tiistai 16. marraskuuta 2010

days 99 and 100

One hudred days! Missä välissä tänne asti päästiin? : O

Kiireinen viikko, olen töissä joka ilta.. Eilen pojilla ei ollut koulua aka au pairia tarvittiin, aamupäivästä pelailin J:n kanssa ja J:n lähdettyä play datelle pesin pyykkejä. Iltapäivästä olin kotona L:n, J:n ja A:n kanssa, myöhemmin vein A:n little gymiin, jonka jälkeen laitettiin G:n kanssa lapset nukkumaan. R:n hakemisen jälkeen sulkeuduin huoneeseeni väsyneenä (en ole palautunut Never Shout Neverin keikasta) datailemaan..

Tänään M jäi kotiin, kun hänellä oli pientä lämpöä. Tehtiin sitten tyttöjen päivänä suklaapannukakkuja, nami. L ja M olivat superinnoissaan, vispasivat taikinaa ja heittelivät suklaahippuja sekaan. Aamupäivä menikin nopeasti kauppaa leikkiessä ja kirjoja lukiessa. Lounaan jälkeen kävin kirjastossa kyselemässä Cecelian uutta kirjaa, mutta tietenkin juuri tänään niiden hakujärjestelmät olivat sekaisin, nice. Tää on tätä mun tuuria:< Illalla kuskaan R:ää hampilääkäriin ja takaisin, jonka jälkeen pitäisi treffata uutta Tanskan tyttöä!

PS Rakas joulupukki, saamme yliviivata listaltani Antin ristin, jipii!

4 kommenttia:

 1. Joulupukkihan tietää kyllä sun lahjat, turha sille on ilmottaa : D

  VastaaPoista
 2. JiiiiiiAaaaaa kuumasta polttopisteestä Kyyjärveltä smoi! Miltä se ameriikan meno maistuu? onko vielä pitkä pesti?
  Kuinka olet paikallisten kollien kans pärjänny, pitää varmaan tulla pikkusen neuvoon miten toimitaan ,stana. Ite olen kuun loppuun sairaslomiloilla olkapääleikkauksesta,maija on töissä ,riikkaa hoitelen. Apajainen tulee pe käymään ,saunotaan , vittuillaan ja juuvaan sittisuutaa pullo puoliksi ja maaten..
  pärjäile t. jiiiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaaaaa

  VastaaPoista
 3. Systeri: mutta joulupukin pienet apulaiset ei vältsinä tiiä ; >>

  Jiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaa: : D Makialta maistuu! Vajaa 9 kk jäljellä, joskus ens vuoden elokuussa pitäs tulla takasi. Suunnittelen täällä jo riemulla joulua! Tammikuussa meen viikoks Seattleen, helmikuussa Eveliina tulee tänne, maaliskuussa porukat, huhtikuussa on Passover ja alkaapa ne loputki kuukaudet olee suunniteltuja.. Täks viikonlopuks meen Nyciin, ens viikolla on sitten vuorossa kiitospäivä. Kiireistä, kiireistä, kiireistä.
  Eipä täällä oo hirveesti tullu vastaan kohtaamisia poikien kanssa, kun au pair-ryhmässäki on vaan kaks poikaa. Mutta hyvin pärjään silläkin saralla anyways: D TERVEISIÄ ja pärjäilemisiä, pitäkää Suomi pystyssä (ja äitille saa lähettää terveisiä, että salmiakkivirta tänne saisi pysyä tasaisena)

  VastaaPoista