lauantai 23. huhtikuuta 2011

days 257 and 258

Munajahteja, pääsiäispupulahjoja, tonneittain pääsiäiskarkkia, kirkossa juoksemista.. Onko se pääsiäinen tälläinen Suomessakin? En muista, itselleni pääsiäinen kun on aina merkinnyt vain virpomista, rairuohoa ja ylensyömistä tai -antamista. Hahah nauran omalle nerokkuudelleni. Okei, tää olisi pitänyt pohjustaa ensin, sinne meni se nerokas vitsi. Pähkinänkuoreen laitettuna olin vuosia sitten kolme pääsiäistä putkeen mahataudissa. Fun!

Melkein jouduin sinne pääsiäiskirkkoonkin, mutta niillä ei ollutkaan messua tänään, vaan vasta huomenna ja koska huominen on vapaapäiväni niin JIPII! Vältin sekä messun että puolitoistavuotiaan jahtaamisen kirkossa. Liityn kuitenkin perheen seuraan pääsiäisbrunssille, sekä pääsiäispupun vierailun antimien jakamiselle.

Pari viime päivää eivät ole olleet mitään mukavimpia jatkuvan yskimisen takia, mutta ehkä se tästä alkuviikkoon mennessä.. Haluaisin jo urheilemaan, eikä tämä sairastaminen ei oikein sovi kuvioihin. Täällä on muuten jo nyt niin lämmin, että ihan hirvittää ajatellakin kuinka kuolettavan kuuma täällä on kesällä..

Muuten, netflixiin koukuttuminen on erittäin, erittäin, erittäin petollista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti