torstai 26. elokuuta 2010

day 18

Asioita, joista tykkään:

- pysyn kirjautuneena youtubeen koko ajan, jopa sillon kun oon sammuttanu koneen!
- nuorin lapsi L oli tänään mun kanssa kahestaan kotona monta tuntia ja ekan kerran se tuli yhtäkkiä mun luo ihan vaan antaakseen halin. Niin ja se pyysi koko ajan "uppie, uppie", jollon se haluaa syliin. Niin ja sitten se vielä pyysi poskipusua, mitä se ei oo ikinä ennen pyytäny multa!
- sain vihdoin itselleni nettipankkitunnuksen, on kyllä niiiin hassua että täällä se pitää luoda ite! (eikö ookin äiti hassua? täällä pitää mm valita itelle kuva(josta tunnistaa että ei oo millää valesivulla..), kolme turvallisuuskysymystä ja muuta yhtä ihmeellistä..)
- sain tilattua tänään junaliput J:n luo Connecticutiin! Ai jai että oli helpottavaa. Ai niin muuten, nekin pitää erikseen käydä lunastamassa Philadelphian juna-asemalta.. Että mitä? Ei vois yhtään vaikeammaks tehä näitä asioita:D
- monet ihanat sähköpostit luukussa!
- mun ei enää luultavasti tarvii hoitaa mitään asioita, mulla on nyt tili, sosiaaliturvatunnus, nettipankkitunnus, pankkikortti.. Ei pitäs enää olla mitään pakollista hoidettavaa!


Asioita, joista en tykkää:
- se, että täällä kaikki on tehty vaikeaks. Junalippujen ostamisesta nettipankkitunnuksen saamiseen..
- mainokset videoiden alussa youtubessa!


Tänään oli kyllä tosi hyvä päivä. Muuten ihan normaali, vein isän töihin ja vahdin lapsia, mutta olin jotenkin tosi ilonen siitä että oon täällä ja asiat alkaa luistamaan ilman että koko ajan pitää hoitaa juoksevia asioita tai opetella jokaisen tavaran paikkaa. Israelilainen tyttö S lähti tänään, mikä oli kyllä hieman haikeaa, mutta onneksi hän ehkä tulee käymään täällä ensi kesänä kun määkin oon vielä USAssa!

Huomenna on taas sapatin päivällinen, illalla mun pitäs treffata saksalaista au pairia A:ta, joka on ollut täällä viikon kauemman ku mää!

PS tekee mieli vohvelia..

2 kommenttia:

  1. MÄÄ OOTAN KANS TULOANI SINNE! : D enää 6 päivää mmmm!

    VastaaPoista