keskiviikko 25. elokuuta 2010

day 17

Sain tänään social security numberin! Jee! Onpas kovin virallista tää USAssa oleminen nyt. Tänään oli kyllä muutenkin tosi spesiaali päivä. Edellinen Au Pair J lähti kolmen matkalaukun ja valtavan surullisen mielen kera, ihan vain tiedottaakseni teitä (sekä itseäni) siitä mikä mua saattaa odottaa ensi vuoden elokuussa.. Mutta se enemmän spesiaali osuus mun kannalta oli se, kun vanhin lapsi J tuli mun luo ja halasi. Siis ihan vaan halasi, pitkään ja kunnolla. Ja muutenhan tämä olisi melko normaalia, mutta J ei koskaan näytä tunteitaan. Hän on perheen lapsista se, joka käpertyy kuoreensa eikä avaudu helposti muille.. Siispä vau, hieno päivä. Niin ja S tuli kotiin kans, hänen lentonsa lähtee huomenna.. Haikeaa kun kaikki vaan lähtee ja jättää mut tänne yksin (:D).

Unohtui muuten sanoa eilen, että jouduin pelaamaan jalkapalloa. Siis minä, JALKAPALLOA. Tai siis socceria. Ajattelin vaan siellä päivällisvierailla, että meenpäs tuohon pihalle vähän vahtimaan lapsia, mutta eiköhän mut käsketty pelaamaan niiden kanssa! Ja täällä ei muuten tunneta sanoja "heh, en mää..". Mutta tein yhden maalin ja kulutin ainakin 10 kaloria joten loppujen lopuks se oli tosi jees.

Muuten, täällä soitetaan radioissa vain ja ainoastaan Rihannan ja Eminemin biisiä love the way you lie. Ihan kiva, mutta jos on kahden päivän aikana kuullut kyseisen biisin 20 kertaa niin alkaa jo vähän kyllästyttämään..

// ps syötiin tänäänkin sushia, nam!

3 kommenttia:

 1. Lapset on vaan niin ihania^^ Ne halaa kaikkein parhaiten

  VastaaPoista
 2. hei ei tohon biisii voi kyllästyä : DD terveisin joku joka kuuntelee sitä repeatilla

  VastaaPoista
 3. Lasten halaukset on niiiiin sulosia!

  ps kyl musta kuule tuntuu et siihen voi kyllästyy! : D

  VastaaPoista