tiistai 2. marraskuuta 2010

day 86

Upea päivä! E varasi lentoliput tänne, äiti ilmoitti, että ne on tulossa ja tiesi jopa päivätkin (saan isin tänne, jipii jipii jipii! Ja no onhan ne muutkin aika jipii jipii jipii! ;P), täällä oli kirpsakka ilma (finally) ja A-C varasi liput nevershoutneverin keikalle (A-C:n aikainen joululahja mulle, jipii!). Upea päivä siis. Ai niin, halloweenkarkkien maistelukin oli aika jees, kuten myös M:n ja L:n kanssa vietetty aika puistossa. Ainoa mikä haittaa elämääni on tämä hemmetin flunssa, käskekää sen mennä pois pois pois.

PS Miten ihmeessä saan itteni huomenna ylös aikaisin kun olen nyt saanut nukkua pitkään neljänä aamuna putkeen?

PPS Täällä oli tänään äänestyspäivä (ainoa laatuaan!! :O), joten facebookiin oli ilmestynyt sellainen I voted-toiminto plus laskuri, joka seurasi reaaliaikaisesti äänestäneiden lukumäärää (siis niiden äänestäneiden ketkä kävivät painamassa sitä I voted-toimintoa), olen viihdyttänyt itseäniä seuraamalla luvun suurenemista aamun noin miljoonasta illan yli kymmeneen miljoonaa- täytyy sanoa, että tää on suurinta hupia:D

2 kommenttia:

  1. Joooo mäki sain sen laskurin -.- tippu leuka aamulla ku näin !

    VastaaPoista
  2. Mullaki, oli jotenkin niin hassua nähdä se laskuri ja tajuta että hitto sitä ollaan vieläkin Amerikassa (en oo nähny lippui hetkeen niin en oo voinu olla varma..)

    VastaaPoista