keskiviikko 18. toukokuuta 2011

days 282 and 283

Seattlen rankkasateet ovat kanssablogaajien blogipostausten perusteella rantautuneet ihan väärälle puolelle maata, eikä loppua näy tulevan.. Yksi hyvä puoli jatkuvista sateista kuitenkin löytyy- nimittäin se, että minun ei tarvitse juosta ulkona vilkkaan pojan perässä:D Ei sillä etten tykkäisi olla ulkona, meidän vilkkaan taaperon kanssa vain olisin mieluummin sisällä.. Huomenna on muuten taas torstai, vastahan oli maanantai ja tuntui, että tämä(kään) viikko ei ikinä lopu, haha.

Eilen illalla olin hostäidin kanssa yhdellä parhaimmista kickboxing-tunneista aikoihin! Treenaaminen oli sekä hauskaa että tehokasta, parempaa tuntia saa hakea.. Kotimatkalla avasimme ikkunat, väänsimme volyymit kaakkoon ja lauloimme siirappisten lyriikkojen mukana, eikä nauru loppunut siihenkään, että kotipihassa meitä odottivat autossa istuvat hostisä ja hostlapset- hostisän kotiavain kun oli jäänyt meidän laukkuun eikä hän ollut jaksanut vaivautua ajamaan salille hakemaan sitä.. Hups!

Tänään päätimme kickboxingin jälkeen kokeilla voimatreeniä eli niitä laitteita, joilla harjoitetaan aina jotain tiettyä lihasryhmää.. Päätimme, että alamme tekemään ko laitesarjan pari kertaa viikossa, niin upealta tuntui sen treenin jälkeen! Testasimme myös uusia proteiinipirtelösekoituksia, sekä mittasimme strategiset mittamme ja kirjoitimme ne ylös, jotta voime seurata muutosten tapahtumista suuntaan tai toiseen.. :D Meidän päivät ovat oikeasti aika tylsiä, ja kuten olette varmasti huomanneet- erittäin urheilu- ja laihdutuskeskeisiä.. Huomenna koittaa taas meidän viikon inhokkipäivä lasten uimatuntien takia.. Mutta päivästä selvittyämme edessä on vain perjantai ennen viikonloppua! Pitäisi miettiä ohjelmaa sunnuntaillekin, koska muutamat tytöt pääsevät viettämään kanssani synttäreitäni eikä minulla ole oikein minkäänlaista suunnitelmaa.. Pirates of the Caribbean nelosen haluaisin tosin nähdä, joten ehkä voisimme mennä kuolaamaan Johnny Deppin ihanuutta leffaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti