keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

days 338, 339 and 340

Hellooo! En voi uskoa, että huomenna on jo torstai!

Tänään oli ihana päivä, ja eilenkin oli tosi kiva päivä! Kyllä väsyttääkin sen mukaisesti.. Tänään Rosa tuli meille aamusta, koska se oli lupautunut ottamaan lapsista ja musta muutamat kuvat jäähyväislahjaa varten. Leikittiin sitten basementissa kunnes hostäiti lähti touhuamaan juttujaan, minkä jälkeen vaihdoin lasten vaatteet ennen kuin lähdettiin porukalla ottamaan kuvia puistoon. Rosa joutui lähtemään kuvaussession jälkeen kotiin, ja mekin suunnattiin melko pian frozen yogurteille ennen kotiinpaluuta.. Hostpojan nukkuessa ja hosttyttön katsoessa televisiota skypettelin äitin kanssa, viimekertaiset laukkugooglailut vaihtui tällä kertaa kellogooglailuihin. Suunniteltiin me aika paljon Kuopion kämppääkin, äiti kun on niin innoissaan mun huoneen sisustamisesta. Oon antanut sille kaiken vallan, joten saa nähä millaseen huoneeseen saan astua elokuun lopussa! :> Hostpojan herättyä tehtiin päivällistä, ja koska hostyttö pyysi (aka aneli) alettiin myös tekemään pretzeleitä. Siihen menikin "vain" pari tuntia, tuloksena seitsemän pretzeliä: D Illalla katsottiin kuudes Potter, yllättävää kyllä se olikin parempi kuin muistin! Ja se tunne, kun Dumbledore tippuu ja tippuu ja tippuu kuolleena..

Eilenkin oli kiva päivä, vaikka olikin niin kuuma ettei päästy ulos.. Leikittiin basementissa ja otettiin rennosti, ja yllättävää kyllä tämäkin, mutta ilta saapui suht nopeasti! Pääsin siis Rosan kanssa frozen yogurteilemaan ja juoruilemaan, oli ihan huippukivaa! Niin ja käytiinhän me cupcakesitkin syömässä, kun kerta herkkulinjalle lähdettiin.. Hups!

Maanantaina olin lasten kanssa yksikseni kunnes lähdimme iltapäivänsuussa mallille, vietettiin siellä "mukavat" viisi tuntia.. Kotiin lähdettäessä auto oli täynnä nälkäistä sakkia enkä olisi koskaan kuvitellut voivani olla iloisempi shoppailun loppumisesta: D

Enää pari päivää ja pääsen vihdoin käymään Atlantic cityssä, hostäitini lupasi viedä mut sinne tyttöjen viikonlopuksi. Toivottavasti huominen ja perjantaikin ovat yhtä kivoja kuin tämä päivä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti