torstai 2. syyskuuta 2010

day 25

CONNECTICUUUT!

Aamulla seikkailin moottoriteillä ja iltapäivällä juna-asemilla. Great day!

Hostitkin siis lähtivät tänään reissuun, ajoin auton lentokentältä kotiin ja voi herranjumala sitä liikenteen määrää.. Oon onnellinen että mulla oli navigaattori, muuten olisin ollut ihan hukassa. Ajaminen oli kuitenkin ihanaa, vaikka jouduin ajamaan meidän tila-autolla ja sitä liikennettä todellakin oli PALJON. Oltiin kotona kahdestaan taloudenhoitajan kanssa, oli tosi outoa kun oli niin hiljaista.. Miikka ja minä ajateltiin lähteä kotoa ajoissa, jotta ei tule kiire, joten päädyttiin istumaan Philadelphian juna-asemalle reilun tunnin ajaksi:D Ehdinpä lukea edellisen Au Pairin antamaa kirjaa.. Ja juoda pahaa mansikkasmoothieta. Oikeasti, se oli pahaa:< Mutta junassa oli ihanan pehmeät penkit, aivan täydellisen pehmeät!

Stamfordin juna-asemalla oli hirveä hälinä, mutta löysinpä kuitenkin J:n ja päästiin liikenteestä huolimatta sujuvasti tänne J:n kotiin! Ollaan tässä illalla syöty ja katsottu telkkaa, täydellisen rentoo. J:n hostäiti on himokokki, joten arvatkaa kuka aikoo syödä täällä monen viikon edestä?

PS. HUOMENNA TÄNNE TULEE TROOPPINEN MYRSKY, JEE!!

PPS Ella, en oo ehtiny vastaamaan vielä mut tässä vastaus yhteen kysymykseen: se hurrikaani on vissiinkin kiertämässä tän paikan, missä oon nyt (ja omankin kodin) ja me saadaan vaan tuo trooppinen myrsky (Elkinsiinkin on kyllä luvattu hirveitä sateita, liittyy luultavimmin siihen hurrikaaniin.). Sulkeudutaan sisälle ruokakasan kanssa, ei paha! : D

2 kommenttia:

  1. Pliiis älä kuole :) ei kiirettä, pitää vaan kertoo sulle että kauhee omatunto ku en oo SAANU siivota (!!!!!!!!) apteekissa parina viime päivänä kunnolla, halkean varmaan ellen ehi pesee lattioita maanantaina.. :D viekää mut hoitoon

    VastaaPoista
  2. : DD eikä... ella! mikä ihme meitä vaivaa kun sää haluut siivota ja mää heräile aikasin.. ei kai meistä vaan tuu aikuisia?

    VastaaPoista