torstai 23. kesäkuuta 2011

days 317, 318 and 319

HUOMENNA! Huomenna räjähtää. Koska en täpinöissäni (ja viime hetken pakkailuistani johtuen) ehdi vielä nukkumaan, ajattelin tulla piristämään teitä kuvallisella postauksella ja ylenmalkaisella höpinällä.

Rosa oli tänään taas meillä, joten pääsin puhumaan suomea ja tattadadaa- syömään ruisleipää! Rosan ihana isi oli tuonut Rosalle ruisleipää, josta sain surkean näköisenä aneltuani kokonaisen leivän! Eli ihanan ylä- ja ihanan alapuolen. Oli niin hyvää ettei sanotuksi saanut.

tässä vaiheessa muistettiin, että ai niin sitä ruisleipää piti kuvata.

Hostlapseni muuten pienten ujostelun jälkeen innostuivat Rosasta aivan täysin, kauhea esitys oli päällä tunnin verran.. Onneksi vanhempansa veivät heidät sitten tv:n ääreen rauhoittumaan, jotta me pääsimme photoshootailemaan: D Piti nimittäin kuvauttaa ne uudet vaatehankinnat, jotta saisin edes jotain kuvamateriaalia tähän blogiin, plus Juuson iloksi päätin muotibloggaajaposettaa, muahaha. Muotibloggajaaposetuksessani on kyllä pientä hiomista, mutta eiköhän se siitä harjoituksen siivittämä kohene. (not:D) (valitukset kuvauspaikasta, valotuksesta, asennoista, ilmeistä, "kampauksista", reisien lihavuudesta yms yms yms voi osoittaa kommenttiboksiin, mutta luultavasti en tulevaisuudessakaan jaksa välittää nykyistä tilannetta enempää. Sorry folks!) Koska leikin muotibloggaajaa, niin sanon, että kun kumminkin haluatte tietää mistä mikin vaate on, niin voin uhrautua ja kirjoittaa ne kuvien alle. En sentään hintoja kumminkaan!

housut: Marc O' Polo
toppi: Marwin
jakku: Calvin Klein

"tee sellanen pussaan Johnny Deppiä muotibloggaaja-asento" Ai hitto en ihan tainnu onnistua:D
neule: Banana Republic

"ota toi muodikas CC:n laukku ja tee sellanen muotibloggaaja-asento" (pakko mainita tässä välissä, että googlasimme muotibloggaaja-asentoja, joita sitten erittäin loistokkaalla tuloksella imitoin..)

tässä vaiheessa alkaa kaduttaa näiden kuvien julkaiseminen..

koko setti: Tommy Hilfiger

koko setti: Tommy Hilfiger

no veikatkaapa mistä nää olis?

Mitäs muuta täällä on tapahtunu.. Oltiin tänään uimassa health clubilla, kunnes meidät komennettiin altaasta pois "ukkosen" takia.. Leikittiin myös basementissa.. Tylsistyin.

Eilen oli tylsää. Tiistaina oli tylsää. EIKUN eilen oli huippuilta! Olin töissä illan pitkästä aikaa- suoraan sanottuna tykkään olla yksin lasten kanssa! Aika oikeasti menee eteenpäin, koska pitää olla koko ajan liikkeessä.. Ilmoitinkin siis hosteille, että olkaa hyvät vaan ja käykää ulkona viikoittain: D Eilen sitten leikittiin basementissa, syötiin päivällistä, kylvettiin ja katsottiin leffa ennen nukkumaanmenoa. Oli iiihanaa, ja lapsetkin olivat todella kiltillä tuulella. Mutta tiistai oli tylsä, siitä ei pääse mihinkään.

Huomenna, huomenna, huomenna päättyy piiiiiitkä piina kun sielunsiskot tapaavat taas iloisissa merkeissä! En kestä odottaa, tästä viikonlopusta tulee jotain niin parasta.

//okei, sellaistakin jänskää tapahtui tänään, että sain drugstore.comin pakettini. Hamstrasin maailman parasta huulirasvaa kotiin vietäväksi, sekä ostin pari kolmenkymmenen euron hiustuotetta muutamalla dollarilla- nekin kotiin vietäväksi. Jee, olen iloinen- siitä huulirasvasta erityisesti!

2 kommenttia:

 1. TÄNÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄN LASKEN TUNTEJA!

  ps oon ollu tunnin hereillä ja ketuttaa jo tää päivä. Have a great day!

  MUT TÄNÄÄÄÄÄÄÄÄN! <3

  VastaaPoista
 2. Mää lasken minuutteja.. Okei en ihan kykene siihen (vielä), mutta tunteja kummiskin!

  TÄNÄÄN. EN KESTÄ.

  VastaaPoista