torstai 21. lokakuuta 2010

day 74

Pitikin mennä eilen sanomaan, että jee, jee, pääsen salille, koska enhän sitten tietenkään sinne salille asti koskaan päässyt.. Päädyin viettämään viimeisen illan yhteisen illan A:n kanssa, koska tänään torstaina (on muuten kinkkistä kirjoittaa blogia aikaerollisille..) A nautti viimeistä ehtoollisitaan hostpoikiensa kanssa ennen huomista muuttoa.. Nyyyyyyhkis, on tämä aika kamalaa.

Tänään kuitenkin olimme L:n kanssa tosi kivoilla play dateilla, loppupäivästi pakkailin ja pesin pyykkejä sekä kärsin melko lamaannuttavasta väsymyksestä. Ja arvatkaas mitä.. Sain todistaa L:n ensimmäistä pottapissiä, kyllä täällä aplodit ja nauru raikasivat! Mun pienestä 2-vuotiaasta on kovaa kyytiä kasvamassa iso tytöntyllerö, niisk. Illalla näytin G:lle kotikuvia (vihdoin!), G sanoi ettei malta odottaa vierailua Suomeen! Isi muuten, G rakastui (mun) leikkimökkiin ja sanoi, että antaa mitä vaan jos rakennat tänne semmoisen teidän lomailun aikana (lomailusta puheen ollen, koittakaas suunnitella sitä!).. :D

Mun hostlapset muuten haluaakin trick or treatella joten tämä au pair kihisee halloweeninnostuksesta! Halloweenasu on tilattu ja karkkipussukka ostettu (i know, aikuiset ei sitä tarvii, mutta tämä on mun ensimmäinen ja viimeinen halloween joten aion valmistautua kunnolla!), enää tarvitsee odottaa reilu viikko siihen itse halloweeniin!

PS. Sain A:lta Hawaiin quartersin!!!! Enää puuttuu 21, heh.. Tajusin muuten äsken, että mulla ei ole vielä Pennsylvanian quartersia:D
PPS. Huomenna Silveriin, mahtiviikonloppu tiedossa, jihuu!

2 kommenttia:

  1. Joo mullakin puuttuu ehkä joku 20 noita quartereita. :D Ja mullakaan ei oo oman osavaltion, eli Ohion.. :D

    VastaaPoista
  2. Ihan outoa että meillä ei oo omien osavaltioiden quarteseita: D näitä osavaltioita vaan on niin paljon, että tuntuu ettei ikinä saa kasaan niitä kaikkia..

    VastaaPoista