perjantai 1. heinäkuuta 2011

days 323, 324, 325, 326 and 327

Hello! Heinäkuun ensimmäinen, en voi uskoa tätä! Ensi kuussa tulen kotiin!

Mulla oli eilen toooooosi pitkä päivä, joten en ihan hirveästi jaksanut enää päivittelemistä miettiä.. (Rehellisesti sanottuna vietin illan muutaman vapaatunnin laukkuja ja kenkiä googletellen, samaan aikaan Rosan kanssa skypessä mielipiteitä vaihdellen.. Kehittävää puuhaa etten sanoisi:D)
Yleisesti ottaen tämä viikko on mennyt supernopeasti, varsinkin viime viikkoon verrattuna! Viime viikko oli hitain ikinä, mutta tämä viikko onneksi korjasi tilannetta ja uskoa siihen, että ehkä tämä loppu ei menekään niiiin hitaasti. Tasan viisi viikkoa jäljellä! Uskomatonta..

Tässä pikakatsaus viikkoon:

Maanantaina stressasin sakkoa, mutta soitettuani New York state courtille hengähdin, sillä sieltä päästä sanottiin että sakko on "vain" max. 200 dollaria. Parempi se kuin se odottamani tonni:D Hosttytön kanssa leikittiin koiraa.. Hosttyttö oli koira, joka oli koko ajan sairas, joten sitten sitä piti viedä lääkäriin ja paijailla ja muuta yhtä kivaa..

Tiistaina kävin Franzin jäähyväisillasella The Cheesecake Factoryssä viiden saksalaisen kanssa.. Oli sekä hauskaa että haikeaa, silloin vain ei vielä jotenkin käsittänyt, että Franzi on oikeasti lähdössä. Hosttytön kanssa leikittiin kissaa.. Arvannette varmaan, kellä oli tylsää? : D

Keskiviikkona kävin viimeisellä yhteisellä kettlebells-tunnilla Franzin kanssa. Lähtöä tehdessä Franzia alkoi itkettämään, joten sitten muakin alkoi itkettämään.. Oli tosi outoa tajuta, että tää on oikeasti viimeinen kerta kun nähdään, että nyt se oikeasti lähtee kotiin! Selvisin siitä kuitenkin melko hyvin, vaikka hyvästejä vihaankin.

Eilen olin töissä melkein koko päivän, aka aloitin ennen kymmentä ja lopetin yhdeksän jälkeen. Oli muuten ihan hemmetin tylsää! Hosttytön kanssa piti leikkiä äitiautoa ja lapsiautoa, autoille piti keksiä nimiä, sitten niillä oli synttäripartyt ja lapsiautolta loppui koko ajan öljy, minkä takia sen renkaat puhkes (tulevaisuuden autoasiantuntija aivan selkeesti; D). Saatiin kyllä Ellan paketti (<3), mikä piristi päivää kummasti! Iltakin oli ihan kiva, kun sain viedä tytön uimatunneille ja olla lasten kanssa yksin. Väsytti kyllä nukkumaan mennessä ihan mukavasti..

Tänään en oo ihan hirveästi vielä ehtiny touhuta, kun kello ei oo viel ees yhtätoista.. Oon möyriny hostpojan kanssa mun sängyssä ja viihdyttänyt sitä joka viides minuutti erilaisilla jahtausleikeillä, jotta saan aina pari minuuttia kirjoittaa. Äsken olin kirjottamassa, että "nyt se kutittelee mun selkää" kun sanan kutittelee kirjottamisen kohdalla se PURAS: D Sattu ihan hemmetisti, ja yks naurava hostpoika pääty puhutteluun. Au au sattuu vieläkin. Puremisesta puheen ollen hostpoika puras mua sormeen alkuviikosta niin lujasti, että veri vuoti! Saakelin lujaa tekoa nuo hampaat ja leukaluut..

Nojaa, olipas taas perustylsä viikko.. Ihanaa, että on perjantai! Me lähdetään tästä laittamaan päivävaatteita päälle, voitas ehkä uloskin mennä vähän kuluttamaan energiaa ennen lounasta.. Nyt toi yks pussailee mun konetta, eli tyydyn vain lopetukseksi toivottamaan hullunhauskat heinäkuun alut kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti