tiistai 24. elokuuta 2010

days 15 and 16

Ööh eilinen? Onko teille ikinä käyny niin, että (normaalin ei-baari-illan jälkeen; >) ette vaan muista, mitä eilen tapahtui? Koska mää en vaan muista: D

Mutta tämän päivän sen sijaan muistan. Ainakin vielä. Olin koko aamupäivän lasten kanssa, leikittiin, tanssittiin ja lueskeltiin, oli oikein mukavaa varsinkin kun pojatkaan ei saanu aikaan mitään isoja riitoja. Kävin myös paikallisella juna-asemalla kun yritin ostaa lippuja J:n luo Darieniin, mutta akka tiskin takana ei ollut yhtään yhteistyöhaluinen joten lippuasia jäi selvitettäväksi huomiselle, hostäitini onneksi lupasi auttaa.. En ymmärrä, miksi on niin vaikeaa vastata kysymykseen "pääseekö tällä lipulla Philiin ja sieltä edelleen Stamfordiin?" ! Lähdin juna-asemalta tyhmempänä kuin olisin ikinä uskonut..

Päivällisellä oltiin tänään näiden tuttavaperheen luona tässä lähistöllä, niillä on myös au pair, joten tutustun tässä myös samalla muihin tän alueen au paireihin. Niiden poika muuten kysy multa, että mistä oon kotoisin ja kun sanoin, että Suomesta niin tää poika (veikkaisin että 8 tai 9) vastasi pokkana "never heard of it". Okei, whatever: D

Näiden vanha au pair tuli muuten eilen takaisin roadtripiltään sekä lähtee huomenna takaisin Saksaan. J on tosi mukavan olonen, mutta voi luoja kun sillä on tavaraa... Ja se on jo lähettäny äitinsä mukana kaks isoa matkalaukkua Saksaan keväällä. Ja se on antanu mullekin kaikenlaista tavaraa kirjoista huppariin.. Pelottaa jo valmiiks, että muakin odottaa sama kohtalo. En oo nauranu täällä olon aikana niin paljon ku tänään kun vitsailtiin sen pakkaamisesta ja shoppailusta yms..

Note to self: älä shoppaile vaatteita kilokaupalla. Tuntuu olevan YLEINEN au pair-syndrooma ostaa vaatteita ja huomata pakkaushetkellä, että oho näissäkin on vielä hintalaput kiinni.. Mulla on kunnianhimoinen tavoite säästää (mikä tuntuu olevan täällä kirosana).

Pari muuta huomiota, jotka kummastuttaa:
1. au paireilla menee täällä rahaa vaatteisiin ja RUOKAAN. Kahvitteluun, lounasteluun, jätskittelyyn...
2. vaikka käytän joka päivä omaa rasvatonta maitoani, se ei lopu. Ei vaan lopu.
3. nyt ihmisiä tippuu tuoleilta, mutta kyllä, menen täällä nukkumaan ennen kello kymmentä. Seriously.

PS. Sain tänään J:ltä (ex-au pair J:ltä) kolikkopurkin, jonka kannessa on laite jonka läpi kolikot laitetaan ja se sit laskee paljonko rahaa siinä purkissa on. Siistii!

2 kommenttia:

  1. Good morning USA! Tai siis siellä on päivä vasta alussa, meillä kello lähestyy jo iltaviittä.
    Tosi kiva lukea täältä sun tarinoita - ei haittaa vaikket joka päivän tapahtumia muistakaan :)

    VastaaPoista
  2. Hyvää yötä Suomi! (tai no kohta ihan kohta..?). Menee vielä aikaa, että totun tähän aikaeroon-aina kun ehtisin jutella suomalaisille, tajuan että nukutte sikeästi! :D Mulle saa muuten lähetellä kuulumisia ihan mitä kautta vaan-maili, facebook, etanaposti.. Olis kiva kuulla teistäkin säännöllisesti! Terveisiä opettajille ja oppilaillekin!

    VastaaPoista