lauantai 28. elokuuta 2010

day 20Eihän täällä Amerikassa mikään ole kovin suurta... Siinä teille 4 litran maitopurkki!

Tänään olen ottanut rennosti. Perhe on koko päivän poissa, joten oleskelin puoli päivää yökkärissä sängyssä dataillen. Tälläiset rauhalliset, kiireettömät ja hiljaiset aamut tuntuivat Suomessa tylsiltä, ahdistavilta ja turhilta, mutta täällä niitä osaa arvostaa jo näin aikaisessa vaiheessa. Joskus on ihanaa, kun saa vain makoilla sängyllä yökkärissä, teemuki vieressä, musiikkia kuulokkeissa, kavereita skypessä ja mieli tasan tarkkaan tässä hetkessä. Nyt kaipaan kuitenkin jo hieman toimintaa (puoli päivää rauhallisuutta riittää mulle tässä vaiheessa:D), joten pitää yrittää saada vastattua sähköposteihin.. Pitäisi myös aloittaa viiden sivun esseet viikonloppukurssia varten.. Tiedoksi niille ketkä ihmettelevät edellistä lausetta:
Tähän Au Pair-ohjelmaan kuuluu myös hieman opiskelua, koska jokaisen au pairin tulee suorittaa kuusi opintopistettä (tms). Useimmiten ne suoritetaan kahden viikonloppukurssin muodossa. Ollaan J:n kanssa menossa Silver Bayhyn lokakuussa, joten sinne pitäisi kirjottaa kaksi viiden sivun esseetä. Vapaaehtoisia apulaisia?

Tänään mulla on ajotunti 18.30.-20.30. ja sen jälkeen voisin rentoutua lukemalla kirjaa.. En oo muuten pitkään aikaan lukenu muuta kuin koulu- ja pääsykoekirjoja..


PS. Ihaa lähettää terveisiä! Ihaa sanoo: "nautin olostani täällä, koska en ikinä
a) joudu tiputetuksi sängystä vain sen takia, että Roosa nukkuu liian leveästi, koska meidän sänky on niin leveä ja iso
b) joudu nukkumaan ahtaassa kolossa, koska meidän sänky on niin leveä ja iso
c) joudu reissaamaan ees taas koko ajan, koska Roosan on pitänyt vihdoin hieman asettua aloilleen (se ei tunne vielä tarpeeksi ihmisiä jotta voisi nukkua joka yö eri paikssa plus pitäähän sen vähän työskennelläkin)

mutta parasta on se, että kun Roosa herää aamuisin viemään isää töihin, minä saan jäädä petiin ja kerrankin vallata KOKO sängyn!"PPS Oon tänään kuunnellut repeatilla Pocahontaksen colors of the windiä. Rakastan.

PPPS Unohdan aina sanoa jotain... Anyways, piti vaan ilmottaa teille, että nauroin tänään vedet silmissä kun katsoin viimesen vuoden aikasin kuvia. Ei mulla muuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti