perjantai 29. huhtikuuta 2011

days 262, 263 and 264

Kyllä ne kuninkaalliset häät vaan olivat ihanat! Olen katsonut kaikki mahdolliset kuninkaalliset häät suorana, joten Williamin ja Katen hääpäivän seuraaminen vain kuvien ja tekstien välityksellä (toistaiseksi) lihavoitti (ei syönyt, valitettavasti) naista ja aika melkoisesti (koska sorruin popsimaan karkkia:<). Onneksi hostisä nauhoitti häälähetyksen, joten pääsen nauttimaan siitä jahka kotiudun Baltimoren opiskelureissulta. Herätys koittaa kuuden tunnin päästä, ja minä vasta aloittelin tätä postausta naputtelemaan.. Noh, en ole viisaista päätöksistä tunnettu.

Mitäs mun pitikään kertoa loppuviikosta.. Päivät oli tylsiä ja pitkiä, tämä viikko on oikeasti madellut eteenpäin.. Olin tänään töissä pitkään, joten pakkaamaankin ehdin vasta yhdeksän jälkeen. Eilen lakkasin kynnet. Lasken päiviä Floridaan. Oon oikeasti ollut supertylsistynyt tällä viikolla! Mutta viikonloppu menee Baltimoressa, sitten enää maanantai ja tiistai ja vihdoin keskiviikkona koittaa Philliesin peli ja Floridaan lähtö! Whoho! Tai no teknisesti ottaen lento lähtee vasta torstaina, mutta ihan sama.

Siinäpä se. Janiika taas nauraa, kun käsittelin otsikkoni mukaisesti kyseisiä päiviä ehkä juuri ja juuri lauseen verran. Oli tylsä viikko. Paitsi se aamu, kun juttelin äitin kanssa skypessä. Se oli paras aamu se! Huomenna korkkaan ne uudet aurinkolasit koska sain äidiltä siunauksen, iiks!

Kohta on toukokuu. Toukokuussa musta tulee taas vuoden vanhempi, iällisesti ei-teini ja saakelin parikymppinen. En kestä! Ryppyjä ilmestyy (niiden huoliryppyjen seuraksi) ja hiukset harmaantuu. Kamalaa tämä ikääntyminen.

PS ne tornadot ei ole tulossa tänne, ja niitä on paisuteltu ihan hyperisti. Ei huolta siis!

tiistai 26. huhtikuuta 2011

days 259, 260 and 261

Pääsiäinen on lusittu! Ruokakomerossa odottaa kuitenkin hatusta heittäen kymmenisen kiloa karkkia, tervetuloa apajille! Mulla on niin kamala olo kaiken epäterveellisen mussuttamisesta, varsinkin kun sairastamisen takia en päässyt salille viime viikolla. Tänään on kuitenkin palattu urheilun pariin ja ai että se tuntuukin hyvältä! Haluaisin vain niitä tuloksia nyt nyt nyt, kymmenen kiloa pois ja pari vaatekokoa pienempi kroppa kiitos! Tiedän, että vaikka syön suht terveellisesti, pitäisi ruokatottumuksia muuttaa radikaalisti (varsinkin täällä opittujen tapojen vuoksi), jotta saisin tuloksia näkyviin nopeammin ja tehokkaammin. ARGH! Jätän tämän aiheen suosiolla tähän, koska jos pääsen vauhtiin niin en jouda nukkumaan ennen aamua..

Mitäs mun pitikään teille kertoa.. Sunnuntaina kävimme brunssilla hostisän siskon perheen sekä hostisän isän ja hänen naisystävänsä kanssa. Kyseinen brunssi on heidän perinteensä, eikä ihan halpaa touhua.. Kaikkeen ne amerikkalaiset sortuu. Anyways, brunssin jälkeen mentiin hostisän siskolle ja hengailtiinkin siellä koko päivä.. Nukahdin sohvalle, söimme päivällistä, katsoimme Tangled-leffan sekä juttelimme- kotiin pääsimme kymmeneksi, jolloin avasin pääsiäispupukorini, jee! Eilen hosttytöllä ei ollut koulua, eikä mitään aktiviteetteja (vapaa viikko), joten meillä oli aika rento päivä (vaikka jouduinkin olemaan paljon ulkona- jouduin, koska
a) siellä on jo nyt ihan SAAKELIN kuuma. Heilutaan melkein +30 celsiuksessa-.- HUHTIKUUSSA! Ei hemmetti tulen kuolemaan kesän aikana.
b) hostpoika ajaa mut hulluuden partaalle, kun se haluaa tehdä asioita, joita se ei voi/saa.)

Eilen muuten annoin hostlapsilleni pääsiäispupukorit minulta, ja hostpojan sattui olemaan isompi, mutta hänellä ei ollut yhtä paljon tavaraa kuin hosttytöllä.. Kuten arvata saattaa tyttö nosti tästä metelin ja kuten arvata saattaa hostvanhemmat puolestaan nostivat siitä metelin. Tyttö sai kunnon saarnan, ja oli sitten yhdessä vanhempiensa kanssa päättänyt, että hän haluaa ostaa minulle yllätyksenä lahjan, kun minä annoin hänelle lahjan. Tänään sitten käytiin kaupassa, ja sieltä hän itse valkkasi minulle kaikennäköistä krääsää (okei sain myös ihanan vaaleanpunaisen juomapullon, jota tulen oikeasti käyttämään päivittäin). Lahjan sisällöllä ei niinkään ole väliä, tärkeintä on se, että hosttyttö halusi ostaa minulle graduation teddy-pehmolelun, koska "Roosa is always so smart". Mulla on kyllä kieltämättä viisas hosttyttö, tulee varmasti au pairiinsa..

Tänään tosiaan palasin urheilun pariin enkä malta odottaa, että saan nämä läskini kutistumaan.. AH. Haha mulla on taas läskikriisi:D Ulkona taas paistui, tätä menoa jopa minun pitäisi olla ruskea heinäkuussa.. Tai sitten ei. Illalla meillä oli tupa täynnä porukkaa; hostisän veli, siskon perheineen ja vielä naapurin poika leikkimässä. Vaihteeksi taas väsyttää, hohhoijaa. Kahdeksan päivää Floridaan!

lauantai 23. huhtikuuta 2011

days 257 and 258

Munajahteja, pääsiäispupulahjoja, tonneittain pääsiäiskarkkia, kirkossa juoksemista.. Onko se pääsiäinen tälläinen Suomessakin? En muista, itselleni pääsiäinen kun on aina merkinnyt vain virpomista, rairuohoa ja ylensyömistä tai -antamista. Hahah nauran omalle nerokkuudelleni. Okei, tää olisi pitänyt pohjustaa ensin, sinne meni se nerokas vitsi. Pähkinänkuoreen laitettuna olin vuosia sitten kolme pääsiäistä putkeen mahataudissa. Fun!

Melkein jouduin sinne pääsiäiskirkkoonkin, mutta niillä ei ollutkaan messua tänään, vaan vasta huomenna ja koska huominen on vapaapäiväni niin JIPII! Vältin sekä messun että puolitoistavuotiaan jahtaamisen kirkossa. Liityn kuitenkin perheen seuraan pääsiäisbrunssille, sekä pääsiäispupun vierailun antimien jakamiselle.

Pari viime päivää eivät ole olleet mitään mukavimpia jatkuvan yskimisen takia, mutta ehkä se tästä alkuviikkoon mennessä.. Haluaisin jo urheilemaan, eikä tämä sairastaminen ei oikein sovi kuvioihin. Täällä on muuten jo nyt niin lämmin, että ihan hirvittää ajatellakin kuinka kuolettavan kuuma täällä on kesällä..

Muuten, netflixiin koukuttuminen on erittäin, erittäin, erittäin petollista.

torstai 21. huhtikuuta 2011

days 255 and 256

Rakastan lapsia. Rakastan erityisesti niitä puhumaan ja kävelemään opettelevia kuolaavia nyssyköitä. Niissä nyssyköissä on vain yksi huono puoli: pöpöt. Mitä useamman pusun saa päivän aikana sitä todennäköisemmin on kohta köhimässä keuhkojaan pihalle. Olen (taas vaihteeksi) maanantaista asti köhinyt ja piipitellyt kadonneella äänelläni, sekä raahautunut väsyneenä paikasta toiseen ja sitten suoraan nukkumaan. Minähän en ole koskaan sairas, korkeintaan pienessä nuhassa parin vuoden välein. Ja paskat, tämän vuoden aikana olen sairastanut enemmän kuin viimeisen kymmenen vuoden aikana yhteensä.. Turhauttavaa!

Nyt kun on saatu päivän valitusannos purkkiin, niin voidaan nopeasti käydä läpi parin viime päivän tapahtumat.. Eilen oli muuten ihan basic päivä, mutta käytiin illalla shoppailemassa aka viettämässä tyttöjen iltaa. Tänään käytiin hosttytön koululla vierailemassa, koska heillä oli pääsiäispartyt. Kävin myös ostamassa Disney Worldin ja Universal Studioiden liput ja köyhdyin melkoisesti.. Illalla oli uimatunnit, ja hostpoika päätti sitten kakata uimavaippaansa ja vieläpä altaassa! Tietenkin olin juuri tänään luvannut, että hostäitini saa mennä joogailemaan, joten pääsin sitten siivoilemaan kakkasotkuja.. Maukasta!

Vapaaehtoisia vastaanottamaan tämän saakelin tautini?


keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Melkoisen kärkästä poliittista keskustelua- enpä olisi uskonut tätä päivää näkeväni tässä blogissa..

Ja jotta en ihan vain rikkoisi lupaustani hiljetä politiikasta, on kerrottava, että vietin tänään hostäidin kanssa tyttöjen illan mallilla! Mukaan tarttui se kauan etsitty pari aurinkolaseja, Kate Spadet ja aivan hurmaavat. Löysin myös Sen Oikean kellon, hintaa vaivaiset 225 dollaria joten odotan parisen viikkoa säästösuunnitelmat mielessä, jotta sen rakkauden kohteen saan käydä kotiuttamassa. Ah, ja vielä kerran ah.

tiistai 19. huhtikuuta 2011

days 253 and 254

Kommentteja satelee ja vieläpä laidasta laitaan, kun vain jaksaa paasata politiikasta.. Tähän on kuitenkin hyvä lopettaa tämän blogin poliittisuus, jopa kanssakäymisen puutteen uhalla.

Välillä kiroan tätä tapaani kirjoittaa jokaisesta päivästä jotain, kun viikot ovat kuitenkin rutinoituneita eikä täällä oikeast tapahdu yhtään sen enempää hätkähdyttävyyksiä kuin missään muuallakaan. Tässä vaiheessa en voi kuitenkaan enää lopettaa, joten saatte lukea tylsiä "tänään kävin kickboxaamassa" ja "eilen hostpoikani antoi pusuja"-päiväpostauksia loppuun saakka.. Ehkä meidän elämässä tapahtuu jotain hätkähdyttävää kesän aikana, ainakin kovasti toivon, että näin kävisi. Anyways, eilen yllättävästi hikoilin salilla, hoidin lapsia ja stressasin. Aloitin myös vitamiinien syömisen! Tabletit kuulemma sisältävät myös rautaa, joten ei tarvitse muistaa kuin yksi tabletti päivässä, mutta siinäkin tuntuu olevan liikaa tekemistä aivojeni kapasiteetille. Tänään hikoilin salilla, hoidin lapsia ja kärsin liiallisesta energiasta. Kuinka se ei voikaan jakautua tasaisesti arkipäiville? Tänään kävimme myös kokeilemassa jalkaan uusia lenkkareita, omani kun hajoilevat jo pahasti (onhan niitä käytettykin jo viitisen vuotta!). Ostan uudet vasta kun vanhat sanovat itsensä irti aivan kokonaan, mutta kumminkin täältä, koska saan ne paljon halvemmalla kuin Suomesta. Olen muuten laihtunut! En voi uskoa tätä, koska en ole ikinä laihtunut muutamaa sataa grammaa lukuun ottamatta vaan paino on vain noussut tai pysynyt samassa lukemassa pidemmän aikaa! Tuloksien näkeminen saa minut hyppimään ja hikoilemaan entistä enemmän, joten toivottavasti kunnon tuloksia olisi nähtävissä Suomeen palatessa.. (ja no- kyllähän se habalihaskin todettiin olemassaolevaksi, eli kai sen voi laskea tulokseksi: D)

Nyt on taas aika mennä nukkumaan.. Kertokaa missä välissä ehdin lukemaan kemiaa ja suunnittelemaan Floridan loman, kun ei näin iltasinkaan ole aikaa..

maanantai 18. huhtikuuta 2011

perus-Suomi

Mitä voi tehdä, kun päässä soi Petri Nygårdin selvä päivä?

Mitä voi tehdä, kun pää räjähtää kaikista vaalivalituksista kuten: "pakko kai täältä perus-Suomesta on lähdettävä maanpakoon" / "enpä olisi uskonut, että suomalaiset ovat näin tyhmää kansaa" / "taidanpa etsiä uuden kotimaan, jos valtaan pääsee homo-, ulkomaa ja hätäapu-vastainen abortinkieltäjäpuolue". Anteeksi nyt vain, mutta
a) jokaisella 18-vuotta täyttäneellä oli oikeus äänestää
b) tämä on sitä peräänkuulutettua demokratiaa. Suomi äänesti, ja tällä kertaa emme-omista-minkäänlaista-mielipidettä-Keskusta ei voittanut, tai yleensä peränpitäjien joukossa olevat Persut jääneet peränpitäjiksi, vaikka eivät he sinne korkeimmalle pallillekaan päässeet!
c) en saanut matikasta himoitsemaani L:ää, mutta osaan kuitenkin pitkällä matikallani sen verran laskea, että Persut eivät saaneet 200 paikasta 200 paikkaa, ja kun pakkaan lisätään vielä vastakkaiset mielipiteet omaavat demarit, niin uskon että abortteja haikailevat saavat aborttinsa pitää eikä sitä euroakaan päivässä muuteta uudeksi/vanhaksi valuutaksi.

Minulla oli vielä paljon muutakin sanottavaa, mutta en jaksa enää muistaa mitä. All in all vain närkästyttää nämä huonojen häviäjien valitukset ja ruikutukset.. Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että vuosien samassa kaavassa pysymiseen on ihan tervettä piirrellä muutamia uusia mutkia! Demokratia on puhunut. Ja vaikka tällä kertaa se puhui eri äänellä kuin yleensä, you just have to take it like a man.

sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

day 252

Ihana sunnuntai! Kemian lukeminen vaihtui ostoskeskuksessa pyörimiseen ja juoruiluun, mutta loppujen lopuksi en ihan hirveästi itseäni potkinut opiskelujen sivuttamisesta:> Salivaatteet saivat pysyä tänään komerossa, kun sain pukea oikein farkut ja bleiserin päälleni! Sain muuten hurjasti kehuja kaulakorustani sekä kengistäni (ne ihanat pinkit TOMSit), tuntui niiiin kivalta kaikkien salivaatepäivien jälkeen! Ja se Michael Korsin bleiseri on unelma. En anna sitä koskaan pois. Ostarilla tulikin sitten pyörittyä useampi tunti, ja sen jälkeen päädyttiin vielä Starbucksiin istumaan pariksi tunniksi ennen kotiinpaluuta. Illalla facebookailin host äidin kanssa ja juttelin Janiikan kassa skypessä tekstailun lomassa:D Naurettiin kyyneleet poskilla, mikä olisikaan parempi alustus viikolle?


yöeläin

Se tapahtuu joka ilta kymmenen ja yhdentoista välillä. Sammutan yövalon ja painan pääni tyynyyn- PUM, aivoissa alkaa surista. Surisurisuri, huoneeseen ripotellut to do-listat huutavat täyttämistä ja pään sisällä muodostuvat blogikirjoitukset vaativat paperille pääsyä. Perhana. 22.05. laitan yövalon päälle ja kirjoitan muutaman asian muistiin.
"muista varata Disney worldin lippu"
"muista sopia mallille meno Franzin kanssa"
"soita delfiini-tyypeille"
Sammutan valon ja painan pään uudelleen tyynyyn. Surisurisuri. Blogikirjoitukset hahmottuvat mielessä. Loistokkaat, lennokkaat, hauskat blogikirjoitukset- kaikkea muuta kuin "tänään vaihdoin kolme vaippaa ja sanoin ei viisitoista kertaa"-tyyliset blogikirjoitukset. Uudet ideat sinkoilevat aivojeni yleensä kovin kumisevassa tyhjyydessä, ei kai auta kuin kirjoittaa niitä ylös.
22.13. laitan yövalon päälle ja kirjoitan blogikirjoitusten ideoita ja alkuja.
22.17. Valo pois päältä, ja pää tyynyyn.
Surisurisuri.
Vaihdan asentoa. Vaihdan uudelleen. Käännän tyynyn. Katson kelloa: 22.23. Makaan turhautuneena ja toitotan mielensisäisesti "rentoudu, älä ajattele mitään, rentoudu, nukahda". Kuinka turhaa.
Surisurisuri jatkuu, ja jatkuu, ja jatkuu.
Tätä kestää sen tunnin verran, sen jälkeen lopetan ideoiden suodattamisen paperille, suljen silmät ja turhautuneena pakotan itseni uneen.. Aamulla väsyttää ja torkku on kova sana, niinkin kova, että pukeutuminen ja hampaiden pesu tapahtuu parissa minuutissa. Miksi, oi miksi minun pitää olla henkeen ja vereen yöihminen?

PS Monen pohdinnan tuloksena aloitan syömään rautaa ja vitamiineja, kunhan liian kalliiseen troppikauppaan ehtisi, tai edes sinne Walgreensiin asti.. Minähän en siis lisäravinteisiin usko, mutta nyt on pakko niitäkin kokeilla.

lauantai 16. huhtikuuta 2011

mutanttihämähäkkejä

Tapoin hämähäkin, jätin sen nenäliinaan kiedottuna lattialle. Heittäessäni nenäliinaa roskiin hämähäkki oli kadonnut. Kadonnut. Mutanttihämähäkkejä huoneessani, en varmastikaan nuku koko yönä.

// Karannut yksilö, tai uusi, eipä ole enää elossa. Ei ole kyllä mielenrauhanikaan.

days 250 and 251

Arvatkaa mitä? Kun oikein pinnistän, tunnen habalihaksen käsivarressani!

Sain postia Suomesta! Herkullista postia.



Kuvanottohetkellä yksi pätkis oli jo nautiskeltu, ja suklaalevy avattiin heti kuvan ottamisen jälkeen.. Mau-kas-ta!

Eilen työskentelin pitkän päivän, kun molemmat hostvanhemmat olivat töissä ja hosttyttö kuumeessa.. Pumppasiin tyttöön nesteitä, ja vaihdoin pojan vaippoja.. Siinä se päivä sitten olikin:D Tänään kävin hostäidin kanssa kettlebells-tunnilla, ja olin töissä viitisen tuntia, kun hostvanhemmat olivat taas töissä. Täällä on satanut koko päivän, kolmesta eteenpäin sateen seuraksi liittyi myös ukkonen. Leikkien lomassa jyrähti kerran niin kovasti, että niin tyttö kuin poika juoksivat kiireen vilkkaa syliin turvaan.. Pelailtiin muuten tytön kanssa myös Guitar Heroa, eikä yllättäen ollut mikään helpoin tehtävä osua joka nuottiin, kun tyttö naputteli vihreää, ja minä hoidin muut. Vaikeampaa kuin kitaran näpytteleminen yksin! (koordinaatio-challenge indeed!) Iltasella katsoin Gleen ekan tuottiksen pari viimeistä jaksoa (on vain niiiin ihana!) sekä tein kaikkea randomia ja erittäin turhaa kemian lukemisen kannalta hyödytöntä pikkujuttua. En suosittele. Meinasin tähän loppuun iloita, että jee viikonloppu, mutta se on taas kohta ohi..

PS 18 päivää Floridaan!

GLEE vol 2

Uusi Glee-moment! Kun tulen takaisin, mun JEEJEESAATIINSUTTAKAS-bileet tulee olemaan naamiaisbileet (heh heh). Ja mää oon sit Lady Gaga. Ei mulla muuta, hyvää yötä!

perjantai 15. huhtikuuta 2011

GLEE

Tiedetään, Glee on ihana ja se on tullut sanottua, mutta nyt koin sellaisen Glee-hetken, että oli pakko tulla sanomaan tämä taas kerran: Glee on ihana. Miksei mun elämä voi olla Gleestä? Miksei Finn voi laulaa mulle? Miksei Jesse voi laulaa mulle? Miksei PUCK voi laulaa mulle (ottaisin jopa sen fat bottomed girlsin, jos ei muuta löydy)?

PS Jonathan Groff- listani tulevista aviomiehistä alkaa olla jo melko kunnioitettava.

nyt meni hermot

teihin lukijoihin. Ei vaan, rakkaat, mutta tää on tylsää kun teistä ei kuulu yhtään mitään ja mun pitää kuitenkin parin päivän välein päivitellä! Katkerana päivittelen. Ei vaan, taas, mutta silti, puumerkkejä kehiin! Kiitos kaunis, kumarrus ja vielä niiaus päälle!

keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

days 247, 248 and 249

Hei olen väsynyt. Hei olen syönyt liikaa.

Maanantaina hosttytöllä ei ollut koulua, joten oltiin ihan vain kotona ja leikittiin aamun ja iltapäivän salilla oloa lukuun ottamatta. Illalla leivoin äidille täytekakun (kuva tulossa!) hosttyttö apunani. Tiistaina hostäidin piti hoitaa asioita, joten olin hostpojan kanssa kotona aamupäivän ja iltapäivän. Tyyppi kerrankin nukkui kunnolla, joten minä soitin äitille ja isille skypessä ja esittelin synttärikakun, jonka kimppuun syöksyin heti tilaisuuden tultua.. Tiistaina katosta vuoti vettä, joten skypettelyn lomassa juttelin remonttimiehelle (joka luuli, että olen perheen äiti, onneksi sain korjattua tämän luulon: D), sekä tarjosin hänelle synttärikakkua. Hostpoikakin heräsi sanomaan hei porukoilleni, mutta päätyi nuokkumaan olkapäätäni vasten (sekä melkein oksentamaan, tai siltä se vaikutti ja mää panikoin äitille, että apua mitä teen jos hän oksentaa. Oksennus kun on ehkä maailman ainoa asia, jonka kanssa en pysty olemaan tekemisissä..). Hostpoika nukahtikin uudelleen hetken päästä, katsottuaan ensin minua ikään kuin kysyen "onko ok jos nukahdan?", mihin vastasin, että toki, nuku vain. Hän sulki silmät ja nukahti. Hän on niiiin ihana.

Tänään olen syönyt sata palaa kakkua, ihan kamalan lihava olo.. Mutta päivä oli kiva! Hostäidillä oli töitä, joten minulla oli lapset melkein koko päivän! Leikittiin, syötiin ja puuhailtiin muovailuvahan parissa, sekä käytiin salilla, kun kävin kokeilemassa kahvakuulia ryhmätunnin muodossa. Eräs saksalainen kaveri täältä Delawaresta innosti minut sinne, ja aion kyllä ottaa kahvakuulatunnit pysyvästi mukaan liikuntamuotoihini! Illalla vaihettiin yökkärit ennen hostisän kotiin paluuta, hostpoika oli siinä vaiheessa jo niin väsynyt, että hän makasi kainalossani sohvalla valmiina nukahtamaan hetkellä millä hyvänsä (hän kun ei suostunut nukkumaan tänään päikkäreitä). Olen tänään myös ehtinyt vähän suunnittelemaan Floridan lomaa, mutta haluaisin ehtiä opiskelemaan kemiaa.. En vain ikinä näin iltaisin jaksa opiskella, eikä päivän aikana ole aikaa. Dilemma.

maanantai 11. huhtikuuta 2011

hups

Janiikan mukaan kahdeksan kuukautta tuli täyteen lauantaina. Oho! Onnea meille, ja kaikille muille jotka tulivat samalla viikolla. 1/3 vuodesta jäljellä..

Pyöreitä

Hiiskuin muutama viikko taaksepäin tilaamastani spesiaalista lahjasta, jonka saajaa on vihdoin aika juhlistaa! Pala joka tytön unelmaa oli löytänyt tiensä perille hieman etuajassa, eikä tainnut paria tuntia kauempaa paketissaan pysyä. Malttamattomia-niin äiti kuin tytärkin.. Josko vaikka elokuussa juhlittaisiin- ja ihan kunnolla?

PS jos hirveästi mieli tekee, niin saatte käydä kurkkaamassa, mitä äidilleni tilasin:



PPS Onnea myös miehekkäälle (olisin kirjoittanut ihanalle ja huipulle ja mahdille, mutta ollaan nyt kerrankin kivoja) Laatikkokauhalle! Lähettäisin tutti frutti chocoja, mutta täällä ei myydä niitä. Eivät tunne hyviä karkkeja nimittäin.

PPPS Huhtikuun syndeläiset, tiedän, olen kamala ihminen enkä saanut teidän synttäripäiviksenne mitään lähetettyä. Armahtakaa, niin kyllä ne sinne postilaatikkoon vielä tupsahtaa..

sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

days 241, 242, 243, 245 and 246

Kuinka viikot voivat hujahtaa ohi toinen toistaan nopeammin?

Tämä oli se kuuluisa backwards-viikko. Käsistä tippuivat niin lelut, ruokapaketit kuin puhelimetkin- host äidin siihen malliin, että uusimaan jouduttiin. Tällä viikolla myös hikoiltiin- erityisesti tiistain kickboxingissa ja torstain sweat-tunnilla. Kaksi tuntia, jotka päätyvät kalenteriini varatuiksi. Tuloksia kehiin! Tällä viikolla saimme lasten pääsiäiskuvat, minäkin omat kappaleeni. Ovat kovin suloisia. Perjantaina vietin melkein koko päivän lasten kanssa, ja olin vakaasti päättänyt olla ensimmäisenä autojonossa tyttöä hakemassa, joten istuimme host pojan kanssa autossa tunnin ja vielä kymmenen minuuttia päälle. Olipa tyttö kumminkin tyytyväinen, kun kerrankin "I got to be called first!". Lauantain pilates-tunti oli hauska, ei edes tuntunut treeniltä kun sai nauraa niin paljon. Ja kuinka se rentouttikaan! Tänään kärsin pienimuotoisesta paniikkikohtauksesta, kun en meinannut saada ketään puhelimen päähän ja au pair-tapaamiseen lähtö häämötti parin tunnin päässä, eikä itselläni mitään käsitystä reitistä. Backwards-viikosta huolimatta selvisin, eikä edes tarvinnut itse löytää perille. Sain jopa esseen valmiiksi. Se kemian ykköskurssi on vieläkin vähän kesken, mutta into ja himo lukea on suuri, joten eiköhän sekin saada listalta pian pois.

Haluaa opiskella! (kysykää uudelleen syyskuussa, vahva veikkaus on, että vastaus on muotoa ei halua opiskella!)

Nyt kamppailen itseni kanssa, sillä uni olisi viisaampaa kuin kemia. Entä jos ihan vain vähän?

road trip eli days 233, 234, 235, 236, 237 and 238

Kuukausi, pari tuntia ja hermojen treenausta, mutta nyt se on täällä!

Ja kamala onkin.

Jouduin pätkimään viisitoista sekuntia pois sieltä täältä, ei saa nauraa kun huomaatte mistä:<

perjantai 8. huhtikuuta 2011

tänään ei nukuta!

Mikä siinä on, että kun voisi viettää laatuaikaa itsensä kanssa tahtoo Nukkumatti tulla kylään jo kahdeksalta? Ehkäpä käsken hänet vaihtamaan kakkavaipat tästedes- kiitoksena näistä viikonlopun vierailuista.

Tänään livahdan ulos ja jätän erään leikkimään piilosta yksinään. Vaikka unihiekat ehtivätkin jo silmiin asti.

tiistai 5. huhtikuuta 2011

days 239 and 240

Lomalta palattu sorvin ääreen! Tai oikeasti tietokoneen, saisivat tuon sanonnan muuttaa ihan pysyvästi tietokoneen ääreiseksi..

Ajattelin, että tekisin road tripistä vloggauksen, sillä saisin nitistettyä kaksi kärpästä yhdellä iskulla.. Ja olenhan jo kuukauden päivät luvannut vlogata "huomenna".

Alkuviikko on lähtenyt käyntiin mitä oudoimmissa merkeissä, syynä lienee univaje ja yleinen lomalta palaamisen aiheuttama vaikeus palata arkeen. Eilen nukuimme pitkään ja olimme väsyneitä koko päivän, joten tyttö skippasi koulun ja me skippasimme salin. Väsynyttä päivää piristi IHANA kirje kummitytöltäni! Sain hienon piirustuksen ja kauniin kuvan kauniista kummitytöstä huonettani piristämään! Kiitos! ^^

Tänään heräsin seitsemältä, heitin vaatteet päälle ja ajattelin levätä vielä muutaman minuutin.. Muutama minuutti vaihtui kuitenkin tunniksi, joten kahdeksan jälkeen havahduin hereille ja kelloa vilkaistuani pomppasin sängystä ylös ja samaa tietä yläkertaan. Luulin muiden jo lähteneen, kunnes kuulin hostpojan itkevän huoneessaan..Unohdin tietenkin sammuttaa hälytysjärjestelmän, joten kömpiessäni yläkertaan hälytykset alkoivat soimaan (eikä mitenkään kovin hiljaisesti). Syöksyin takaisin alakertaan näppäilemään koodia laitteeseen kirosanat mielessä sinkoillen. Ainakin tuli herätettyä koko talo:D Tyttö ei loppujen lopuksi ollut kuin tunnin myöhässä koulusta, ja mekin ehdittiin kick ass-kickboxingiin.. Oli muuten aivan kamala tunti:D Noita tiistain tunteja pitää naisohjaaja, ja hän saisi meidät itkemään kivusta jos haluaisi. Kickboxingista ajeltiin Trader Joe'siin (saataisko niitä Suomeenkin, please?), ja myöhemmin karateen health clubille. Leikin hostpojan kanssa, hän oli tänään taas niiiin ihana! Sain pusuja ja haleja oikein urakalla, ja zumbaakin tanssittiin yhdessä. Söpö! Illalla hostisä haki lapset kotiin, jotta me saatiin vielä urheilla.. Hostäiti kävi joogaamassa ja minä liityin Camillan seuraan crazy machinelle ja vielä kickboxingiinkin puoleksi tunniksi.. Nyt väsyttää, mutta yritän kuvata sen videon huomenna..

perjantai 1. huhtikuuta 2011

road trip

Terveisiä Tennesseestä! Saavuttiin tänne host isän veljen luo iltapäivällä, ja tarkoitus olis olla täällä huominen ennen yli kahdentoista tunnin ajomatkaa kotiin.. Kirjoittelen kunnon road trip-postauksen myöhemmin kuvineen päivineen, nyt pitää katsoa tämän viikon traaginen Greyn anatomia! Apua.

PS täällä ollaan jopa eri ajassa kuin Delawaressa:D