keskiviikko 4. toukokuuta 2011

days 265, 266, 267, 268 and 269

Hengissä ollaan! Istun tällä hetkellä Philadelphian lentokentällä, olen leiriintynyt tänne muutamaksi tunniksi ennen lomalle lähtöä. Vihdoinkin oli aikaa vastata viesteihin ja katsoa ohjelmat, joita en ole ehtinyt viime viikon aikana katsoa, käyhän se näinkin..

Mitäs mun pitikään teille kertoa.. Viikonloppu oli mukava, sain loput creditit kasaan ja söin erittäin hyvin (siellä Baltimoren kurssilla kun oli MAUKASTA ruokaa! Ne "oppitunnitkin" olivat huippuja, olin erittäin positiivisesti yllättyny! Jos joku on menossa sinne, niin kannattaa valkata ainakin stress management, money ja idioms.)

Alkuviikko meni pakkaillessa ja viimeisiä suunnitelmia (hyvä on- myönnetään, että osa suunnitelmista on jätetty lentokoneessa viimeisteltäviksi. Kuten se, että miten päästään lentokentältä hotellille.) Muistaakseni maanantaina sain Cultural Carelta viestin, jossa pyydetään täyttämään paluulentohakemus.. Iiks! Aikaa on vain toukokuun 16. asti, joten täytyy sekin varmaan tehdä loman aikana, koska he tarvitsevat aikaa sen bookkaamiseen ja minä haluan tietää varman päivän mahdollisiman nopeasti, jotta äiti voi alkaa suunnittelemaan TERVETULOA KOTIIN-kyltin tekoa (:P). Saa nähdä kuinka hyvin my American dream toteutuu.. Alkuviikosta sain myös Hard Rock Cafelta viestiä, lisäsivät kymmenen dollaria HRC-kortilleni ennakkosynttärilahjan muodossa! Kiitos! Toivottavasti viikon päästä minulla on muutama uusi HRC-pinssi lähetettävänä veljelleni!

Äidin mielestä puhun liikaa mässäilystä ja laihduttamisesta, joten enpä puhu niistä tässä postauksessa.. Tiukkaa tekee, ei sentään onneksi farkkuosastolla tällä kertaa! (heh heh hauskuuteni melkein naurattaa itseänikin. Pitäisi jättää "nerokkaiden" vitsien keksiminen Juusolle.)

Tällä viikolla hostpoika muuten päätti nauttia terveellisen muovailuvahalounaan (minkä seurauksena au pairin sormet kokivat kovia), seuraavassa hetkessä hän uitti otsahiuksiaan sadelammikossa.. Hosttyttö unohtui kouluun (hän suuttui kun ei seuraavana päivänä saanut jäädä pidempään..) ja mihin tahansa menimme olimme myöhässä. Ihan hyvä, että omalta osaltani viikko jatkuu lomailun merkeissä!

2 kommenttia: