keskiviikko 29. syyskuuta 2010

day 52

Happy name day Miikka! You are the light that lightens the dark days of my life, the happiness that follows me on my halcyon days but first and foremost without you I would be nothing.

Keskiviikkoni on sisältänyt eksymisiä. Ensin en löytänyt tietäni music classille, jonka missaamisen jälkeen päätin omatoimisesti järjestää play daten L:lle, mutta kappas vaan kun en tahtonutkaan löytää tuttaviemme taloa.. Noin viidentoista harhaillun mailin jälkeen löysin etsimäni eli kolumbialaisen au pairin M:n hostkodin. Tultiin lounaalle kotiin, ja nyt minulla on vapaata kun G on tyttöjen kanssa dance classilla. Illalla ensimmäinen personal trainer-session, I'm so excited! Huomenna ja perjantaina pitäisi taas olla hieman vapaampia päiviä (ihan kuin mun pitäisi muutenkaan työskennellä paljoa..) juutalaispyhien (Sh'mini Atzeret ja Simchat Torah) vuoksi. G vei R:n viime yönä puoli kahdentoista maissa takaisin töihin, jokin hätätapaus.. R on siis ollut sairaalalla koko yön, toivottavasti hänellä ei ole tänään kovin myöhään töitä.

//En olisi ikinä uskonut, että puolen tunnin aikana ihminen voi kärsiä niin paljon kuin minä kärsin tänään. Olen siis oikealla polulla, kiitos personal trainerini, joka btw sanoi, että olen hyvässä kunnossa. Meinasin revetä nauruun, kunnes aloin miettimään, että amerikkalaisten mittapuulla olen varmaan oikeastikin todella hyvässä kunnossa... Lol.

PS Meidän autotallin ovi (tai siis yksi niistä) meni rikki.

3 kommenttia:

 1. Ihana lukea näitä - vähän huonosti vaan tulee kommentoitua... Ja kiitos kaunis kortista; ei Teemu ollut lainkaan hämmästynyt ;>

  Har det bra!

  VastaaPoista
 2. Miiiiiiiiikkkkkkaaaaaaaaaaaaaaaa!!! : D Sun pitää ottaa, jossain vaiheessa lisää kuvia Miikkasta, kunhan vaan kerkeät : )

  VastaaPoista
 3. Pike: ei ressiä kommentoimisesta, jos sillon tällön saan jonkinmoisia elonmerkkejä niin olen oikein onnellinen! Hirmuisesti terveisiä kaikille, käske oppilaita opiskelemaan ahkerasti ja olemaan onnellinen siitä, että syntyivät Suomeen, sillä Suomea ei voita mikään (terveisin hän joka vielä pari vuotta sitten halusi muuttaa pysyvästi ulkomaille. Reissaaminen vaan tuppaa avaamaan silmiä ja vaikka nautin täällä olosta täysin rinnoin niin Suomi on silti kiistaton ykkönen.. :>)

  PS Sun antama sydän roikkuu mun sängyn yläpuolella<3

  Kurkku: Katotaan mitä kaikkea hauskaa keksin Miikalle, saatte kyllä kuvasaldoa aikanaan!

  VastaaPoista