torstai 20. tammikuuta 2011

days 164 and 165

Kuinka ihanaa onkaan olla lomalla. En varmaankaan ole tätä kyllästymiseen asti hehkuttanut?

Pariin viime päivään on mahtunut niin ylitäysi masu, naurettavin jälkkäri kuin uusi kuontalokin!

Keskiviikkona otettiin muuten rennosti lasten ja toistemme kanssa hengaillessa, mutta illalla vähän laittauduttiin ja lähdettiin illalliselle ihanaan (ja suosittuun sekä todella hyvään) kalaravintolaan, Ivar'siin. Mulla oli kiljuva nälkä ja jostain syystä maha tuli niin täyteen, että 300 metrin kotimatka tuntui tuskallisesta taipaleelta helvettiin. Seuraavat 1,5 tuntia maattiinkiin sitten sängyllä (puhumatta.. voiko joku uskoa tätä?), kunnes mahaan mahtui pala mustikkakakkua ja pari mandariinia.. Syöppö ilmoittautuu! Niin ja siitä naurettavasta jälkkäristä sen verran, että älkää ikinä menkö linjalla "otetaan yllätys". Kuudella dollarilla saimme kuivan, säälittävän pienen kääretorttupalan, jonka päällä kuulemma piti olla vaniljakastikettakin. Oli sitä siinä lautasella pari ruokalusikallista, että terve vain.


Ivar's


Ivar's ja nättimys


Tänään harrastettiin hiustenvärjäystä, niin aamusta kuin illastakin. Taloon tuli niin blondi kuin ehkä hieman punertava brunettekin.. Päivällä harrastin omatoimista KitKattien hakua, illalla kiertelin taas tunnin verran mallilla, löysin ihanan kaulakorun!
että sellasta..
vanha kuontalo..


..kaipaa väriä päähän!


kotiparturini!

PS Miikkakin nauttii, mutta raukkaparka on unohtunut melkein kaikista kuvista.. Onneksi vielä aikaa korjata vahingot!

PPS Hieman rakastan amerikkalaista kulttuuria, tänäänkin bussissa random tyyppi istui eteeni ja sanoi, että rakastan hiuspantaasi, se saa sinut näyttämään todella kauniilta. Piristikö päivää? Javisst!

PPPS NYT LÄHTI!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti