tiistai 17. elokuuta 2010

days 8 and 9

Eilen kävin hostäidin ja kahden lapsen kanssa hoitamassa paperityöt sosiaaliturvatunnuksen saamiseksi. Jonotettiin about 1,5h 10 minuutin asian takia.. Jee. Hoidettiin myös muita juoksevia asioita, mm. vakuutettiin mut ajamaan näiden autoja sekä vaihdettiin USAn puhelimen liittymä tekstariliittymäksi. Kylvetin nuorimman lapsen eilen ekaa kertaa ja on kyl pakko sanoa, että on aikamoinen saavutus, että oon vielä järjissäni, koska samalla kun yritin kylvettää nuorimmaista, vanhempi tytär rupes leikkimään altaan ääressä erittäin sotkusesti sekä nuorempi poika halus tulla vessaan rauhassa, mikä tarkotti sitä, että mun piti saada kylpemistä rakastava tyttö pois ammeesta ja koko kylpyhuoneen kastellut 3-vuotias leikkimään siististi johonkin muualle. Noin yleisesti ottaen tää saattaa kuulostaa melko helpolta, mutta nää neidit osaa halutessaan olla melkosia draamakuningattaria.. Onneks kuitenkin selvisin siitä hengissä.

Tänään käytiin avaamassa mulle pankkitili. Sain myös shekkivihon (jota en tuu ikinä käyttämään:D) sekä ensimmäisen palkan! Senkin shekillä tietysti.. Käytiin myös "ruokakaupassa", joka vastaisi Suomen Anttilan ja Prisman yhdistelmää puolet halvempana.

Ai niin, tänään näin ekaa kertaa meidän taloudenhoitajan.. On tosi outoa, että joku muu siivoaa mun kylppärin ja huoneen sekä vaihtaa lakanat ja pesee ne.. Niin amerikkalaista.

PS. Jee, Suomi on paras maa! http://www.newsweek.com/feature/2010/the-world-s-best-countries.html

5 kommenttia:

 1. Koska toteutetaan meiän uusioperhe? MISS YOU!

  VastaaPoista
 2. Mahd pian! Se olis varmasti niiiin toimiva: D ainaki meille<3 KOHTA TUUN SINNE! (kaks viikkoahan on kohta?)

  VastaaPoista
 3. KOHTA TUUUUT! en oo kyl vieläkää puhunu sen isän kans asiasta! :D ehkäpä huomen aamul. Tänää en ollu juttutuulella!
  HERÄÄ JA TUU JUBAA MUN KANS

  VastaaPoista
 4. Sul on ilmeisesti ollu tosi tylsää: D

  VastaaPoista