sunnuntai 19. syyskuuta 2010

days 40, 41 and 42

Oho, onpas ollut kiireinen viikonloppu.. Hienon satuni muodossa saittekin jo tietää perjantai-lauantai-yön seikkailuista, mutta koitanpa muistella muitakin kuulumisia..

Ai niin, näin aluksi, kun vielä muistan: meinasin ajaa viikon puolivälissä joidenkin haisunäätien minkä lie päälle kun olin tulossa kotiin aamulla!! Omg kun säikähdin kuoliaaksi.. Niiden eläinten silmät oikeen kiilu pimeässä ja musta tuntui, että ne hyökkää päälle, mutta onneksi ehdin väistämään ja hidastamaan tarpeeksi. Oli _näin_ lähellä etten palannut takaisin varmistamaan ettei ne kuollu:D

Asiasta toiseen, perjantaina työskentelin siis koko illan, koska lauantaina oli Yom Kippur ja hostvanhemmat olivat perjantai-iltana synagogalla melkein kymmeneen. Laitoin lapsia nukkumaan 2,5 tuntia, mutta tärkeintä on, että he nukahtivat! Aa mama olin niin onnellinen ja ylpeä itsestäni kun viimeinenkin lapsi nukahti. Olin ihan varma, että lapset pomppisivat hullun lailla paikasta toiseen vielä vanhempien tullessa kotiin.. Yöllä M sitten kipittikin mun viereen, minkä jo tiesittekin..

Lauantaina olin herätessäni aivan järjettömän väsynyt, mutta onneksi lauantai on mun täysi vapaapäivä! Lähdimme puolenpäivän maissa A:n kanssa Philiin, jossa päädyimme vain kiertelemään siellä sun täällä. Risteyksissä jompi kumpi kysyi aina "left, right or straight?" ja mentiin fiiliksen pohjalla, oli kyllä todella mukavaa! Kirjoitettiin puistonpenkillä meidän the list asioista, joita me haluamme tehdä täällä, kierrettiin ulkotaidenäyttely sekä annettiin dollarit kodittomien hyväksi (mulla oli vaikeuksia olla antamatta paljon enemmän, säälin niitä raukkoja vaan niin paljon). Käytiin Naked Chocolate cafessa kahvilla ja teellä (ja silmänruualla... oon vahvasti sitä mieltä että olen löytänyt indierokkaripehmokäheäääniruskeakutrisen tulevaisuuden mieheni. oho hups äiti, unohda äskeinen:>>). Eksyttiin vahingossa pariin kenkäkauppaan, joista vakavasti teki mieli kotiuttaa muutama pari konjakinruskeita saappaita sekä mustavalkoisia herrainkenkiä. Ah. Erään teeliikkeen ikkunasta bongasin Marimekon teekannun, jonka alkuperää oli pakko käydä kysymässä erittäin kiukkuiselta myyjältä.. Kävimme päivällisellä kiinalaisessa, mikä oli kyllä pieni pettymys, koska ruoka oli melko mautonta. Odotin keitoltani jotain muuta kuin kaupan mauttomimpia nuudeleita mauttomimmilla kananpaloilla höystettynä. Illalla tulimme hiljaiseen kotiini, joten päätimme mennä vielä A:n kotiin katsomaan Up in the Airin (en vaan ymmärrä miten se voi olla niin hyvä leffa). A toi minut takaisin kotiin, pojat nukkuivat basementissa ja R halusin kuulla kaiken päivästä, joten pääsin melko myöhään nukkumaan..

Tänään heräsin väsyneenä, nice. Mun hostisä on kyllä maailman paras, aamulla ensimmäiseksi se hieroi mun hartioita, koska en muistanu yhtä kysymystä, mikä mun oli pitänyt kysyä eilen illalla.. :D Aamupäivästä pystytettiin Sukkah (miten lie kirjotetaankaan suomeksi..) ja iltapäivästä oli töitä muutama tunti, kun pojilla oli soccerii. Olin kotona vaihtelevan lapsikatraan kanssa ja koska täällä oli vaihteeksi kuuma niin lapset saivat uiskennella pihalla. (Meillä on nytkin +25 vaikka kello on melkein kymmenen illalla:P) Mua nauratti niin paljon, kun hostisä puki nuorimmaista ja tuli kysymään multa, että laitetaanko erään mekon alle t-paitaa... Illalla hostit lähtivät kavereidensa luo päivälliselle, joten minä hain A:n, jonka kanssa mentiin Chili'siin päivälliselle ja myöhemmin A:n kotiin juttelemaan. Kuusi USA-viikkoa takana, oho!

4 kommenttia:

 1. Tarkista ensin ton miekkosen rahatilanne ennen ku teet yhtään mitään : DD

  VastaaPoista
 2. : D mitäs jos se on rahaton? pitääkö mun unohtaa se? : <<

  VastaaPoista
 3. tottakai,koska et oo sillon sen arvonen :/ (oikeesti unohat sen siks, ettei se voi maksaa sun ihkuja kavereita sinne pikku matkalle)

  VastaaPoista
 4. arvasin minkä takia pitää tarkistaa rahatilanne;D mitäs jos ihkut kaverit vaik shoppailis vähemmän vaatteita? :P hyi helvetti, tein äsken lihasliikkeitä ainakin 4 minuuttia, oon ihan poikki.

  VastaaPoista