maanantai 18. heinäkuuta 2011

days 341, 342, 343, 345 and 346

Blogi on viettänyt hiljaiseloa, koska sen kirjoittaja on viettänyt päinvastaista. Viikonloppuna huideltiin Atlantic cityssä ja loppuviikko nyt vaan muuten vain meni tosi nopeasti.. Huomenna (tai no- teille se on tänään) muuten tapahtuu jotain niiiin jännää ettei mitään rajaa! Iiiiiik! Inhoan bloggareiden vihjailuja tulevista tapahtumista, mutta nyt on pakko tehdä sama.. Anteeksi jo valmiiksi, mutta parempi vihjailla päivää kuin monta viikkoa ennen, vai mitä?

Anyways, pikakatsaus loppuviikkoon ja viikonloppuun, hieman käänteisessä järjestyksessä tosin..

Lauantai oli siitä mukava päivä, että toisin kuin yleensä lauantaisin, nyt en kärsinyt hirveästä lapsiin ärsyyntymisestä. Jotenkin lauantaisin vaan alkaa olemaan sen vapaapäivän tarpeessa, joten kaikki rääkymiset ja huudot tuntuvat ärsyttävän normaalia enemmän.. Sain siis viedä hosttyttöni synttärikesteille, jossa hän pääsi leikkimään kavereidensa kanssa au pairin syödessä pitsaa (ja polttaessa nenäänsä- kaunista etten sanoisi). Partyjen jälkeen kävimme koukkaamassa Rosan kyytiin, koska illalla suunnattiin tyttöjengillä (hostäiti, Rosa ja minä) sinne Atlantic cityyn. Saavuimme perille suht myöhään, joten vain kiertelimme ja juttelimme hotellilla parin tunnin ajan. Meidän hotelli oli kyllä melkoisen hieno, mutta en olisi ikinä uskonut, että täällä saa vielä polttaa hotellin sisätiloissa. Tai no- ei kaikkialla- mutta liian monessa paikassa kuitenkin, varsinkin siellä kasinoalueilla meinasi tukehtua tupakansavuun.

Sunnuntaina herättiin Rosan kanssa lounaalle, loppupäivä meni kierrellessä ja kaarrellessa ennen päivällistä ja kotiinpaluuta. Ostettiin muuten Rosan kanssa yhdestä ihanasta karkkikaupasta tikkarinpidikkeet- ei mitkä tahansa pidikkeet vaan bling bling-pidikkeet! Sikamakeet!

Tänään sitten väsytti- taattu juttu menevän viikonlopun jälkeen. Onneksi ulkona oli heat warning, joten ei tarvinnut sinne mennä hikoilemaan. Leikittiin sitten basementissa, ruokailtiin, ja leikittiin vähän lisää ja lopulta päivä olikin onneksi ohi. Kuurasin muuten vessani, vähänkö se nyt kiiltää! Olikin varmaan ainaskin kolmas kerta kun sen putsasin tässä 5,5 kuukauden aikana.. Äiti olisi ylpeä<3

Ai niin, ne torstai ja perjantaikin.. Torstaina hengasin Rosan kanssa main streetillä, ja perjantaina kävin katsomassa viimeisimmän Potterin. Olin valmistautunut paketillisella nenäliinoja (sekä salama-arvellisella otsalla), mutta aloinkin itkemään vasta kun Professor McGonagall sanoo "olen aina halunnut käyttää sitä loitsua". Leffan loppumisen jälkeen oli oletetusti tyhjä fiilis.. Itse leffa oli mielestäni ihan jees Potter-leffaksi, onneksi, koska olisi ollut kamalaa lopettaa Potterit sysipaskaan leffaan..

Fotoja!

paras kuva meidän bling bling-tikkarinpidikkeistä.. Lisää kuvia tulossa!

tää luki meidän hotellin kylpyhuoneen pesualtaassa!

Torstain fotoja:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti