perjantai 1. lokakuuta 2010

days 53 and 54

Täällä sataa. Neljättä päivää putkeen. Se joka sanoo, että Amerikassa kaikki on suurta, on väärässä, sillä Amerikassa kaikki on valtavaa. Jopa sade. Ajoin eilen rankkasateessa, pelkäsin koko ajan joutuvani vesiliirtoon enkä kaiken hyvän lisäksi nähnyt eteeni metriäkään, joten oli kovin nautinnollista ajaa. Sateesta siirrynkin sujuvasti jopa vesiliirtoa huonompiin uutisiin nimittäin siihen, etten ole ollut salilla kahteen päivään. Mulla on vieläkin lihakset totaalisen jumissa keskiviikon personal trainer-session jäljiltä, jonka takia tarkoitus oli vain levätä eilinen ja käydä tänään tekemässä cardiota, mutta salin sijaan päädyinkin Starbucksiin istumaan (kirjoitan tätä siis Starbucksissa). Nyt mulla on kuitenkin äärettömän huono omatunto, varsinkin kun erehdyin juomaan tuplasuklaacremen (whatever. ei edes ollut hyvää:S), mitä kadun nyt enemmän kuin mitään muuta ikinä. Päätin juuri kirjoittaessani tuota tuplasuklaacreme-kohtaa että lähden salille hieman ennen kahdeksaa. Minulla on siis 25 minuuttia aikaa kirjoittaa teille parista viime päivästäni.. Lets begin!

R:llä ei taaskaan ole ollut töitä parina viime päivänä, joten minun työpäiväni ovat olleet melko lyhyitä ja iisejä. Torstaina hengailtiin kotona (ja koska satoi, olimme pääosin sisällä). Illalla hain A:n meille joogailemaan, mutta jooga kuitenkin vaihtui The lovely bonesiksi, erääksi elämäni vaikuttavammaksi leffakokemukseksi. Vau, melko hienosti tiivistetty torstai..

Perjantaina hengailin ensin kotona R:n ja A:n kanssa (muut olivat synagogalla, mutta A jäi kotiin koska hän on ollut vähän huonovointinen parina viime päivänä) ja myöhemmin muidenkin kanssa. Kävin kaupassa ja pankissa sekä hengailin lisää, söin sapatin päivällisen (R:n valmistamaa!) ja tulin tänne Starbucksiin. Odotan oikeasti syksyä, kylmempiä kelejä ja vaihtelua kesävaatteisiin niin paljon, että puin päälleni sukkahousut, tunikan ja takin.. Vaikka täytyy myöntää, että se ei ehkä ollut viisain päätökseni.

Vau, tämä oli kyllä nopeasti kirjoitetty postaus. Tuplasuklaacreme ällöttää, oikeasti se oli melko pahaa ja nyt tekisi vain mieli uunituoretta ruisleipää voilla. :< Lähettäkää joku mulle tuoretta ruisleipää?

PS Tajusin juuri, että tänään on lokakuun ensimmäinen päivä. Mihin ihmeeseen syyskuu hävisi? Oikeasti, siinä meni mun syyskuu USAssa enkä edes ehtinyt tajuamaan, että oli oikeasti syyskuu..

2 kommenttia: