lauantai 16. huhtikuuta 2011

GLEE vol 2

Uusi Glee-moment! Kun tulen takaisin, mun JEEJEESAATIINSUTTAKAS-bileet tulee olemaan naamiaisbileet (heh heh). Ja mää oon sit Lady Gaga. Ei mulla muuta, hyvää yötä!

6 kommenttia:

 1. Luin näitä un blogeja oikein urakalla tänä aamuna. Sinulla näyttää olevan aika vauhdikaat päivät siellä perheessä. Ei ihme, että iltaisin et jaksa opiskella. Laitan tämän sun blogin nyt Janiikan blogin viereen kirjanmerkkeihin:) Sitten voin herkutella aina kahdella upealla blogilla. Ihanaa, kun voi seurata teidän elämää näiden kirjoitusten välityksellä. Kaikkea hyvää sinulle ja mehän kuullaan....
  Pirjo

  VastaaPoista
 2. Liikkistä! Karlssonit on ihania! Like mother, like daughter. Nyt voitaisiin innostaa munkin äiti kommentoimaan (pitäisikö päästää se myös Janiikan tontille? ;P).. Toivottavasti nämä täällä riehuneet ukkoset ei löydä Miamiin (ja toivottavasti nähtäisiin vielä tällä puolen valtamerta, kun ei nyt huhtikuussa päästykään hengailee:<)

  VastaaPoista
 3. Ei täällä ukkosia ole näkynyt, vähän tuulista ja pilvistä vaan. Tänään kyllä on aurinko paistanut ja me ollaan paistateltu altailla. No, toivottavasti nähdään vielä täällä tai kotosuomessa. Se oli kyllä niin ihana yllätys silloin Nycissä. Paljon mukavia päiviä sinulle. Pirjo:)

  VastaaPoista
 4. Kuulin että ens viikolla lämpötilan pitäis huidella 90 asteen tienoilla..älkää paleltuko! ;> Nycin törmääminen ei kyllä unohdu koskaan! Mukavia päiviä teillekin:>

  VastaaPoista