maanantai 8. marraskuuta 2010

days 90, 91 and 92

J ja J, EI, ei, ei, olette ihan liian loogisia..

Mitenkäs se viikonloppu taas vain sujahti ohi? Seriously, aika rientää täällä niiiin nopeaa. Perjantai-illan keilailu oli taas huisin hauskaa, loppuillan eksymiset puolestaan eivät olleet mukavuusalueeni kärkipäässä. Mutta minkäs teet, A-C:n ja minun ylläni on luultavasti jokin kirous, koska joka kerta kun me ollaan yhdessä joko a) eksytään tai b) ei ikinä löydetä kohdettamme. Perjantai-iltana saimme kokea vaihtoehdon b, joten A-C:n kaveri Pkin päätyi sitten yökyläilemään, heh. Lauantaina käytiin heittämässä P juna-asemalle, pelailtiin pelejä (pingistä, air hockeyta ja pöytäjalista(? VOITIN)) ja shoppailtiin King of Prussia mallilla (vihdoinkin pääsin käymään siellä, herranjumala se on VALTAVA). Illalla katsoin gossipia (16 jaksoa viikossa on aika kunnioitettava suoritus, right? :D) ja juoksentelin lasten perässä, kun lupasin, että G ja R saavat mennä ulos syömään, mutta lapset eivät sitten tahtoneetkaan pysyä sängyissään.

Sunnuntaina himoitsin sushia, joten päätin lähteä illalla pienelle retkelle ihmisten ilmoille. Sushipaikanhan piti tietenkin olla kiinni, olisihan ollut ihan liikaa pyydetty saada muutama pala sushia.. Päädyin sitten cheesen kautta syömään autoon, kuinka (epätoivoiseksi 40-vuotiaaksi ylipainoiseksi) amerikkalaiseksi tunsinkaan itseni:D Mutta ruoka oli taas hyvää ja seura (hehe) mitä parhainta, joten menkööt. Kävin muuten myös Starbucksissa, wohoo, olisikohan peräti neljäs kerta näiden kolmen(!) kuukauden aikana. Ja no-sinnekin menin vain katsomaan niitä gossipin jaksoja (kun ne vaan on niin koukuttavia).. Täällä muuten siirrettiin kelloja, eli ollaan taas samassa ajassa Suomen kanssa.

Tänään olen ollut väsynyt, koska en millään meinannut saada unta eilen illalla. Olin liian innoissani tulevasta Never Shout Neverin keikasta, uudesta paidastani, jonka saan pukea päälleni sinne keikalle sekä miljoonasta muusta pikkujutusta.. Olin siis erittäin onnellinen, kun minun ei tarvinnutkaan viedä R:ää töihin vaan sain nukkua yhtä soittoa niin pitkään kuin huvitti. Iltapäivä sujui rauhallisissa merkeissä, leikkejä L:n kanssa ja little gymiä A:n kanssa. Jospa sinne salille ehtisi illalla, kun on se flunssakin kaikeksi onneksi taltutettu (olen muuten huomannut että salin ja vohveleiden määrillä on suora yhteys toisiinsa-mitä enemmän salia, sitä vähemmän vohveleita. Kuvitelkaapa flunssaviikon vohvelimääräni, kun salin määrä oli pyöreä nolla, o ou.).


PS Rakas joulupukki, huomasin, että Antti Asplund myy taas mustia ristejään. Tämä au pair kovasti haluaisi yhden, please.

PPS äiti, valkoinen huivi ostettu, mutta en pane pahakseni vaikka niitä olisikin kaksi.. ;P

6 kommenttia:

  1. GRRR en sano mittää. "käyt sä usein täällä?" (;

    VastaaPoista
  2. Ignooraan sut vastedes jos jatkat noita juttuja!! :D

    VastaaPoista
  3. Kokoajan tulee lahjatoiveita, minkä noista täyttäisin : (( Meidän pitää keskustella asiasta lähipäivinä, olen lomilla torstaihin asti, sitten 14 päivän leiri. Joten pitää ostaa lahja hyvissä ajoin : )

    VastaaPoista