perjantai 29. huhtikuuta 2011

days 262, 263 and 264

Kyllä ne kuninkaalliset häät vaan olivat ihanat! Olen katsonut kaikki mahdolliset kuninkaalliset häät suorana, joten Williamin ja Katen hääpäivän seuraaminen vain kuvien ja tekstien välityksellä (toistaiseksi) lihavoitti (ei syönyt, valitettavasti) naista ja aika melkoisesti (koska sorruin popsimaan karkkia:<). Onneksi hostisä nauhoitti häälähetyksen, joten pääsen nauttimaan siitä jahka kotiudun Baltimoren opiskelureissulta. Herätys koittaa kuuden tunnin päästä, ja minä vasta aloittelin tätä postausta naputtelemaan.. Noh, en ole viisaista päätöksistä tunnettu.

Mitäs mun pitikään kertoa loppuviikosta.. Päivät oli tylsiä ja pitkiä, tämä viikko on oikeasti madellut eteenpäin.. Olin tänään töissä pitkään, joten pakkaamaankin ehdin vasta yhdeksän jälkeen. Eilen lakkasin kynnet. Lasken päiviä Floridaan. Oon oikeasti ollut supertylsistynyt tällä viikolla! Mutta viikonloppu menee Baltimoressa, sitten enää maanantai ja tiistai ja vihdoin keskiviikkona koittaa Philliesin peli ja Floridaan lähtö! Whoho! Tai no teknisesti ottaen lento lähtee vasta torstaina, mutta ihan sama.

Siinäpä se. Janiika taas nauraa, kun käsittelin otsikkoni mukaisesti kyseisiä päiviä ehkä juuri ja juuri lauseen verran. Oli tylsä viikko. Paitsi se aamu, kun juttelin äitin kanssa skypessä. Se oli paras aamu se! Huomenna korkkaan ne uudet aurinkolasit koska sain äidiltä siunauksen, iiks!

Kohta on toukokuu. Toukokuussa musta tulee taas vuoden vanhempi, iällisesti ei-teini ja saakelin parikymppinen. En kestä! Ryppyjä ilmestyy (niiden huoliryppyjen seuraksi) ja hiukset harmaantuu. Kamalaa tämä ikääntyminen.

PS ne tornadot ei ole tulossa tänne, ja niitä on paisuteltu ihan hyperisti. Ei huolta siis!

2 kommenttia: