keskiviikko 8. syyskuuta 2010

days 30 and 31

Sinne meni Darienin loma.. Toissailtana Janiikan hostäiti tilasi meille kiinalaista, kun he lähtivät kylään. Vaihdettiin sitten yökkäreihin, otettiin hyvät asennot sohvalla, kääriydyttiin viltteihin ja laitettiin pyörimään Julie&Julia. Ja olihan meillä tietty sitä kiinalaista (ja jälkiruokaa). Julie&Julia on muuten aivan järjettömän hyvä leffa! Oon halunnu nähdä sen vaikka kuinka kauan ja täytyy sanoa, että odotus palkittiin. Kahden löhöilypäivän aikana ehdin katsoa Ugly Truthin, Up in the Airin, Junon ja Julie&Julian. Enemmän leffoja kuin mitä ehdin katsoa koko kesän aikana..

Darienin kirjastossa on muuten palautusautomaatti. Sellainen, että ei tarvitse nousta autosta, ajaa vaan sen masiinan viereen ja latoo palautettavat tuotteet sellainen tunnistuslaitteen päälle. How cool is that?

Eilen tulin siis omaan hostkotiin. Stamfordin juna-asemalla oli kaaos, junien lähtölaitureita vaihdeltiin parin minuutin välein, joten porukka juoksi ees taas laitureiden väliä matkatavaroidensa kanssa. Minä tyydyin juoksemaan laiturit läpi pariin kertaan, jonka jälkeen jäin seisomaan typerän näköisenä laiturille odottamaan tietoa Philiin menevästä junasta. Loppujen lopuksi jouduin kuitenkin juoksemaan eri laiturille kuin missä seisoskelin kun viimein päästiin junaan 20 minuuttia aikataulusta myöhässä.. Philadelphiassa pienen ihmettelyn jälkeen hyppäsin Elkinsiin menevään junaan ja kun viimein pääsin yömyöhällä kotiin, olin hikimärkä.

Tänään heräsin 8.30 ja aloin pesemään pyykkiä. Kahdentoista maissa oli pakko lähteä kauppaan, kun en ollut ehtinyt syömään mitään koko aamuna.. Oli aika jännää shoppailla kosher-ruokaa, sekä sen jälkeen vielä kokata sitä.. Mutta selvisin ja ruokakin oli hyvää, sekoittelin chiliä, hunajaa ja currya (tein kanaa sipulilla, maidotonta perunamuussia sekä paistettua kesäkurpitsaa). Iltapäivän olen viettänyt jutellen kavereille(aka dataillen), viikkasin myös kuivat pyykit kaappeihin ja kohta pitäisikin aloittaa lelujen ja kirjojen järjesteleminen sekä lähteä urheilemaan juustokakkuja pois..

Illemmalla aion kirjoittaa ainakin sata vastausta meileihin ja fb-viesteihin, kiireinen ilta siis tiedossa.. Niin ja Kurkku, kyllä se Miikkakin kohta pääsee parrasvaloihin;>PS. Pakko kertoa teille eräs ihmetyksen aihe: löysin ruokakaupasta Darienissa Pandan lakuja! Siis aitoja, oikeita Pandan lakuja! Hieman helmee..

PPS Aikku, onko Alaskan quarter kuinka harvinainen? J sai yhden!!!

PPPS oonko muuten kertonu, että oon käyny tankkaamassa yksin?! Täällä on sairaan halpaa bensaa, about 3 dollarii/gallona eli 3 dollarii/3,8 litraa eli 2,3 euroa/3,8 litraa......

2 kommenttia:

  1. eli 0,6e/litra?!?!? o.0 Lähetäppäs sitä bensaa tännekki : D

    VastaaPoista
  2. Ei paskempi hinta vai mitä? : D Aattelin et jos pystyis niin toisin tuliaisina vaan bensaa.. hahah

    VastaaPoista