sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

days 335, 336 and 337

Iso Ostos paljastuu nyt! Mun baby on kaunis, mutta ei onneksi kasva silmissä vaikka onkin aito baby. Hän on niiiin ihana..

Hän on Gucci, mamin baby! (eka kerta ulkona, vähänko mamia jännitti!)

Baby siis saapui perjantaina, mutta hänet oli jätetty sateeseen. Mami oli vihainen. Baby on onneksi lujaa tekoa, joten hän selvisi ilman merkkejä taistelusta! Perjantaina oltiin muuten taas lähieläintarhassa, tällä kertaa seuraan liittyivät hostisän siskontytöt. Sateen yllätettyä lähdimmekin heidän luokseen, jossa hostpoikaa pisti muutama ampiainen.. Lähdimme vielä valtavalla porukalla (koska seuraan oli tässä vaiheessa liittynyt hostisän sisko ja hänen miehensä, hostisän veljen perhe ja jokin muu perhe vielä joukon jatkoksi..) aivan mielettömän hyvään meksikolaiseen illalliselle, joka ei juurikin hostpojan ampiaisenpistojen vuoksi ollut kovin miellyttävä. Mut hei, ainakin ruoka oli uskomattoman hyvää!

Eilen oli ihan kamalan kuuma päivä, huideltiin jossain 35 Celsiuksen paikkeilla koko päivä.. Kävin aamulla kettlebells-tunnilla ja ei herranjumala ikinä en ole ollut näin jumissa! Koska olin paikalla myöhässä eli vain 10 minuuttia eli tunnin alkua, jouduin Damonin (se ope) pakottama ETURIVIIN, joten mitään löysäilyjä ei sitten sallittu:D Mun jalat huutaa hoosiannaa.. Iltapäivällä mentiin hostisän työpaikalle katsomaan hevoskisoja, oli kuuma ja tuskanen olo, ja illalla kotiin tullessa sähkökatkos kruunasi tuskaisen päivän.. Nukahdettiin hostäidin kanssa basementin lattialle, mutta arvatkaa kuinka taivaallista oli maata lattialla hosttytön kutitellessa selkää! Päätäkin särki ihan hemmetisti, joten makasin sitten loppuillan sängyssä, sainpa kaveripoikiakin skypeen kaveriksi! Niillä oli bileet, joten sain kuulla yhtä sun toista..

Tänään skypetin porukoiden kanssa, joka oli oikeastaan laukkujen googlettua äitin kanssa. Löydettiin kymmenkunta iiiihana laukkua, jotka päätyivät hankintalistalle, enkä voi uskoa, että äitikin rakastui mun babyyn! Hypin kyllä onnesta kattoon, koska mulle on tärkeää että isomami tykkää lapsenlapsestaan. Yritin tänään muuten käydä ottamassa vähän aurinkoa health clubilla, mutta siellä ei ollut aurinkotuolin tuolia jäljellä. Siis ei yhtäkään vapaata aurinkotuolia, että se reissu loppui lyhyeen.. Päädyin sitten lukuisten eksymisten kautta kaverin kanssa mallille, josta sain vihdoin ostettua kuolaamani Michael Korsin kellon! Nyt oon sitten taas extra broke, mutta sitäkin onnellisempi! Kotiin palatessa mun tietokoneen päällä odotti lappu : *piiip* (aka hosttytön nimi) / I <3 U. Sydän syli! Loppuilta meni skypessä ja koneella, how interesting.. Piti kyllä scrapbookata, mutta Facebook on liian koukuttava! Äh, pakottakaa mut scrapbookaamaan, koska haluaisin sen valmiiksi ennen kuin tulen Suomeen..

2 kommenttia:

  1. ihana vauva sulla! täältä löytyy yksi kateellinen henkilö o/ :)

    VastaaPoista
  2. Vauveli on kyllä söpsö! Hihi on sitä odottettukin^^

    VastaaPoista