tiistai 14. syyskuuta 2010

days 36 and 37

Eilen oli aivan ihana päivä! Minun ei tarvinnut viedä hostisää töihin aamulla vaan hän vei hostäidin kanssa pojat kouluun, koska eilen lapsilla oli tämän lukuvuoden ensimmäinen koulupäivä. Jäin aamulla kotiin nukkuvien tyttöjen kanssa, jotka nukkuivat vielä silloinkin, kun G (hostäiti) tuli kotiin. G vei vanhemman tytön kouluun ja minä aloitin valtavan pyykkiurakan (11 päivän lastenvaatteet..) sekä laitoin L:n (nuorin lapsi) valmiiksi, koska kymmenen maissa lähdimme hostäidin ja L:n kanssa "pikkujumppaan", minkä jälkeen kävimme yhdessä uudessa ruokakaupassa, jossa kaikki on niin organisoitua ja siistiä ja kaunista, että voisin asua siellä! Kotiin palattuamme söimme lounasta, G haki M:n (vanhempi tyttö) koulusta ja L meni päiväunille. Minä hengailin vähän aikaa koneella, jonka jälkeen alkoi taas työt kun G lähti hakemaan poikia koulusta ja M halusi (!!) jäädä mun kanssa kotiin. Loppupäivästä oltiin pihalla, hypittiin ruutua, pyöräiltiin, puhalleltiin valtavia saippuakuplia (tai oikeastaan ei puhalleltu vaan liikutettiin laitetta, josta tuli valtava saippuakupla). Minulla oli niiin kivaa lasten kanssa! Tytöt ovat yleensä kovia äidin perään, mutta eilen kummatkin kyselivät minun perään, mikä oli aika söpöä! L oli erikseen kysellyt Roosan perään, joten hostäidin piti tuoda hänet pihalle mun luo. Aws. Illalla syötiin päivällistä, jonka jälkeen kylvetin L:n (se oli eilen ihan Roosan tyttö!) ja laitettiin lapset nukkumaan, koska R työskentelee maanantaisin myöhään. Menin alakerran television ääreen katselemaan Jason Mrazin konserttia odotellen soittoa R:ltä ja heräsin reilun puolen tunnin päästä, kun puhelin pirisi... :D

Tänään on ollut vähän löysempi päivä.. Vein G:n kanssa M:n kouluun ja sain loppuaamun vapaaksi kun pojat ja M olivat koulussa ja G otti L:n mukaansa asioille. Kävin tankkaamassa auton matkalla mallille, jossa yritin avata Macy'sille jäsenyyden, mutta myyjä naputteli koneelle vääriä tietoja, joten seuraava yritys onnistuu vasta KUUKAUDEN päästä.. Sitä odotellessa siis. Iltapäivällä olin tyttöjen kanssa, kummatkin ottivat päiväunet (munkin teki mieli..) ja hostäitiäkin väsytti, joten meillä on ollut täällä väsynyttä porukkaa tänään.. Poikien koulupäivän loputtua leikittiin pihalla, katsottiin televisiota ja syötiin päivällistä. Hain isän töistä, jonka jälkeen syötiin vähän lisää päivällistä ja juteltiin niitä näitä.

Pakko kertoa teille vielä yksi maailman söpöimmistä jutuista: hostit olivat laittamassa lapsia nukkumaan, kun L, joka (yleensä) menee nukkumaan viimeisenä, huuteli "Roosa! Roosa! Roosa! Roosa!". Odotin hetken aikaa, mutta huutelu ei loppunut joten menin L:n luo, joka halusi vain nähdä minut, pusutella ja esitellä prinsessakortit. Aws, niin söpöä. En ole tainnut kertoa sitäkään, että eilen J palasi autotallista sisälle halatakseen minua ennen kouluun lähtöä? Hihi.

PS

Nää on niitä sillybandseja, joista koko Amerikka on ihan sekaisin.. Tää jäi mun käteen, kun leikin M:n kanssa päivällä.

4 kommenttia:

 1. minkä ikäsiä sun lapset on ? :)

  VastaaPoista
 2. nuorin täyttää 2 lokakuussa, 3, 5 ja vanhin täyttää 7 lokakuussa:>

  VastaaPoista
 3. ihana käsikoru, millasii muita niitä on? :P

  VastaaPoista
 4. VAIKKA mitä-eläimiä, Disney-hahmoja, linnoja, ruokia... LIIKAA. Ne on aivan kamalia. Toi on possu.

  VastaaPoista