lauantai 4. syyskuuta 2010

days 26 and 27

Eilen heräilin suhteellisen myöhään ja suhteellisen väsyneenä, on tää lomailu vaan niin rankkaa.. Aloitettiin päivä viemällä J:n hosttyttö playdatelle ja haettiin aamupalaksi mustikkamuffinsit läheisestä donitsipaikasta. Koska kaikki täällä vaan on hirveän isoa niin edes minä en jaksanut syödä muffinsiani kokonaan.. Enkä edes juoda pientä teetäni. Ravitsevan aamiaisen jälkeen vietiin tyttö uimakouluun, jossa törmättiin erääseen tämän alueen hostäitiin, jonka uusi au pair oli saapunut viikko sitten. Juteltiin niitä näitä au pairiudesta ja mietittiin, että voitaisiin J:n kanssa perustaa tukijärjestö hostperheille ja etenkin au paireille ensimmäisiä viikkoja varten.. Uimakoulun jälkeen hengailtiin J:n kotona, tanssittiin fröbelin palikoita ja nautittiin J:n paistamia pikkuleipiä kylmän maidon kera, nam nam nam. Pikkuleipien jälkeen päätin nuokkua sohvalla kunnes lähdettiin illansuussa ajelulle, tarkoituksena päätyä paikalliselle mallille, mutta aika menikin kuntosalitarjonnan kartoittamiseen (ja kuntosalikierrokseen:D) sekä J:n pankkikortin aktivoimiseen.. Täällä kuntosalijäsenyys maksaa 1000 dollaria vuodessa, aika kova hinta kuosissa pysymisestä.. Päivällisen jälkeen haettiin suomalainen au pair K kyytiin ja suunnattiin Cold Stoneen jätskeille. Siellä ne pyörittele jäätelöä kuin pullataikinaa, lisäten siihen lisukkeita marjoista keksinmuruihin ja karkkeihin. Niin jenkkiä. Ja niiiin siistiä. Illalla juteltiin sängyssä ennen kuin nukahdettiin kunnioitettavasti kymmeneltä... Tämä iltaväsymyskin tuntuu olevan au pair-syndrooma, ainakin näin alussa..

Tänään herättiin SEITSEMÄLTÄ ja vieläpä ILMAN herätyskelloa, mutta päätettiin nukkua vielä tunti ja odottaa, että saadaan herätä kellon piipitykseen. Otettiin aamujuna New Yorkiin ja käytiin ensimmäisenä tsekkaamassa kirjasto, jossa Carrien piti mennä naimisiin (mutta se oli remontissa, joten ei saatu hienoja kuvia..), jonka jälkeen käveltiin Fifth Avenuella ja bongailtiin näkemisen arvoisia paikkoja. Käytiin ihastelemassa uberkalliita koruja Tiffanylla, jonka jälkeen erittäin nälkäisinä kävelimme ensimmäiseen näkemäämme lounaspaikkaan. Lounaan jälkeen kinusin J:n kanssani sairaan hienoon LEGO-kauppaan, josta jatkoimme matkaa NBC-kaupan (aivan järjetön määrä tv-sarjojen fanikrääsää) kautta Timew Squarelle. Kierrettiin valtava M&Ms kauppa (ihmettelenpä vaan, kuinka niin pienistä makeisista voi saada aikaan niin suuren kaupan, oikeasti, siinä kaupassa oli kolme kerrosta..) josta oli pakko ostaa M&Ms karkkikone sekä vaaleanpunaisia M&Msejä.. Seuraavaksi käveltiin Hard Rock Cafeeseen, josta ostin Aapeelle pinssin ja itselleni käsikorun. Hard Rockin edessä hyppäsimme legendaarisesti keskellä liikennettä seisovan keltaisen taksin kyytiin ja huristimme Macy'sille, jossa viihdyimmekin seuraavat pari tuntia, jonka jälkeen huristimme taas taksilla takaisin Hard Rockiin päivälliselle. Mahat poksahtamispisteessä kävelimme Grand Stationille, jossa muuten oli hääpari otattamassa hääkuvia!

Kotimatkalla bongasin sellaisen kellonaikaa ja lämpötilaa näyttävän taulun, jossa asteet olivat celsiuksina! Kävelymatka juna-asemalta J:n kotiin tuntui muuten pitkältä, koska oli niin kylmä, vain kaksikymmentä celsiusta. Sanoinhan, kylmä..


PS New York vaan on niin ihana.

PPS ei tänne sitten tullutkaan mitään trooppista myrskyä, how boring..

PPPS Aikku, SAIN VALTAVAN KASAN DOLLARIN KOLIKOITA!

2 kommenttia: