perjantai 1. heinäkuuta 2011

Oh July

Piti vielä tulla kertomaan teille tästä päivästä vähän lisää.. Oli nimittäin ihan mielettömän ihana, mutta rankka päivä! Aamulla tosiaan painin hostpojan kanssa, sinne uloskin päästiin, mutta muutamaa minuuttia kauemmin siellä ei ehditty olla, koska hän päätti nukahtaa pyöräillessä:D Pojan nukkuessa katsoin So you think you can dancen uusimman jakson, ah se on niin ihana ohjelma! JA LIL'C ON IHANA! Veisköhän se mut treffeille? Ehkä jätän tän ajatuksen hautumaan.. Anyways, poika heräsi huutaen, joten seuraavat 15 minuuttia sain kiristellä hampaita yrittäessäni keksiä, millä saisin pojan tyytyväiseksi.. Mikäs muukaan kuin telkkari siihen sitten lopulta tepsi.. Iltapäivä meni leikkiessä, hostäitikin saapui hosttytön ja hänen serkkunsa kanssa viimein kotiin lääkärireissulta (hosttytön outoihin atooppisen ihon nöppylöihin laitettiin jotain myrkkyä).. Hypättiin basementin, pihan ja keskikerroksen väliä, kunnes kello löi kaksi jotan ja postimies kurvasi pihaan.. Näin, että se työnsi meidän laatikkoon jotain pakettia, joten nappasin pojan kainaloon ja kirmasin laitumelle- ei kun pihalle hakemaan sitä pakettia, koska vaan tuntui siltä, että se on mulle (hehe). Mut hei se oli! Ja vieläpä yhdeltä maailman ihanimmalta ihmiseltä- eräältä lukioni (tai no- yläasteen ja lukion) opelta, josta tuli hurrrrrjan tärkeä lukion vuosien aikana. Valehtelisin jos väittäisin, että en saanut silmäkulmiani pyyhkiä- kyyneleitä tasapainottamaan kuitenkin nauroin ääneen. Hostpoika katsoi kuin hullua, kun itkin ja nauroin vuorotellen- voi Pirjo kuinka kaipaankaan sua! Sain muuten aivan ihanan paketinkin- karkit on kohta mennyttä.. KIITOS PIRJO! (ja ne Ellankin antamat karkit on muuten kohta syöty.. Hups.) (tällä viikolla olen muuten käynyt salilla vain KERRAN. Ainakin tiedätte mitä tulen tekemään sunnuntaina- en lähde salilta edes ruokatauolle:D).

Kellon lyödessä kolme jotain lähdin viemään hosttyttöä serkkuineen manikyyriin ja pedikyyriin. Siellä menikin sitten yli pari tuntia, koska paikka oli ihan hemmetin ruuhkainen forth of Julyn takia.. Sieltä palattuamme sain ilokseni olla vielä töissä muutaman tunnin, joten kun vaihtoehdot olivat basement tai pihalla oleminen, valitsin vaihtoehdon "hei hostäiti, vien lapset jätskeille, jotta saat aikaa itselles!". Kuinka neroa, haha. Oikeasti, koska
1) sain lapset ulos, eli ei tarvinnut tylsistyä basementissa
2) sain ilmaisen jätskin
3) hostäitini rakastaa mua nyt entistäkin enemmän, koska olin kuulemma niin generous.
Nojoo, ihana päivä-titteli oli hieman koetuksella siellä jätskipaikassa, kun hostpoika oli jo niin väsy, että tyyppi ei muuta kuin kirkunut ja juossut ympyrää.. Ihmiset katsoivat mua tyyliin "god bless you", ja au pair-kavereiden kanssa kaavailtu rauhallinen jätskihetki muuttui kaoottiseksi 1,5-vuotiaan jahtaamiseksi. Yritin vain laskea kymmeneen päässä uudelleen ja uudelleen, kunnes päätin, että nyt voidaan lähteä kotiin. Ajelin sitten vähän ylimääräisiä lenkkejä, jotta saatiin vielä lisää aikaa kulumaan jätskireissuun.. Kotona pääsin onneksi rather pian suihkuun ja skypeen, ettekä ikinä arvaa mitä sain vielä tehtyä illalla.. Tilasin sen yhden ison jutun, josta jo joku kuukausi sitten vähän vihjailin.. En kestä odottaa, että se saapuu ja pääsen esittelemään ostokseni! Ah, olen säästänyt tähän niiin kauan, unelmoinut ainakin kymmenen kertaa kauemmin, sakot melkein pilasivat unelmani toteutumisen, mutta nyt viimein sain sen tilattua. En voi uskoa tätä! Heinäkuu alkoi melko makeasti- ihan kirjaimellisesti;> Menetetyt kilot, here I come! Suomiherkut on niiiiiin hyviä!


PS tätä me tehdään skypessä illat:
Janiika: "Onks mun suu iso vai pieni?" (pakko tähän väliin kertoa, että ihan tosissani kirjoitin ensin onks mun iso vai pieni suu. Hyvin menee tän suomen kielen suhteen!)
Roosa: "no näytäs. haha PIENI! Kato tätä mun!"
Janiika: "hahahah"..."sul on tollanen piilosuu"


Scandinavian music group soi aina kun mahdollista- kiitos Ella, tämä on IHANA! Erityisesti Kaunis Marjaana kolahti aivan uskomattoman kovaa ekasta nuotista lähtien!

5 kommenttia:

 1. Moikka! Pieni reissu tuli tehtyä ja näemmä paketti löysi sillä aikaa perille, GREAT! Ole hyvä vaan, taisinpa minäkin sekä itkeä että nauraa sitä kirjettä täällä laatiessa. Kirjasen voit lukaista läpi ja korjata jos on virheitä (minä en ehtinyt) - ja jättää muistoksi jollekin mukavalle ihmiselle. Itsehän sinä toki tiedät miten Fun Finland on: vai muistatko vielä :)
  Haleja!!!

  VastaaPoista
 2. Janiika: en kestä en kestä en kestä määkään!

  Pike: Minkäslaisen reissun kävit tekemässä? Sen kirjasen parissa naurettiin jo yhdessä, aivan mielettömän hupaisa! Hosttyttö vähän ihmetteli kun lueskelin sitä ja nauroin vedet silmissä, mutta kuvat nähtyään hänkin liittyi naurukuoroon. Paljon haleja takaisin!

  PS Miten voisin koskaan unohtaa miten ihana ja hauska Suomi on- päinvastoin ulkomailla vierailleissa Suomen ihanuus muistuu mieleen entistä kirkkaampana:>

  VastaaPoista
 3. Käväistiin Johannan kanssa mun vanhempien luona Raisiossa, vierailtiin tädin ja siskon perheen luona ja... Siljalla. Ihan vaan Tukholmaan ja takas, eli 23 h laivalla :)

  Happy 4th of July!!!

  VastaaPoista
 4. AI niin teillä oli ne reissut nyt! Oon ihan sekaisin päivistä, hups.. Toivottavasti oli mukavat reissut! <3

  VastaaPoista