sunnuntai 22. toukokuuta 2011

5K

Hostäitini ja minä suoritimme lauantaina ensimmäiset viisikilometrisemme, hän juosten ja minä kaksosrattaita työntäen kävellen, joidenkin juoksuakseleiden siivittämän tosin. Sää oli kuin morsian, eivätkä lapset loppujen lopuksi hirveästi turhia kitisseet, joten saavuin maaliin ajassa 44 minuuttia, ei kai ihan hirveä tulos, kun sitä 60 kilon lisätaakkaakin työnsin? Urheiluihmiset, voisitteko valaista, missä ajassa 5 kilometriä pitäisi kävellä? : D

Nyt lähden juhlistamaan pyöreitä vähän lisää, myöhemmin tulen kertomaan mitä teimme plus minkä takia pääsin eilen nukkumaan vasta puoli yhdeltä sekä mihin summa 6000 dollaria liittyy! Stay tuned!

4 kommenttia:

 1. Sun blogi on ku salkkarit konsanaan!

  VastaaPoista
 2. No jos ihminen kävelee normaalisti ~7km/h niin 42,8minuuttiin : D Mutta jos on oikeen urheilullinen niin varmaan kävelee nopeammin?

  VastaaPoista
 3. Pakko kai sitä on oma mielipidekkin sanottava:D Mun mielestä semmonen normaali, hyvä vauhti on noin 6km/h tai 6,5km/h.
  Eli sä oot kyllä ihan reippasti vetäny ton 5km ja vielä lisäpainolla!!:)) eli ole vain ylpeä itsestäsi!!:)

  VastaaPoista
 4. Janiika: ha ha ha again, en ymmärrä tätä kommenttia, en sitten ollenkaan!

  Kurkku: mut jos työntää vaunuja niin on ihan ok kävellä pari minsaa hitaammin, right? : D ja jos ei oo kovin urheilullinen?

  Ano: jee! Kiitos päivän piristyksestä! Kyllä se kai ihan hyvin meni:>

  VastaaPoista