tiistai 19. huhtikuuta 2011

days 253 and 254

Kommentteja satelee ja vieläpä laidasta laitaan, kun vain jaksaa paasata politiikasta.. Tähän on kuitenkin hyvä lopettaa tämän blogin poliittisuus, jopa kanssakäymisen puutteen uhalla.

Välillä kiroan tätä tapaani kirjoittaa jokaisesta päivästä jotain, kun viikot ovat kuitenkin rutinoituneita eikä täällä oikeast tapahdu yhtään sen enempää hätkähdyttävyyksiä kuin missään muuallakaan. Tässä vaiheessa en voi kuitenkaan enää lopettaa, joten saatte lukea tylsiä "tänään kävin kickboxaamassa" ja "eilen hostpoikani antoi pusuja"-päiväpostauksia loppuun saakka.. Ehkä meidän elämässä tapahtuu jotain hätkähdyttävää kesän aikana, ainakin kovasti toivon, että näin kävisi. Anyways, eilen yllättävästi hikoilin salilla, hoidin lapsia ja stressasin. Aloitin myös vitamiinien syömisen! Tabletit kuulemma sisältävät myös rautaa, joten ei tarvitse muistaa kuin yksi tabletti päivässä, mutta siinäkin tuntuu olevan liikaa tekemistä aivojeni kapasiteetille. Tänään hikoilin salilla, hoidin lapsia ja kärsin liiallisesta energiasta. Kuinka se ei voikaan jakautua tasaisesti arkipäiville? Tänään kävimme myös kokeilemassa jalkaan uusia lenkkareita, omani kun hajoilevat jo pahasti (onhan niitä käytettykin jo viitisen vuotta!). Ostan uudet vasta kun vanhat sanovat itsensä irti aivan kokonaan, mutta kumminkin täältä, koska saan ne paljon halvemmalla kuin Suomesta. Olen muuten laihtunut! En voi uskoa tätä, koska en ole ikinä laihtunut muutamaa sataa grammaa lukuun ottamatta vaan paino on vain noussut tai pysynyt samassa lukemassa pidemmän aikaa! Tuloksien näkeminen saa minut hyppimään ja hikoilemaan entistä enemmän, joten toivottavasti kunnon tuloksia olisi nähtävissä Suomeen palatessa.. (ja no- kyllähän se habalihaskin todettiin olemassaolevaksi, eli kai sen voi laskea tulokseksi: D)

Nyt on taas aika mennä nukkumaan.. Kertokaa missä välissä ehdin lukemaan kemiaa ja suunnittelemaan Floridan loman, kun ei näin iltasinkaan ole aikaa..

1 kommentti:

  1. kröhöm! sunhan EI pitäny laihuttaa!!! :DD

    VastaaPoista