tiistai 19. lokakuuta 2010

days 69, 70, 71 and 72

Kaikenlaista häslinkiä ollut meneillään joten en ole ehtinyt blogiin mitän raapustelemaan muutamaan päivään.. Kamalan vaikea muistaa mitä tapahtui minäkin päivänä, mutta yritetään nyt kuitenkin..

Perjantai-illan keilailu oli muuten huippukivaa! Tarvitsin todellakin jotain erilaista touhua viikonlopuille, joten keilailu osui juuri sopivaan saumaan.

Lauantaina nukuimme A:n kanssa myöhään, söimme aamupalaa ja puimme A:n hostfamilytilannetta yhdessä G:n ja R:n kanssa. R googletti meidän program directorin ja löysi hänen kotinumeronsa, johon R sitten soitti hieman närkästyneen puhelun meidän muiden nauraessa vieressä. Heitin iltapäivästä A:n kotiin, kävin kirjastossa ja päätin kerrankin kävellä salille, koska sää oli aivan uskomattoman ihana. Rakastan syksyisiä puita ja raikasta ilmaa ja täällä todellakin saan nauttia hyvistä keleistä ilmeisesti pitkälle marraskuuhun.. Lauantai oli muutenkin niin kaunis päivä, lapset olivat pihalla kasaamassa lehtikasaa (johon myöhemmin sitten hypitään), kaikki olivat iloisia ja kun se ilma vaan oli niin raikas. Ja hei viihdyin salillakin pitkästi toista tuntia ja oikeasti nautin siitä! Salin jälkeen katsoin Marie Antoinettea ja makoilin sängylläni pimeässä, ah kuinka ihanaa. G lähti kavereidensa kanssa ulos ja me päätimme R:n kanssa tilata sushia ja majoittua tv:n ääreen lasten mentyä nukkumaan. TV:stä puheen ollen, toivon, että saatte jonain päivänä Suomeen sarjan nimeltä Outsourced (G:n kaveri kirjoittaa sitä!!), se on ihan huippuhauska!!

Sunnuntaina nukuin, makoilin sängyssä, skypetin tuntikaudet ja makoilin vähän lisää kunnes kahden maissa päätin vihdoin nousta ylös katsomaan poikien socceria (kera kameran, kerrankin jaksoin raahata sitä mukanani..). Hieman muuten sydän suli, kun M ja L juoksivat halaamaan saapuessani soccerkentille.. Laiska sunnuntai jatkui melko laiskana loppupäivänkin, istuskelin kotona kun L nukkui.. Heräsin kunnolla vasta illalla, jolloin kylvetin L:n ja pelleilin M:n ja L:n kanssa yrittäen saada heitä yöpukuihin. Pelleiltiin myös koko perheen voimin lasten kanssa, testailtiin kaikkia hassuja kehojuttuja, kuten sitä, että kun seisot ovensuussa ja yrität työntää oven seinämiä kauemmas käsivarsilla ne nousevat automaattisesti ylöspäin kun astut pois ovensuusta. Olipa tönkkö selitys, mutta tiiätte kyllä mitä tarkoitan! Kun G ja R jäivät laittamaan lapsia peteihin, minä päätin lähteä pienelle lenkille raikkaaseen ilmaan. Päädyin taas makoilemaan lenkin jälkeen meidän puumajaan lentokoneita ihastelemaan, siellä mieli lepää ja saa ihan rauhassa ajatella. Olin kyllä hieman ärsyyntynyt itselleni makoilusunnuntaista, mutta kai joskus sellaisiakin tarvitaan?

Maanantai oli todella hyvä päivä! Sain nukkua pitkään (lue: nukuin pommiin kun kerrankin olisi ollut kunnolla aikaa salille), nautin rauhallisesta aamusta, G teki minulle perunoita päivälliselle, A nautti little gymistään kun me aikuisetkin saatiin mennä vähäksi aikaa niiden kanssa hyppelemään. Vanhemmat joko saivat osallistua tai vain katsella, minä totta kai osallistuin kun kerran sain (olisitte nähneet A:n ilmeen, kun sanoin, että tietenkin osallistun)! Kuperkeikkoja en kuitenkaan ryhtynyt tekemään, koska ajattelin, että parempi kaikille, jos minua ei tarvitse lähteä kuljettamaan sairaalaan (varsinkin kun vanavedessäni mukaan lähtisi kaksi pientä lasta..).

Tiistai puolestaan oli vähän huonompi päivä. Tai no-ei huono, mutta raskas. L:llä oli uskomattoman tough day, joten kiukuttelua kuunneltiin melkein koko päivä. Aamupäivän kiukkujen jälkeen käytiin kirjaston satutunnilla ja haettiin M koulusta, jonka jälkeen katseltiin tyttöjen kesken Yo Gabba Gabbaa sekä maalailtiin basementissa. Illalla pojat kasasivat naapurinpoikien kanssa lehtikasaansa samalla kun minä pyörittelin tyttöjä ilmassa. Elämä oli hetken niin kaunista, ei ollut kiire mihinkään ja ympärillä raikasi aito naurunremakka. Olen muuten huomannut, että L:llä ja minulla on todella ainutlaatuinen suhde. L saattaa tulla tuosta vain ovelleni huutaen nimeäni, monesti iltaisin leikimme vielä hetken huoneessani ennen kuin G vie L:n nukkumaan. Näitä tarinoita nyt riittää jaettavaksi vaikka kuinka, mutta pitää kertoa teille yksi uusimmista: tänään istuskelin L:n kanssa sohvalla (vanhempien sisarusten käydessä nukkumaan) lämmitellen hänen käsiään, kun L yhtäkkiä tarttui minun käteeni puhallellen siihen ikään kuin lämmittäen sitä. Seuraavaksi tyttö kapusi syliini ja "lämmitteli" käsiäni lisää. Kuinka täältä voi ikinä lähteä pois?

2 kommenttia:

  1. Oon miettiny tota samaa. Halailin pussailin H:n hengiltä ku en ollu nähny sitä 7 tuntiin!

    VastaaPoista
  2. Tuttua! Hyi hitto sitä päivää kun pitää lähteä perheestä.. Ihan hyvä ajatella sitä näin alussa (;D)

    VastaaPoista