak cafessa, olin ällöttävän iloisella tuulella. Löysin muuten L:llekin ihanan paidan lastenvaateliikkeestä perhospaidan kaveriksi synttäreitä varten. Ja ostin ne kauan himoitsemani UGGit..

PS Päädyin muuten vahingossa perjantai-iltana amerikkalaisen tyypin (jokin A:n tuttu) 30-vuotissynttäreille. Täytyy sanoa, että oli kuivimmat kemut evö.. Mutta cookiesit oli hyviä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti