sunnuntai 30. tammikuuta 2011

days 169, 170, 171, 172, 173, 174 and 175

Enpä olisi uskonut, että pitää kirjoittaa seitsemästä päivästä! Anteeksi tämmöinen blogihiljaisuus, mutta ehkä se taas tästä.. :>

Tällä viikolla G:n vanhemmat olivat vierailemassa muutaman päivän ajan, M reissasi lääkärillä bakteeriperäisen silmänpohjan tulehduksen vuoksi, minä puolestani harrastin uskomattoman lahjakasta nukkumista, erittäin vähäistä työskentelemistä ja mahdollisimman runsasta kavereiden kanssa hengailua. Perjantaina lähdin A-C:lle yöksi, kävimme leffassa (No strings attached. Sanonpahan vain, että missaatte paljon jos ette näe tätä leffaa..) saksalaisen kaverimme Nessan kanssa, lauantaina nukuimme ja olimme, kunnes päätimme treffata yhtä toista saksalaista tyttöä, jonka luona katsoimme Step Up kolmosen. Kotiin palattuani (vaihteeksi 'eksyimme' A-C:n kanssa..) katsoin Putouksia ja Pasilaa ja valvoin hieman liian myöhään, minkä ansiosta väsymys viihtyi seurassani koko sunnuntain ajan. Sunnuntaina kuitenkin treffasin Isabellaa sushin parissa ja poikia kaupoissa kiertelyn ja leffan (The town) parissa. Kävin myös ostamassa A-C:n synttärilahjan ja ajoin poikien kanssa IKEAan (soitin heille PMMPtä, eivät tykänneet, surullista:<). Yllättäen missattiin motarilta poistumistie, kirous joka myöskin kulkee mukanani paikasta toiseen!

Mitäs muuta.. Tällä viikolla on satanut ihan tuhottomasti lunta, eikä minulla tietenkään ole yhtään kuvaa. Prrrrkl.. Taisin olla torstaina A-C:n luona, teimme lumiukon ja -akan, ne olivat tuhottoman hienot, mutta lumisodan aikana A-C kaatui niiden päälle, olivat ne ainakin minuutin ehtineet seistä keskellä pihaa:D Mutta harmitti kyllä niiiin vietävästi, kun ei ollut kameraa mukana, se päivä oli kaikessa epätäydellisyydessään täydellinen. Lumessa leikkiminen on kivaa, mutta en silti harmittelisi jos se perhanan lumi lakkaisi satamasta tänne.. MUTTA SE KAMERA! Sanokaa nyt joku minulle, että ota lumikuvia!

Onpas tämä nyt tylsää, tiedän. Yritän saada tänne kuvia ja oikeasti vähän updatettua tätä tilannetta, stay tuned!

3 kommenttia: