lauantai 21. elokuuta 2010

day 13

Ah, tänään on ollut tosi ihana päivä. Heräsin vahingossa 7.30. vaikka olisin saanut nukkua kuinka myöhään tahansa, mutta koska ei väsyttäny niin ei se mitään.. Sainpahan ainakin rauhassa makoilla sängyssä ja skypetellä kotiin. Mulle oli ostettu rasvatonta maitoa (ihanaa!) joten söin aamupalaks mysliä (jossa on kanelia.. öö?) ihanan rasvattoman maitoni kanssa. Maidosta puheen ollen, mulle ostettu maito on vissiinkin pienimpiä mahdollisia kanistereita ja siinäkin maitoa on melkeen 2 litraa.. Anteeks mitä?

Aamupäivällä lähdettiin israelilaisen S:n (joka on asunut täällä kesän) ja hänen kaverinsa B:n kanssa kiertelee kauppoja tässä lähistöllä ja kun S:n piti hoitaa eräs asia niin menin sitten B:n ja S:n kaverin Z:n kanssa lounaalle Chili'siin. (Myöhäisen) lounaan jälkeen tultiin S:n kanssa takaisin kotiin, juttelin skypessä au pair-kavereiden kanssa ja nyt oon istunu monta tuntia S:n huoneessa jutellen niitä näitä, mikä on ollut tosi kivaa! Yhdeksältä lähdetään B:n kanssa jäätelölle ja ajelee ympäriinsä, jotta määkin pääsisin vähän kärryille tästä seudusta.

Huomenna yritän treffata joitain muita au paireja, saa nähä onko täällä ketään..

// Meillä oli muuten illan aikana myös vieraita (kaks perhettä lapsineen..) joten vilskettä oli riittämiin asti. Oltiin kyllä suurimmaks osaks S:n huoneessa juttelemassa, joten en ehtiny jutella vieraille hirveesti mutta kuulin, että tässä talossa ei ole mitenkään outoa kestitä jopa 30 vierasta yhtaikaa. Nice!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti