sunnuntai 14. marraskuuta 2010

days 93, 94, 95, 96, 97 and 98

Hiiiieman lyhyehkö blogihiljaisuus. Let's make it easy for you, I'll try to make this a short one..

Tiistaina hoidin lapsia, datasin, katsoin Gossipia ja kävin salilla.

Keskiviikkona hoidin lapsia, datasin ja katsoin Gossipia Starbucksissa (kai).

Torstaina hoidin lapsia, datasin, saatoin katsoa vähän Gossipia ja hengasin Starbucksissa A-C:n kanssa (peppermint hot chocolate on niiiin hyvää!).

Perjantaina hoidin lapsia ja ajelin A-C:n luokse katsomaan yhden maailman surkeimmista leffoista (vaikka seurassa ei ollutkaan mitään valittamista, as you may know).

Arkipäivien pointti siis on, että sain VIHDOIN kirittyä Gossipin, nyt voin alkaa seuraamaan sitä USAn tahtiin, hahahaha!

Lauantaina valmistauduin Never Shout Neverin konserttiin, juttelin skypessä kylppärissäni, söin Hard Rockin (nouto)ruokaa A-C:n kanssa matkalla South Streetille Never Shout Neverin konserttiin, murskauduin ihmisryminässä Never Shout Neverin konsertissa, huusin ja lauloin Never Shout Neverin konsertissa, otin kymmenkunta uskomatonta (ja parisataa ei niin uskomatonta) kuvaa Never Shout Neverin konsertissa sekä toistin sanaa "amazing" aivan liikaa. Konsertti oli siis us-ko-ma-ton, ollaan A-C:n kanssa oltu ihan ekstaasissa (ja väsymyksessä) tämäkin päivä. Niin ja tänään siis lähetin isille isänpäiväviestin mennessäni nukkumaan, isi puolestaan heräsi juuri silloin:D Tulin juuri kotiin au pair-tapaamisesta, oli kiva vihdoin tavata au pair-ryhmäläisiä näin kolmen kuukauden au pairiuden jälkeen.. Kiitos au pair-tapaamisen mun hiukset haisee poltetulle ruokaöljylle (meidän ruuat paistettiin nenän edessä ja tietenkin niiden kokkien piti kikkailla niillä tulitempuillaan, vaikka olihan se melko hauskaa..), enkä millään haluais pestä hiuksia (koska mun kylppärin amme on tukossa ja joudun käyttämään vierashuoneen suihkua).


Iiiiiiiik


Voiko joku uskoa, että tämä on otettu ennen keikan alkua? :D Me näytetään niiin väsyneiltä!


Yksi kolmesta lämppäristä, ekasta jaksoin innostua, toisen kohdalla odotin kuumeisesti Never Shout Neveriä ja kolmannen kohdalla olin valmis lähtemään pois (oltiin siis noin viidennellä rivillä siellä alatasolla u nou ja viimeisen lämppärin aikana ajauduttiin jostain kumman syystä tooodella kauas ja kun kaiken lisäksi jotkin idiootit kaksimetriset ihmiset tunkivat meidän eteen, olin valmis luovuttamaan......)


(....mutta onneks en luovuttanut, koska juuri ennen Never Shout Neveriä ajauduin noin kolmannelle riville aivan lavan keskelle=täydellisin paikka ikinä ja kun Christofer sitten astui lavalle nahkatakissaan olin pakahtua innostuksesta)








Ohi on.

PS Loppukevennys: tälläinen löytyi aikoinaan King of Prussian parkkipaikalta, TAHTOO (sori, että se on väärinpäin, en tajua miksen saa käännettyä sitä!)

10 kommenttia:

  1. Melkeen jo huolestuin, ku et ollu tehny päivityksiä piiiiitkään aikaan :DD Btw, hieno auto!

    VastaaPoista
  2. Tästä viikosta saattaa tulla vielä surkeempi, koska oon koko ajan töissä aka en jaksa kautta ehdi päivittää.

    Btw, arvaa kuka hankkii tollasen sitten aikanaan??

    VastaaPoista
  3. ei sun sitä autoo tartte hankkia...sitä varten on se rikas ja läski mies :D

    VastaaPoista
  4. Kiitos ei läskii: D rikas kyllä kelpaa..

    VastaaPoista
  5. Helou Roosa!
    Olen (toivottavasti) tuleva EF:n au pair ja nää sun sivut on ollu tosi ihanat! (varsinkin ku oon ollu viikon flunssassa ja oon saanu tappaa aikaa lukiessa näitä) Mutta tosiaan sitä piti sanoa että aika hauska ku en ollu koskaan kuullukkaan tosta Never shout never -pojasta(?bändistä?). Oli pakko googlettaa ja käydä kuuntelemassa Youtubessa pari biisiä.. Noh tuloksena oli se et nyt ne on soinu tässä 16h putkeen :D Kiitos sinulle! Haha saipas Christopher yhden uuden fanin :D Niin ja siis tosiaan oon ihan todella ihastunu näihin sun kirjoituksiin! Todella piristäviä! Itsellä on keväällä kirjoitukset edessä ja sen jälkeen olisi tarkoitus lähtä kohti Jenkkejä. Tiedätkös onko EF:n kautta mentäessä aina oltava tasan se 12kk au pairina?
    T. Meesma

    VastaaPoista
  6. Toivottavasti löydät tämän kommentin täältä postausten joukosta!

    Hypin innosta kun luin sun Never Shout Never-faniudesta! A-Ckin sattui just olemaan täällä sillon ja kerroin sillekin, että ollaan saatu yks uus fani keskuuteemme ja sekin oli ihan huippuinnoissaan: D

    Mut hih, luin täällä posket punasina sun kommenttias.. Kiitos sulle!

    Hmm, oon todella asiaani perehtynyt au pair kun en ihan suoraan osaa vastata onko täällä pakko olla 12 kk..: D sanoisin kyllä että ei, mulla esim on yks samalla viikolla tullu kaveri joka ois lähössä pois noin 10 kuukauden jälkeen (mutta se on puhunu siitä perheen ja cultural caren kanssa), että periaatteessa 12 kk ei oo mikään "on ihan pakko"-juttu, mutta yleensä perheet haluaa au pairin vuodeks. Mut sit toisaalta jos extendaa niin voi olla 6kk, 9kk tai 12kk, että ehkä kannattaa puhua EF:n työntekijöiden&isäntäperheen kanssa jos oot aikeissa olla vähemmän ku 12 kk (tää mun tietomäärä kun ihan sokaisee:D) :>

    hei jos oot ite aikeissa laittaa blogia pystyyn niin laittelepa mulle osotetta! ois kiva tietää mimmoset ihmiset mun blogia lueskelee!

    Kiitos vielä sulle ihanasta kommentista ja kiva jos oot tykänny! Samalla linjalla yritetään jatkaa seuraavat 8 kuukauttakin:> (ps myöhäisen madon vinkki: kirjotuksiin kannattaa lukea jo nyt: D pps en vois olla onnellisempi että se osa lukiosta on ohi;P)

    VastaaPoista
  7. Jooh tarkoitus olis alkaa joulun jälkeen lukeen ylppäreihin (pläääääh....) Oon miettiny aika paljonkin tuota blogin perustamista. Ainakin aupairina se olis ihan kätevä niin sais kaikki sukulaiset ja kaverit lueskella kuulumisia rapakon takaa :) Pittää nyt katella kuinka inspiroidun kirjottamisesta.. Olishan se ihan kätevä purkaa ylppäripaineet tänne muiden luettavaksi :D
    T. Meesma

    VastaaPoista
  8. Pläääh todellakin. Se oli niiiiiin tylsää ja puuduttavaa ja kaikkea. Ite olin kyllä ihan romu kevään jälkeen:D Jos vaan inspiroidut niin let me know! Lähettelen sulle täältä TOSI paljon yo-tsemppiä!

    VastaaPoista
  9. Juu kiitosta! :) Niin ja tosiaan luin yhen toisen aupairin blogia ja siinä se tuskaili koko talven, kevään ja kesän ku millään ei meinannut sopivaa perhettä löytyä. Hällä oli tarkotus lähtä myös kesän alussa Jenkkeihin mut lähtö venykin sitten loppukesään.. Ja sopiva perhe löyty vasta 12 matchauksen jälkeen.. Mones matchaus sun perhe oli?
    T. Meesma

    VastaaPoista
  10. Härregod.. Mun perhe oli eka match, kuulemma he olivat katelleet useampaa ja olin noin viides, mutta mulle tosiaan eka! Ensimmäinen reaktio oli kyllä järkytys (: D), mutta juttelin rauhassa hostvanhemmille ja edelliselle au paurille ja pohdiskelin itekseni ja tuntu sitten ihan hyvältä:> toivottavasti sun ei tarvii kovin montaa matchia mennä läpi!

    VastaaPoista