maanantai 30. toukokuuta 2011

days 290, 291, 292, 293, 294 and 295

Kappas vaan, taas vierähti melkein viikko, aika kiriä kuulumisten kertomista..

Keskiviikko oli muuten normipäivä, mutta pesin pyykkiä ja pakkailin Virginian reissua varten, sekä varasin bussiliput tämän viikon sunnuntai NYC-päivää varten! Jihuu!

Torstaina oli se kuuluisa margarita-päivä, jonka jälkeen pakattiin auto täyteen tavaraa ja lähdettiin korryyttelemään kohti Virginiaa.

Perjantaina saavuttiin viimein Virginiaan, käytiin koristelemassa juhlapaikka (kirkko.. heh), syötiin päivällistä ja kaaduttiin väsyneinä sänkyyn.

Lauantaina oli sitten se graduation ja graduation party. Onnistuin polttamaan itseni (nenäni oli kauniin punainen loppupäivän ajan), enkä tietenkään ollut pakannut mitään aurinkomömmöjä mukaani.. Iltapäivällä kokoonnuttiin meidän hotellille uimaan, itse vein hostpojan ja itseni hotellihuoneeseen päikkäreille. Illalla kävimme kiinalaisessa syömässä ja kaaduimme taas väsyneinä sänkyyn.

Sunnuntaina kävimme brunssilla ja hengailimme hostäidin sisarusten kanssa muutaman tunnin ajan ennen kahdeksan tunnin ajomatkalle lähtöä. Tulomatka sujui leppoisasti ja joutuisasti, emmekä pysähtyneetkään kuin pari kertaa pakollisille mäkkäri- ja vessatauoille. Saavuimme kotiin hieman kymmenen jälkeen, halleluja! Virginia on tylsä, joten älkää menkö sinne ellei teidän ole aivan pakko: D

Tänään täällä vietettiin Memorial Dayta, joten joillain ihmisillä oli vapaapäivä ja useat paikat olivat kiinni. Minä satuin saamaan tämän päivän vapaaksi, koska olin työskennellyt koko viikonlopun, joten olin ilon irti vapaapäivästä nukkumalla myöhään. Rakkauspala Connecticutista oli viikonlopun D.C.ssä ja arvatkaapa mitä kautta se ajoi takaisin kotiin? OIKEIN, mun kautta! Ei oltukaan nähty kuuteen kuukauteen, joten oli ihan uskomatonta nähdä, jutella ja viettää pieni hetki aikaa yhdessä. Mahtia! Nyt odotan Niagaran viikonloppuamme entistä suuremmalla innolla:> Loppupäivän käytin pyykkien pesuun, tavaroitteni järjestämiseen ja skypettämiseen. Löysäilypäivä, just what I needed.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti