maanantai 20. kesäkuuta 2011

days 312, 313, 314, 315 and 316

Maanantaista selvitty, mikä tarkoittaa sitä, että kohta on viikon puoliväli, mikä tarkoittaa sitä, että kohta on viikonloppu!

Tänään oli tyypillinen "mua väsyttää"-maanantai. Käytiin tutustumassa lähikouluun, johon hosttyttö sitten siirtyy syksyllä nykyisen yksityiskoulun sijaan. Katsottiin Tangled ja käytiin salilla, sitten olikin jo ilta (onneksi). Kuurasin huonetta tunnin verran, nyt on taas kivan siistiä (imuroidakin kai voisi useammin kuin kerran kahdessa kuukaudessa, paitsi jos haluaa kuulla sellaista jatkuvaa ropinaa imuroidessaan.) En tosin haluaisi mennä nukkumaan, koska pitäisi vielä scrapbookata, tilata kuvia, vastata pariin viestiin, raivata yksi laatikko.. Miksi illat menevät aina niin nopeasti?

Eilen lähdin aamupäivällä kymmenen minuutin varoitusajalla outleteille kiertelemään Saksan tyttöjen kanssa. Eihän sieltä ilman tuhoa selvitty, mutta ostokset olivat kyllä ihanaakin ihanampia! Kierreltiin siellä kirjaimellisesti koko päivä, siis siitä yhdestä asti, kun eihän me sinne aikaisemmin selvitty.. Illalla käytiin vielä lähifarmin jätskeillä, kotiin selvisin joskus yhdeksän maissa hostpojan riemunkiljahdusten saattamana. Ainakin oli ihana vastaanotto!

Lauantaina meillä oli (taas) yhdet valmistujaisjuhlat, jotka muuten olivat vieläkin tylsemmät kuin ne edellislauantain juhlat.. Olin taas reippaasti ylipukeutunut, varsinkin kun neiti graduate oli pukeutunut t-paitaan. Öh? Hostpoika muuten veti juhlissa raivarit, koska otin haukun hänen suklaakakkupalastaan. Puolustaudun sillä, että se pala oli alunperin mun, ja hostpojalla oli toisessa kädessään brownies-pala. Kai niistä nälkäiselle au pairille pitäisi yksi suupala liietä? (joku kertokoot, mikä tuossa lauseessa mättää:D). Kävin sitten sniikkaamassa itselleni pari suklaakakkupalaa, ja pidin huolen siitä, että ne päätyivät tasan tarkkaan nälkäisen au pairin isoon masuun.

Perjantaina käytiin Sesame Street-huvipuistossa. Päätin fiksuna mennä hosttyttöni kanssa vesilaitteisiin vaatteet päällä.. En suosittele:> Päivä oli ihan huippuhuippu, varsinkin kun mentiin vielä illaksi outleteille. Kotiutin Hilfigeriltä ihan mukavan pinon ihania vaatteita, niistä lisää myöhemmin! (Ja kuvia huvipuistoilusta, ehkä, riippuen hostlasteni esiintymisestä). Esiintymisestä puheen ollen- hosttyttöni pääsi erään huvipuiston shown aikana lavalle, mutta unlike other kids meidän tyttö vain murjotti sivussa: D

Torstaina oli uimatunnit ja öö siinäpä se varmaan olikin.. Ei jaksa enää muistaa viiden päivän takaisia tapahtumia..

Yritän oikeasti saada jotain kuvia kehiin asap.. Nyt voisin kumminkin painua pehkuihin, kun väsyttää taas niin paljon, että pyörin sängyssä varmaan vain tunnin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti