torstai 4. marraskuuta 2010

days 87, 88 and 89

Täytyy kuulkaa sanoa, että täällä Amerikassa on raivostuttavan helposti tukkeutuvia vessanpönttöjä, näihin kolmeen kuukauteen niitä on osunut kohdalle ihan riittämiksi asti.

Mitäs muuta.. Keskiviikkona laitoin lapset nukkumaan eli olin illan töissä, eilen illalla puolestaan ajelin L:n luo juttelemaan erittäin sokerihumalapitoisten lasten paimentamisen jälkeen. Sain vihdoin sanoa ensimmäiselle amerikkalaiselle flunssalleni bye bye, joten ensi viikolla pääsen takaisin salin pariin! L kasvaa huimaa vauhtia, au paria hirvittää.. Ai niin, olen opettanut L:lle pari suomalaista sanaa (kiitos ja mekko, :D), vielä pitää saada se ymmärtämään, että thank you on todellakin kiitos eikä Finnish (aina kun sanon L:lle "muistatko mikä on thank you suomeksi?" L vastaa "Joo, Finnish" :D). Muuten! G herätti minut keskiviikkona ja kysyi ohimennen, että mistä sain (ihkun) Gimmelin paitani(jota siis käytän yöpaitana..). Vastasin, että Suomesta, johon G "hepressa gimmel tarkoittaa numeroa kolme", aikamoinen yhteensattuma, että Gimmelissä oli juuri kolme jäsentä..! Plus gimmelin lausunta on sama niin hepreassa kuin suomessakin.. Oltiin hämmästyneitä. Olipas tapahtumaköyhät pari päivää, mutta älkää pelätkö, meidän kalenteri alkaa taas täyttyä normaaliin tahtiin.

Tänään olen lähdössä A-C:n ja jonkun toisen tytön kanssa keilailemaan, jonka jälkeen menen A-C:lle yöksi. Tyttöjen juttuja siis tiedossa, jee! Jospa sitten sunnuntaina saisin tehtyä niitä Silverin esseitä, vaikka eihän tässä mikään kiire vielä ole,heh (nimin. 2 kuukautta "esseiden kirjoitusta" takana, muutama viikko armonaikaa jäljellä")..

PS Eilen jotkin idiootit olivat ajaneet kolarin sopivasti R:n työreitin varrella, didn't your mommy teach you that wet leaves are dangerous..

5 kommenttia:

 1. "Aikamoinen yhteensattuma, että Gimmelissä oli juuri kolme jäsentä..!"

  :ahas Ehkä se juuri oli se juttu : )?

  Ps. Kiitos, nyt sitten popitan "Roviolla" kuin viimeistä päivää : (

  VastaaPoista
 2. Mulla tuli saman ajatus mieleen kun yllä olevalla rakas roosa :DD

  Mutta USA:n vessanpöntöt <3 "tiiäks sä ku nää ei sillee huuhtele yhtä kovaa ku Suomessa?"

  VastaaPoista
 3. Juuso ei ei ei, kuule Gimmelissä oli ensin NELJÄ jäsentä ja se oli se alkuperäinen idea PLUS kuka ajattelee että "hei hepreaksi Gimmel tarkoittaa numeroa kolme jne", daa? Hahahah siitäs sait, paitsi että roviolla ei ees oo parhainta matskuu (kuunteles vaikka lentoon tai harmaata lunta ja no, kyllähän näitä hittibiisejä löytyy)

  Ja Janiika, EI EI EI kun eka siinä oli ne pirun neljä jäsentä!! Te nyt vaan ootte liian loogisia: D vihaan kyllä näitä vessanpönttöjä, ne on tehottomia.

  VastaaPoista
 4. Kyllä Roosa vaan aika moni ajattelee noin : P En nyt tiiä justin joissain bändeissä, mut peleissä oon törmänny hirveen paljon nimiin tai asioihin millä on, joku merkitys esim. latinassa ja ne on ihan suunniteltu silleen : D

  VastaaPoista
 5. : <<<<<< te ootte ihan tylsiä PLUS pilasitte mun "vau mikä yhteensattuma"-oloni, kiitos: <<<<

  VastaaPoista