maanantai 18. huhtikuuta 2011

perus-Suomi

Mitä voi tehdä, kun päässä soi Petri Nygårdin selvä päivä?

Mitä voi tehdä, kun pää räjähtää kaikista vaalivalituksista kuten: "pakko kai täältä perus-Suomesta on lähdettävä maanpakoon" / "enpä olisi uskonut, että suomalaiset ovat näin tyhmää kansaa" / "taidanpa etsiä uuden kotimaan, jos valtaan pääsee homo-, ulkomaa ja hätäapu-vastainen abortinkieltäjäpuolue". Anteeksi nyt vain, mutta
a) jokaisella 18-vuotta täyttäneellä oli oikeus äänestää
b) tämä on sitä peräänkuulutettua demokratiaa. Suomi äänesti, ja tällä kertaa emme-omista-minkäänlaista-mielipidettä-Keskusta ei voittanut, tai yleensä peränpitäjien joukossa olevat Persut jääneet peränpitäjiksi, vaikka eivät he sinne korkeimmalle pallillekaan päässeet!
c) en saanut matikasta himoitsemaani L:ää, mutta osaan kuitenkin pitkällä matikallani sen verran laskea, että Persut eivät saaneet 200 paikasta 200 paikkaa, ja kun pakkaan lisätään vielä vastakkaiset mielipiteet omaavat demarit, niin uskon että abortteja haikailevat saavat aborttinsa pitää eikä sitä euroakaan päivässä muuteta uudeksi/vanhaksi valuutaksi.

Minulla oli vielä paljon muutakin sanottavaa, mutta en jaksa enää muistaa mitä. All in all vain närkästyttää nämä huonojen häviäjien valitukset ja ruikutukset.. Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että vuosien samassa kaavassa pysymiseen on ihan tervettä piirrellä muutamia uusia mutkia! Demokratia on puhunut. Ja vaikka tällä kertaa se puhui eri äänellä kuin yleensä, you just have to take it like a man.

11 kommenttia:

 1. Couldn't agree with you more!!! Ei meillä mikään muutu kovin radikaalisti - eri asioita ja eri lailla ehkä tulee esille.

  Täällä siis yksi laiska kommentoija... Aina luen juttusi, mutta kommentoida en jaksa :| Vbloggaus oli huippukiva <3

  VastaaPoista
 2. Kiitos Roosa, puit ajatuksini täysin sanoiksi.

  VastaaPoista
 3. Ai mun mielestä on ihan oikein valittaa jos on itse käyny äänestämässä. Muut voivat kyllä pitää turpansa kiinni (no okei alaikäset saa must valittaa)

  Ja kantani johtuu täysin siitä että perussuomalaiset ovat täysin perseestä ja pilaavat meidän suhteemme Euroopan Unioniin ja haluavat meistä erakkokansan.

  VastaaPoista
 4. Myös sellanen fakta tyytymättömille että noilla mitäänsanomattomilla keskustalaisilla on eduskunnassa edelleen 35 paikkaa ja persuilla 39 että ei siinä hirvee ero ole.

  VastaaPoista
 5. Eiköhän niillä 18-vuotta täyttäneillä ja äänestäneillä oo oikeus valittaa tuloksesta, jos he eivät siihen oe tyytyväisiä. Faktahan on se, että valittamalla se tulos tuskin muuttuu, mutta oikeus siihen on.

  Siinä oon samaa mieltä kun sanoit, että on hyvä saada vähän vaihtelua entiseen hallitukseen ja heidän tapoihinsa toteuttaa/olla toteuttamatta asioita, mutta itse henkilökohtasesti - ja ilmeisesti myös suurin osa suomalaisista - halusin, että ne asiat muuttaa jotkut muut kun Perussuomalaiset.

  VastaaPoista
 6. Mikäs saamarin politiikkablogi tästä nyt kehkeytyy?!!?!?!?

  Esitäs Petri ongelmaan ratkasua: käännä volat kaakkoon ja huudata sitä musaa kunnolla!

  VastaaPoista
 7. Ensimmäinen anomuumi on selvästi 18 vuotias ensimmäistä kertaa äänestämässä käynyt viherkettutyttö, jolle ei ole vielä kehittynyt resistanssia eri poliittista kantaa oleviin.

  "Ja kantani johtuu täysin siitä että perussuomalaiset ovat täysin perseestä ja pilaavat meidän suhteemme Euroopan Unioniin ja haluavat meistä erakkokansan. "

  Wau, mikä argumentaatiotaidon huippu, ajattelitko kenties pyrkiä itse ehdolle ensi kerralla? "Kaikki on hyvin juuri silloin kuin tehdään niin kuin minä sanon, muuten en ala : (".

  Oletko tutustunut miten lainsäädäntävalta Suomessa toimii? Jos olet, tietäisit että yksikin ehdotus menee niin monen mankelin läpi että typerät ideat karsiutuvat pois ennemmin tai myöhemmin.

  Suomesta ei ole tulossa mitään erakkokansaa, PerusSuomalaiset eivät saa yksin päätettyä mitään asiaa, koska heillä on ääniä eduskunnassa vain se 39, muilla sitten 161.Laske siitä todennäköisyydet että persut saisivat nuijittua läpi joitain kieltämättä typeriä ehdotuksiaan.

  Ja kyllä, itse olen perussuomalainen ja äänestinkin heitä, eikä kaduta.

  VastaaPoista
 8. Hahahahahahahahah :D

  Muuta en osaa sanoo,, mut miten vaa. Ite kyllä tunnut olevan juuri ihminen joka aattelee että "kaikki hyvin ku tehää kuten mä sanon" :D oli sen verran kovat "perustelut" Kai mulla saa olla kantani?

  p.s. persufani koeta kestää ettei koko Suomi rakasta teitä.

  VastaaPoista
 9. Hei mun blogin kommenttiboxissa ei saa riidellä! : D apua apua tää poliittisuus menee jo vallan yli.. En ole ihan varma onko tuo viimeinen kommentti minulle vai Laatikkokauhalle, mutta ehkä parempi etten ota selvää:D Siirrytään tästä taas "kuinka monta pusua sain hostpojaltani"-tyyppisiin postauksiin..:>

  VastaaPoista
 10. Roosa se ei ollu sulle, ja nyt olen hiljaa.. :D:D:D:DD

  VastaaPoista
 11. Et esittänyt yhtään kohtaani vääräksi, joten I won. Deal with it 8)

  Nyt riittää, tämä blogi ansaitsee parempaa kuin "väittelyä"

  VastaaPoista