torstai 25. marraskuuta 2010

day 109

Happy Thanksgiving everybody!

Tänään tänne satoi ensilumi! Olin niiin innoissani, hyppelin pihalla kuin idiootti, L puolestaan huusi "yack yack yack yaaaaaaack", vaikka kuinka yritin sanoa, että "we love snow, don't we!". Kiitospäivä(kään) ei ollut ihan sellainen kuin elokuvissa, aikuiset kokkasivat koko päivän, lapset juoksivat ja huusivat, minä olin kaksikseni L:n kanssa (tai no-kävin hakemassa piiraat leipomosta, mutta senkin L: kanssa). Illalla aikuiset istuivat alas ja söivät, lapset juoksivat ja söivät. Kiitospäivä muistutti mielestäni suomalaista joulua, jos sitä johonkin täytyy lähteä vertailemaan. Mutta ei se kalkkuna kinkkua voita, ei sitten millään (siis kyllä se kalkkunakin oli hyvää, mutta kinkku on aina kinkku).

Mutta se ensilumi!

Muuten, minusta on niin hassua kun amerikkalaiset aikuiset kysyvät, kuinka jokin sana kirjoitetaan.. Tänään R:n sisko kysyi kuinka sana "queue" kirjoitetaan, muut sanoivat "quu" ja "queu", johon minä mutisin, että "queue". Kannattaisi puhua suomea, ei tarvisi tälläisiäkään miettiä!

PS kuinka paljon voikaan ihminen liikuttua yhdestä kommentista? E, voit olla varma etten jätä sua näkemättä kun tulen takas Suomeen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti