maanantai 22. marraskuuta 2010

days 104, 105 and 106

Ah, NYC vaan on niin ihana. Ja niin oli Potterkin, itkeä vollotin ensimmäisten kahden minuutin jälkeen eikä siitä sitten tahtonut tulla loppua (paitsi niinä hetkinä kun piti vähän nauraakin). Voin oikeasti (ensimmäistä) kertaa sanoa, että kävin katsomassa leffana superin Potterin. Yhtä asiaa vaan en anna anteeksi maailmalle: kun kerrankin olisi hyödyllistä asua Amerikassa niin ei, Suomessahan leffa nähtiin tunteja aikaisemminkin kuin täällä! Mur.

Anyway, viikonlopun jäljiltä aivoni ovat kohmeessa, koska vä-syt-tää, yritän siis sanoa sanottavani tiiviisti.

Lauantaina suuntasin liian aikaisen herätyksen jälkeen A-C:n kanssa Nyciin, jossa J tuli ihanasti vastaan suuntavaistotonta. Vieläkin ne uptown ja downtown tuottaa vaikeuksia (miten niin logiikkani ei toimi, minun päässäni up on yhtä kuin mahdollisimman vähän numeroita..), mutta pitää jo tässä vaiheessa sanoa, että selvisin sunnuntaina melkoisen hyvin yksiksenikin! Aamupäivä ja iltapäivä tulivat ja menivät, kirjauduttiin porukalla hotelliin, syötiin lounasta kiinalaisessa (chinatownissa kun asuskeltiin) ja metroiltiin enemmän kuin tarpeeksi. Illansuussa R kumppaneineen jäi Rockefelleriin luistelemaan, J ja minä suunnattiin Macy'sin jouluosastolle. En voi sanoin kuvailla kuinka valtava ja jouluinen se on, meinasi pikkukylän tytöltä loksahtaa alas leuka jos toinenkin.. Vau. Käytiin myös nauttimassa non-kosheria päivällistä (höotinpekonii) ennen kuin suunnattiin (tietysti takseillen) Grand Centralille, Jn kun piti lähteä kotiin. Illalla laittauduttiin ja talsittiin jalat muusiksi korkkareissamme (kaduin jo tässä vaiheessa sitä, että en laittanut jalkaan Lacostejani) ennen kuin saavuttiin Webster Hallille, jossa alkoikin pienimuotoinen haloo sisäänpääsystä.. Mehän siis olimme guest listalla, kunnes eräs idiootti ilmoitti, että "there's no guest list tonight". Pienet paniikkikatseet siinä vaihdeltiin, kunnes meille sanottiin, että jos pystymme näyttämään confirmation-emailin niin pääsemme sisään (ja siis tässä vaiheessa on ihan hyvä sanoa, että lauantaihan sattui olemaan jokin superspessu ilta, jolloin sisäänpääsy maksoi vaivaiset 60 dollaria..). Kiltti poika sitten lainasi puhelintaan, jonka avulla löydettiin maili, ihan vain kuullaksemme uuden "EI":n. Taisimme sitten selittää asiamme noin seitsemälle työntekijälle, joista viimeinen lähti R:n henkkareiden kanssa sisään, takaisin tullessaan hänellä oli neljä lippua neljälle jo melko epätoivoiselle tytölle! Aikaa ja hermoja tähän prosessiin kului roppakaupalla, mutta sinnikkyys palkittiin-onneksi. Sisään hyppiessämme taisimme hihkua myös vahingonilosta, sillä ne kaksi bitchiä, jotka eniten harasivat meidän sisäänpääsyämme vastaan näyttivät siltä kuin olisivat nielaisseet kymmenen sitruunaa. Ilta päättyi myöhään, hotellille päästyämme jalat huusivat hoosiannaa ja silmät painuivat kiinni ennen kuin ehdimme sänkyihin asti.

Sunnuntaina nautin aamiaista Europa Cafessa, juttelin vanhemman herrasmiehen kanssa sekä kiersin H&M:iä etsiskellen Lanvinin vaatteita. Kävin myös rakastamassani Public Libraryssa, nautin älyttömän hyvää lounasta Bryant Parkin keinutuoleissa ja melkein nukahdin Macy'sin (<3) nojatuoleihin Holiday Lanen edustalle.. Illalla lähdinkin sitten A-C:n kanssa kotia kohti, väsyneenä onnistuin tietenkin hyppäämään Phillyn päässä väärään junaan, joten jouduin vaihtamaan juniakin ennen kävelymatkaa kotiin ja omaan sänkyyn.

Tänään on väsyttänyt, joten tietenkin L:llä on ollut kiukkupäivä. Aamulla käytiin pikkujumpassa (siis little gymissä) ja haettiin M koulusta, jonka jälkeen otin kiinni viime viikon telkkarisarjoja (huh niitä onkin paljon!). Illalla järjestelin niin päätäni kuin huonettanikin sekä valmistin A-C:n lahjan! Niille, jotka huolehtivat nukkumattomuudestani täytyy kertoa, että joululahjat alkavat olla kasassa, enää täytyy huolehtia rahasta (aka unen määrän pitäisi lisääntyä runsaasti!)..Macy'sin vanhat portaat on pelottavat..mutta niin tunnelmalliset.
Joko ymmärrätte miksi haluan eroon pitkistä hiuksistani?


Kuin Carrie...not
TAKSI! <3

4 kommenttia:

 1. nauran niiin meiän taksinmetsästyksille :DD

  VastaaPoista
 2. me too, eikä varmaan ne ympärillä olevat ihmiset kattonu kummissaan: D

  VastaaPoista
 3. roosa sä et haluu eroon sun pitkistä hiuksista, tulisit katumaan sitä kumminki noin kahen sekunnin jälkeen :D

  VastaaPoista
 4. en tiiä, toisaalta vaan niiin haluun eroon pitkistä hiuksista! mutta aikasintaan helmikuussa leikkaan, että sinne asti aikaa miettiä mitä haluun:D

  VastaaPoista