perjantai 19. marraskuuta 2010

days 101, 102 and 103

Kiireisestä viikosta selvittiin, eikä se loppujen lopuksi edes ollut niin paha! Kannatti aloittaa viikonlopun miettiminen jo maanantaina, kerrankin.. Tosin tällä viikolla pääni on ollut poikkeuksellisen crowded, yleensä marraskuun lopussa iskevä joulustressi päätti hyökätä jo nyt. Olen siis tavoilleni uskollisena listannut, suunnitellut, tilaillut, stressannut, listannut vähän lisää ja pyörinyt sängyssä suunnitellen seuraava listaa. Vähillä yöunilla on siis menty, toivottavasti saan listani viimeisteltyä ja lahjat hankittua pian..

Yritin tässä samalla miettiä, että mitä tällä viikolla oikein tapahtuikaan, ehkä tämä vakava unen puute (tai yksinkertaisesti ne armottomat listat) sumentaa muistiani entisestään.

Keskiviikkona hengailin lasten kanssa ja laitoin heidät loppujen lopuksi nukkumaan R:n kanssa, minkä jälkeen päätin omistautua tietokoneelleni sekä niille pirun Silver Bayn esseille, jotka ei vaan valmistu (? onkohan tollaista sanaa suomen kielessä).

Eilen juoksin asioilla L:n kanssa, kun play datet peruuntuivat. Käytiin Targetissa ja pankissa ja lopuksi vielä haettiin M koulusta. Iltapäivällä jatkoin asioilla juoksemista, tuloksetta. En löytänyt melkein mitään etsimääni, sen sijaan sorruin kaikkeen joulukrääsään. Illalla pääsinkin vapaalle poikkeuksellisen aikaisin, lähdin sitten A-C:n luo Benin ja Jerryn sekä Starbucksin tuplasuklaakeksien kera, juteltiin ja juteltiin ja suunniteltiin joulua (minä tietysti listasin sekä ruuat että tekemiset, kuinkas muutenkaan?). Mmm joulusta tulee ihana.

// Piti vain tulla sanomaan, että aamulla L lauloi radion tahtiin (en jaksa muistaa mikä laulu se oli). On siinä mulla viisas kaksivuotias!
Tänään aion viettää laatuaikaa L:n kanssa (toisin sanoen viimeistelen pakkaamisia ja googletten ainakin miljoona listattua asiaa) sekä nauttia cheesen juustokakun A-C:n kanssa ennen HARRY POTTER-NAUTINTOA!!! Varattiin siis liput Harry Potter and the Deathly Hallowsin ensi-iltaan, namia!

2 kommenttia: