tiistai 5. huhtikuuta 2011

days 239 and 240

Lomalta palattu sorvin ääreen! Tai oikeasti tietokoneen, saisivat tuon sanonnan muuttaa ihan pysyvästi tietokoneen ääreiseksi..

Ajattelin, että tekisin road tripistä vloggauksen, sillä saisin nitistettyä kaksi kärpästä yhdellä iskulla.. Ja olenhan jo kuukauden päivät luvannut vlogata "huomenna".

Alkuviikko on lähtenyt käyntiin mitä oudoimmissa merkeissä, syynä lienee univaje ja yleinen lomalta palaamisen aiheuttama vaikeus palata arkeen. Eilen nukuimme pitkään ja olimme väsyneitä koko päivän, joten tyttö skippasi koulun ja me skippasimme salin. Väsynyttä päivää piristi IHANA kirje kummitytöltäni! Sain hienon piirustuksen ja kauniin kuvan kauniista kummitytöstä huonettani piristämään! Kiitos! ^^

Tänään heräsin seitsemältä, heitin vaatteet päälle ja ajattelin levätä vielä muutaman minuutin.. Muutama minuutti vaihtui kuitenkin tunniksi, joten kahdeksan jälkeen havahduin hereille ja kelloa vilkaistuani pomppasin sängystä ylös ja samaa tietä yläkertaan. Luulin muiden jo lähteneen, kunnes kuulin hostpojan itkevän huoneessaan..Unohdin tietenkin sammuttaa hälytysjärjestelmän, joten kömpiessäni yläkertaan hälytykset alkoivat soimaan (eikä mitenkään kovin hiljaisesti). Syöksyin takaisin alakertaan näppäilemään koodia laitteeseen kirosanat mielessä sinkoillen. Ainakin tuli herätettyä koko talo:D Tyttö ei loppujen lopuksi ollut kuin tunnin myöhässä koulusta, ja mekin ehdittiin kick ass-kickboxingiin.. Oli muuten aivan kamala tunti:D Noita tiistain tunteja pitää naisohjaaja, ja hän saisi meidät itkemään kivusta jos haluaisi. Kickboxingista ajeltiin Trader Joe'siin (saataisko niitä Suomeenkin, please?), ja myöhemmin karateen health clubille. Leikin hostpojan kanssa, hän oli tänään taas niiiin ihana! Sain pusuja ja haleja oikein urakalla, ja zumbaakin tanssittiin yhdessä. Söpö! Illalla hostisä haki lapset kotiin, jotta me saatiin vielä urheilla.. Hostäiti kävi joogaamassa ja minä liityin Camillan seuraan crazy machinelle ja vielä kickboxingiinkin puoleksi tunniksi.. Nyt väsyttää, mutta yritän kuvata sen videon huomenna..

2 kommenttia:

  1. Niiiiiiii ja sit mulle valitetaan aikaansaamattomuudesta kun vloggausta ei sulta vaan kuulu!

    VastaaPoista
  2. Windowsilla video ois jo tullu :P

    VastaaPoista