torstai 7. heinäkuuta 2011

days 331, 332 and 334

Mulla virtaa aina päivisin hirveästi ajatuksia aivojen perukoilla, yritän niitä kirjoitella paperillekin, mutta siitäkin huolimatta kaikki ajatukset ovat kadonneet iltaan mennessä. Kun on aika päivittäää blogia, en tunnu muistavan mitään kivoja ajatuksiani kirjoitusaiheista.. Eipä täällä nyt mitään niin ihmeellistä ole tapahtunut, mutta niitä päivän kivoja pieniä juttuja olisi kiva muistaa! Varsinkin meidän 1,5-vuotiaan lausahduksia, ne ovat niiiiin hauskoja! Ja tänään hosttyttö sai mut nauramaan ääneen, kun hän Mario kartia pelatessamme sanoi "those cars drive me nuts..looks like they've had too much sugar!" Olisi myöhemmin kiva muistaa, että mitä hauskoja juttuja sieltä lasten suusta tupsahtikaan ilmoille, joten täytyy varmaan alkaa kulkemaan paperi ja kynä kourassa:D

Tässähän onkin taas kohta viikko ohi, suht nopeaa tämä loppu kyllä viilettää ohi.. Olen muuten huomannut, että suhtaudun näin lopun ollessa käsillä kaikkiin suunnitelmiimme melko negatiivisesti (onneksi kuitenkin vain oman pääni sisällä- ja Janiikan kuullen), mutta loppupeleissä juuri noiden suunnitelmien toteutumisista on tullut viikon parhaita päiviä! Kuten eilinen rantapäivä, josta en ollut yhtään innoissani, mutta joka oli juurikin se viikon paras päivä. Menimme New Jerseyn Wildwoodiin ensin rannalle leikkimään ja uimaan, sateen yllätettyä siirryimme hostisän veljen beach houselle valmistautumaan päivällisen viettoon. Lähdimmekin sateen lakattua boardwalkille syömään sekä huvipuistolaitteissa hurvittelemaan, itse päädyin viettämään suurimman osan ajasta hostpoikani kanssa, joten emme ihan kovin hurjiin vekottimiin päätyneet. Päätimme illan funnel cakeen ja pehmikseen, kotiin pääsimme vasta yhdentoista jälkeen. Voitte vain uskoa, kuinka uni maittoi! En herännyt yön aikana kertaakaan- mitä luksusta! New Jerseyn quartersia en saanut vieläkään, mutta onhan tässä kuukausi aikaa.. Oli muuten hassua jo sanoa hyvästejä, mutta kaipa on ihan jees sanoa osa jo nyt, että ei sitten viimeisten parin viikon aikana tule yliannostusta..

Tänään oli sitten sellainen kuuluisa palautumispäivä, otettiin rennosti eikä uloskaan jouduttu (hehe) järkyttävän helteen takia.. Hostpoika nukkui pitkät päikkärit, joten saimme hosttytön kanssa viettää laatuaikaa kotia leikkien ja Mario kartia pelaten. Illalla skypettelin ja sain ensimmäinen scrap book-kirjasen (aka ensimmäiset kuusi kuukautta) valmiiksi, mitenköhän meinasin sen toisen kirjan rääpiä kokoon jos ensimmäisen tekemiseen on mennyt 11 kuukautta? Hmm.

Tiistaista en tainnutkaan kirjoittaa mitään, koska ei silloin tapahtunut mitään erityistä. Oikeasti en muista siitä yhtään mitään:D

Sain viimein pikkuveljen aurinkolasit postissa, joten huomenna lähtee paketti porukoille, iskän synttärilahjakin pääseen viimein matkaan! Olen myös saanut muut Amazonin tilaukseni, muun muassa neljä tuubia hammastahnaa ja Amerikan lipun:D Vielä kun sen kauan harkitun ja odotetun USAn vuoteni suurimman ostoksen saisi kotiin!

PS Kun luette tämän, ollaan jo kahdenkympin puolella! Iiks!

3 kommenttia:

 1. kurkku/juuso/aika semi9. heinäkuuta 2011 klo 18.38

  aika jeba! mikset vastaa? plzzzzzzzzzz!!!

  VastaaPoista
 2. Oon monta kuukautta miettiny pääni puhki, että mikä hitto se Iso Ostos on, enkä oo vielä keksinyt mitään... :D Uteliaisuus alkaa olla sietämätöntä!

  VastaaPoista
 3. Hahaa, nytpä paljastuu! Kunhan saan babystani valokuvan niin päräytän postauksen! Hihiii!

  VastaaPoista